Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys-10

QUOTE(Safyrinė @ 2012 01 24, 21:24)
filosofiškai žiūrim: jei jau nedavė Dievulis prisiminto to ko prisivirei anam gyvenime,tai ar tikrai verta po jį kapstytis? Ar  tikrai mes negalim pasveikti neišsinarstę po tuos anuos gyvenimus. Sunku suprasti ... g.gif
Ir dar,vis tik kyla klausimas ax.gif  o kaip jūs kapstotės po tuos gyvenimus?

Duoda. Tereikia stipriai panorėti. ax.gif
Dirbu pagal tam tikrą ne mano sugalvotą metodiką.
Atsakyti
Sveikos.Aš niekada anksčiau netikėjau, ir dabar negaliu pasakyti,kad tikiu,kažkokiais praeitais gyvenimais,kurių neatsimenu,bet...Šiai dienai nebesu tokia kategoriška,ir Vaižgantės nereiktų pulti,nes jei tam tikru momentu nesupranta žmogus,ar jam to nereikia,nereiškia,kad tokie dalykai visai neegzistuoja.O iš savo pusės netgi pradėjau galvoti ir niekaip neatrandu prasmės ar esmės,kaip čia pavadinus,kodėl tam tikri dalykai mano gyvenime kartojasi,arba žmonės su tokiais pačiais gyvenimo modeliais.Ir tai jau prasidėjo nu mažumės,ar aš tada jau galėjau būti "prisidirbus"?Mano manymu nelabai,jei tai eina iš tėvų pusės,tada vėl nesuprantu kodėl aš ar kodėl man?Gal galėtumėt atsakyti ar nukreipti kur domėtis,konkrečiau tai būtų išdavystės, ir žmonės turintys problemų su priklausmybėmis(alkoholiu).Jei tai iš praeities į ką turėčiau kreipti dėmesį?Gal aš pyliau praeitam gyvenime,ką nors palikau,tai ką man daryti šiame?Ačiu...
Atsakyti
Sveikos, visada buvo yra ir bus žmonių, kuriems sunku dabar, kurie neturi į ką remtis, ir galvoja va ta būrėja, ta aiškiaregė man padės...pasakys kas buvo, kas bus, ką daryti, kaip gyventi.
Iš tikro žmogui viso to nereikia, jis tik pats sau gali padėti, elementariai būdamas pozityviu, geranorišku, randančiu kuo pasidžiaugti, kaip nuliūdusį pralinksminti. Žmogus pats sau yra gydytojas, jis gali sau padėti dvasine prasme, mums reikia, tik labiau pasikliauti savo vidiniu žinojimu. Reikia stengtis būti teigiamu, bet oriu, save mylinčiu, bet ir kitų nepamirštančiu, tada mums nereiks raustis praeituose gyvenimuose kaip kokioje krūvoje. Iš esmės visa praeitis yra šioje dienoje, viskas ką šiandien turime, jaučiame ir yra praeitis.
Nėra žmonių, labiau apdovanotų už kitą, mes visi galime patys sau padėti, nes save geriausiai pažystame, sau gi nepameluosi.
Atsakyti
QUOTE(LiVo @ 2012 01 25, 00:27)
Sveikos, visada buvo yra ir bus žmonių, kuriems sunku dabar, kurie neturi į ką remtis, ir galvoja va ta būrėja, ta aiškiaregė man padės...pasakys kas buvo, kas bus, ką daryti, kaip gyventi.
Iš tikro žmogui viso to nereikia, jis tik pats sau gali padėti, elementariai būdamas pozityviu, geranorišku, randančiu kuo pasidžiaugti, kaip nuliūdusį pralinksminti. Žmogus pats sau yra gydytojas, jis gali sau padėti dvasine prasme, mums reikia, tik labiau pasikliauti savo vidiniu žinojimu. Reikia stengtis būti teigiamu, bet oriu, save mylinčiu, bet ir kitų nepamirštančiu, tada mums nereiks raustis praeituose gyvenimuose kaip kokioje krūvoje. Iš esmės visa praeitis yra šioje dienoje, viskas ką šiandien turime, jaučiame ir yra praeitis.
Nėra žmonių, labiau apdovanotų už kitą, mes visi galime patys sau padėti, nes save geriausiai pažystame, sau gi nepameluosi.

Taigi sau pati ir padedu. Niekur nevaikščioju. ax.gif Pati tvarkausi su savo praėjusiais gyvenimais. Ėjau į tai daug metų.
Man šitas pasisakymas iš operos: na kam leistis tuo parašiutu, jei ir ant žemės gerai? Tada tenka paklausti, ar bandei šokti parašiutu. Ne. Tai iš kur žinai?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 24, 17:49)
Praėjusieji gyvenimai suprojektuoti į dabartinį. Ir charakteris duotas ne bet koks, o toks, kokį kažkada susikūrei. Nesusitvarkius praeities neįmanoma gyventi čia ir dabar... Tai tas pats, kaip žmogžudžiui pasakytų: na ir kas, kad nužudei, gyvenk čia ir dabar  biggrin.gif
Vakar uždariau tris gyvenimus su vienu žmogum, , kuris šiame gyvenime mane gerai pasūdė. Paaiškėjo, kad jis buvo mano tėvas, sūnus, vyras, ir jam turėjau daug skolų. Jis turėjo pilną teisę mane "sūdyti"  ax.gif  Kai tai sužinai, nebelieka pykčio, nebelieka nuoskaudų...
Arba- uždarinėdama vieną gyvenimą sužinojau, kad pasiskolinau pinigų iš vieno žmogaus ir skolos jam neatidaviau. Šiaip sau neatidaviau. Šiame gyvenime iš manęs pinigų jau prieš kelis metus yra pasiskolinę du vyrai ir kažkodėl neatiduoda. Matyt, irgi šiaip sau  biggrin.gif

Kaip idomu 4u.gif skaiciau Michael Newton knygas apie tai ir tikrai tikiu kad praeje gyvenimai daro didele itaka dabartiniams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loja5: 25 sausio 2012 - 09:22
Sveikutės,

Jau seniai seku šią temą, bet nepamenu, kad būtų klausimas dėl nėštumo toksikozės. Man trečias nėštumas ir smarkiai pykina. Su pirmu vaiku pykino 4 mėn, su antru 5. Pykino ir mamą ir močiutę.
Kiek skaičiau apie dvasines priežastis - tai vaikelio nepriėmimas. Na jis kažkur labai giliai pasamonėje, nes vsi mano vaikai labai laukti.
Ar įmanoma kažkaip priimti tą vaikelį, kaip galėčiau sau padėti?
Atsakyti
Gera diena visoms temos viešnioms ir šeimininkėms 4u.gif

Noriu paklausti žinančių, kaip nuimti "bloką" ir įeiti į savo pasąmonę, pvz., Sinelnikovo metodu? Problema tame, kad mano vyras negirdi viena ausim. Visiškai ir tas yra nuo vaikystės (kiek save prisimena). Medikai priežasties taip ir nenustatė: ar gimė jis negirdėdamas, ar tai buvo kaulytės komplikacija, ar politų ir anginų operacijų pasekmė. Aš neabejoju, kad reali klausos nebuvimo priežastis yra susijusi su MB mama, kuri iki šiol visiems kartoja, jog jai auginti MB padėjo jos mama (mirusi likus keliems mėnesiams iki MB gimimo), t.y. nenoras girdėti, kad mama jau išėjusi amžinybėn. Aš noriu padėti MB, jis taip pat. Deja, bendrauti su pasąmone šiuo klausimu nesiseka. Mato tamsą, jokių vaizdinių, jokių minčių, jokių pojūčių. Kokiu būdu galima tai sutvarkyti? Ar tik man pačiai telieka kapstytis savyje?

Dėkinga iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vien Tik @ 2012 01 25, 11:58)
Gera diena visoms temos viešnioms ir šeimininkėms  4u.gif

Noriu paklausti žinančių, kaip nuimti "bloką" ir įeiti į savo pasąmonę, pvz., Sinelnikovo metodu? Problema tame, kad mano vyras negirdi viena ausim. Visiškai ir tas yra nuo vaikystės (kiek save prisimena). Medikai priežasties taip ir nenustatė: ar gimė jis negirdėdamas, ar tai buvo kaulytės komplikacija, ar politų ir anginų operacijų pasekmė. Aš neabejoju, kad reali klausos nebuvimo priežastis yra susijusi su MB mama, kuri iki šiol visiems kartoja, jog jai auginti MB padėjo jos mama (mirusi likus keliems mėnesiams iki MB gimimo), t.y. nenoras girdėti, kad mama jau išėjusi amžinybėn. Aš noriu padėti MB, jis taip pat. Deja, bendrauti su pasąmone šiuo klausimu nesiseka. Mato tamsą, jokių vaizdinių, jokių minčių, jokių pojūčių. Kokiu būdu galima tai sutvarkyti? Ar tik man pačiai telieka kapstytis savyje?

Dėkinga iš anksto  4u.gif

Pagal kiniečių mediciną, ausys yra susijusios su inkstų ir šlapimo pūslės veikla. Gali būti, kad jūsų vyras turi nesveiką kažkurį iš šių organų arba ir abu, todėl viena ausimi ir negirdi. ax.gif Ir jokie blokai čia niekuo dėti.
Žinau, kad pagal Sinelniko metodiką dirba gydytoja Žitkevičienė.
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2012 01 25, 11:17)
Sveikutės,

Jau seniai seku šią temą, bet nepamenu, kad būtų klausimas dėl nėštumo toksikozės. Man trečias nėštumas ir smarkiai pykina. Su pirmu vaiku pykino 4 mėn, su antru 5. Pykino ir mamą ir močiutę.
Kiek skaičiau apie dvasines priežastis - tai vaikelio nepriėmimas. Na jis kažkur labai giliai pasamonėje, nes vsi mano vaikai labai laukti.

taip gali buti del ivairiu baimiu, pvz. mane pykino kol bijojau, kad prarasiu vaikeli. kai nestumas ipusejo baime mazejo, nes nuo 16 savaites persileidimo tikimybe mazesne, praejo ir visi pykinimai.

Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 25, 13:08)
Pagal kiniečių mediciną, ausys yra susijusios su inkstų ir šlapimo pūslės veikla. Gali būti, kad jūsų vyras turi nesveiką kažkurį iš šių organų arba ir abu, todėl viena ausimi ir negirdi.  ax.gif  Ir jokie blokai čia niekuo dėti.
Žinau, kad pagal Sinelniko metodiką dirba gydytoja Žitkevičienė.

Na, kad kaip ir sveiki šie organai g.gif . Aišku, senokai jau tikrinosi.
Ačiū už įdomią mintį.
Atsakyti
QUOTE(Vien Tik @ 2012 01 25, 13:35)
Na, kad kaip ir sveiki šie organai  g.gif . Aišku, senokai jau tikrinosi.
Ačiū už įdomią mintį.

O jusu vyras buvo paklusnus vaikas?
Viilma rase, kad jei vaiko tevai buvo per daug paklusnus , nesudare savo tevams jokiu problemu, rupesciu, ju paciu vaikas gali gimti su klausos pazeidimais.
Dar klausa gali atjungti geda girdeti gedingas kalbas, ypac vaikui. Ar kai nesciai geda girdeti. T.p. nenoras kazka girdeti.
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2012 01 25, 11:17)
Sveikutės,

Pagal viena lietuviu autoriu, nestumo toksikoze labiausiai kamuoja tada kai busimas kudikis nori mamos apsivalymo t.y. kai mama turi per daug neigiamu minciu ir kai uzsiemusi ivairiais zemiskais reikalais (per daug i juos isitraukusi) ir per mazai skiria demesio paciam nestumui ir vaikelio atejimui 4u.gif
Atsakyti