Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys-10

QUOTE(primavera @ 2012 03 22, 23:20)
pradziai gali padeti ir si nuostabi atleidimo meditacija

Prie ko čia atleidimo meditacija?
Bus atleista vienam, jo vietą užims kitas kaltininkas, ir taip pasaka be galo.

Ar jums neatrodo, kad ne nuo to galo pradedate?

Gultis kilimėliu po kojomis su pagalba - ne visada yra geriausia terapija.
Kartais reikia ir griežtesnio žodžio. Bet teisingo.

Kartais reikia.
Atsakyti
Elysa, ramybes, tiktai ramybes (kaip karta pasake izymusis ir ramusis Karlsonas) biggrin.gif savo bendravimu primeni man toki viena neeilini, issikirtini ir nezemiska asmeni. pagalvoju ir siluma uzlieja smile.gif

meditacija idejau ne vienam konkreciam asmeniui. o tiems, kas to nori, kas nori islaisvinti save. tai tik mazytis zingsnelis pabuti su savim, atleisti sau ir kitiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 22 kovo 2012 - 22:58
Dabar rašau, nes negaliu pasitraukti iš esamos vietos.
Ant kelių užšoko katinas ir įsitaisė užjaučiančiai, suprantančiai. Dažnai įsijungiu TV foną, kuriame matau žmogų, kuris buvo paskutinis žmogus, dalyvavęs prie mažyčio stalelio, kai pasakiau - "po mėnesio susitiksime rimtesnėje aplinkoje, tada rimčiau papasakosiu savo įspūdžius ir mintis". Ta diena nebeišaušo...
Ir matant tą žmogų, puikų labai, atmintis grįžta į tą momentą...
Neįjungti TV to kanalo? Bet įjungiu... kaip foną.

O tas katinas - manęs paprašė jį pagloboti, nes kitur laikinai sudarė problemas. Sutikau su sąlyga - kad jis darys tai, ką nori. Norės eiti į lauką - eis, pats atsakys už savo poelgius.

Bet atlygis iš jo... už tai, matyt, kad priėmiau, jo supratimu "nebereikalingą", sunkiai protu suvokiamas.

Jaučia daugiau, nei įmanoma įsivaizduoti.
Atsakyti
gyvunai yra vienas is nuostabiausiu visatos kuriniu. visada salia, su besalygiska ir tylia meile.
tau liudna, kad nebeturejai galimybes tam zmogui pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2012 03 23, 01:14)

tau liudna, kad nebeturejai galimybes tam zmogui pasakyti?

Ne, man liūdna, kad tokio Žmogaus neliko.

Pažinojau begalę metų. Ir gaudavau, ir duodavau... Jis buvo vyresnis. Kai kurie jo poelgiai nustebindavo... permąstydavau... kol dabrendau iki jo. Tai tas dalykas, kai padalinant, padvigubėja. Antiaritmetika biggrin.gif

Tik čia nėra jokių kudlotų reikalų.
Atsakyti
kokie dar kudloti reikalai tarp sielos draugu smile.gif
visi mes cia esame tik laikini pakeleiviai, kurie mokomes neprisiristi netgi prie gyvenimo (cia tikriausiai didziausias issukis zmogui). o jis niekur ir neisejo, materijos nera, bet energija juk niekur nedingo. pokalbi gali pratesti netgi ir dabar.
bet cia jau turetu buti kita tema. sita tema apie dvasines ligas, kad ir kaip noretusi paplepeti. ot taisykliu pilnas pasaulis, arne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 23, 00:26)
Ne, man liūdna, kad tokio Žmogaus neliko.

Pažinojau begalę metų. Ir gaudavau, ir duodavau... Jis buvo vyresnis. Kai kurie jo poelgiai nustebindavo... permąstydavau... kol dabrendau iki jo. Tai tas dalykas, kai padalinant, padvigubėja. Antiaritmetika  biggrin.gif

Tik čia nėra jokių kudlotų reikalų.

Elysa labai pažįstama būsena 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tik kuo toliau,tuo labiau tam žmogui jaučiu didžiulį dėkingumą,kad kaip sakai dabrandino iki tam tikro lygio,kad iš vis teko galimybė mūsų gyvenimams susitikti.Iš pradžių bandžiau ieškoti kažko panašaus kituose žmonėse,bet su laiku pastebėjau,kad neverta šito daryti,tik skaudinu taip save,o ir trukdau kitus priimti tokius kokie jie yra.Ir galvoju,kad netiesa ,kad tokių Žmonių nebelieka,tai kas gauta iš jų nedings niekada,kartais atrodo,kad nešiojiesi to žmogaus dalelę savyje,o ir užplūstančios mintys,jausmai sako,kad tas žmogus yra arti,kartais netgi daug arčiau,nei prieš tai
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2012 03 23, 01:38)
ot taisykliu pilnas pasaulis, arne smile.gif

Siunčiu aš visas tas taisykles.... Ir niekad nepasigailėjau smile.gif
sita tema apie dvasines ligas,

Taip, apie dvasines....

O kas yra dvasinės ligos?
Prieš tave kitoje dalykinio stalo pusėje sėdi agresyvus tigras (labai baisus smile.gif ), po pusvalandžio, net man negimtos kalbos fone, jis tampa "nuolankia avele".

Ar tai nuodėmė???

Auka(maistu) galėčiau tapti ir aš.....

Bet savo sąžinės niekada neparduosiu.
Ir pakankamai normaliai supratau to filosofo iš senų laikų išsakytas mintis - kol virpinsi kinkas iš baimės, tavo poelgiai bus tik vergiški...
Papildyta:
Na va, lelija,
bent kartą neburbuliuoji kažkokių maldų vidurnaktį...

gal į Žmogų pavirsi? ( biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )

Peace.. pajuokavau sad.gif
Papildyta:
Negerai čia su tinklapio programa - rašai kitam žmogui, kita tema, o viską sujungia į vieną. Išsikraipo esmė.

Ir negaliu suprasti - kaip?

Ir laiko tarpą palieku, ir atsijungiu.
Kartais sujungia, ką nereikėtų sujungti, o kartais - ne.

Kol kas nepagaunu minties.
Atsakyti
nerūstauk taip. tavo mintys labai idomios ir su tavim idomu bendrauti, bet reiktu atsidaryti kita tema, o sita tema palikti tiems, kas serga fizinem ligom ir iesko joms priezasciu. ka manai?
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 23, 01:06)

Na va, lelija,
bent kartą neburbuliuoji kažkokių maldų vidurnaktį...

gal į Žmogų pavirsi? ( biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif )

Peace.. pajuokavau sad.gif

Čia iš temos ,negerk iš pėdutės avinėliu pavirsi biggrin.gif
o ką tu turi prieš maldas,šiaip jos vienas iš efektyviausių būdų gydant dvasines ligas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2012 03 23, 02:06)
nerūstauk taip. tavo mintys labai idomios ir su tavim idomu bendrauti, bet reiktu atsidaryti kita tema, o sita tema palikti tiems, kas serga fizinem ligom ir iesko joms priezasciu. ka manai?

Temą turėsi atidaryti Tu.
Aš visą savo gyvenimą bėgu nuo pareigų - ir niekaip nepabėgu...sad.gif (sad.gifsad.gifsad.gif )
Papildyta:
Bet kokiu atveju aš grįšiu prie temos apie sapnus.
Mane nutraukė Vanduo temoje, mintis nutraukė.
Klaidų aš nekartoju.
Atsakyti
http://www.vedica.ru...yblog/420-larvy
Straipsnis gali kai ką šokiruoti smile.gif, kaip sako, silpnų nervų žmonėms geriau neskaityti smile.gif
Atsakyti