Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys-10

QUOTE(be rėmų @ 2012 03 09, 16:17)
http://talisha.ru/2011/12/dgho-vitale/
Citata:"Как исцелять себя? Говоря и проживая фразы: «Я люблю тебя, мне очень жаль, пожалуйста, прости меня, благодарю тебя».

Aciu uz straipsni. 4u.gif Isbandysim...
Cia dar radau lietuviskai:

http://nesibaigianti...o-gyvenima.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pavasare*: 10 kovo 2012 - 18:49
Mano mažąjį nuo praėjusių metų pabaigos apstojo ligos. Iš pradžių plaučių uždegimas, po to bronchitas, netrukus vėl bronchitas. Niekada nebuvo didelis sirgalius, bet pastaruosius kelis mėn. iš ligų dorai neišsikapanoja. Kokios galėtų būti to priežastys? Aš pati lyg ir numanau. Įdomu, ar neklystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 03 11, 22:32)
Mano mažąjį nuo praėjusių metų pabaigos apstojo ligos. Iš pradžių plaučių uždegimas, po to bronchitas, netrukus vėl bronchitas. Niekada nebuvo didelis sirgalius, bet pastaruosius kelis mėn. iš ligų dorai neišsikapanoja. Kokios galėtų būti to priežastys? Aš pati lyg ir numanau. Įdomu, ar neklystu  g.gif

Kaip pati manai, kokios galėtų būti priežastys?
Atsakyti
Sveiki,

gal kas žinot su kuo susiję, kai spuogai "kyla" ant smilkinių. Girdėjau, kad su hormonais susiję g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2012 03 12, 13:48)
Sveiki,

gal kas žinot su kuo susiję, kai spuogai "kyla" ant smilkinių. Girdėjau, kad su hormonais susiję g.gif

Man rodos, rodo problemas su tulžimi.
Atsakyti
Man rodos, rodo problemas su tulžimi.

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 12, 07:25)
Kaip pati manai, kokios galėtų būti priežastys?

Pastaruoju metu įtempti mano ir vyro santykiai. Gal vaikas taip reaguoja, nes kai tik jis suserga, privalau su vyru taikytis ir normaliai bendrauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 03 12, 19:10)
Pastaruoju metu įtempti mano ir vyro santykiai. Gal vaikas taip reaguoja, nes kai tik jis suserga, privalau su vyru taikytis ir normaliai bendrauti  g.gif

teisingai manote smile.gif
-бронхит возникает, когда в семье уныние, тревога, усталость от жизни;
-воспаление легких возникает, когда в семье ссоры и крик либо осуждающее молчание;
-астма возникает, когда в семье подавленные чувства любви, подавленный плач, ребенок испытывает перед жизнью страх и не хочет больше жить.

reikia paleisti ta negatyvu rysi tarp jusu ir vaiko. vaikas pergyvena del itampos ir nesutarimu, padeti negali, jo meiles neuztenka, kad istaisyti visa blogi, del to suserga. paleiskit savo nerima ir baimes del jo ligu, nekaltinkit saves del to, taip jam padesite. ir atleiskit sau, kad sio gyvenimo momentu nemokate kitaip. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2012 03 12, 18:39)
paleiskit savo nerima ir baimes del jo ligu, nekaltinkit saves del to, taip jam padesite. 

Niekada labai nerimavau dėl vaikų ligų. Ramiai į jas žiūrėdavau. Vis tik priežastys, kurios parašytos rusiškai nerealiai taikliai apibūdina esamą situaciją šeimoje. Vadinasi turime keistis, kad vaikas nustotų sirgti.
Atsakyti
Sveiki, ir aš kreipiuosi patarimo ax.gif
bandžiau skaityt viską nuo pradžių, tačiau per didelės apimtys šios temos...Tai nepykit, jei kartosiuos su klausimais... doh.gif
Jeigu yra kojų pirštų grybelis (nagų, pačių pirštukų)? Kiek pamenu, kažkas klausė dėl rankų nagų grybelio ir tai siejama su gėdos jausmu. O kaip mano atveju? (gydytis vaistais, tabletėm, tepaliukais negaliu, nes esu maitinanti mama, tai galvoju, gal išspręst ir kitaip išeis šį diskomfortą?)

Tada dar klausimas dėl dažno gerklės skausmo, būna ir pūlinukai dažnai ant tonzilių (ar migdolų - nežinau kaip tiksliai vadinasi)? ir taip norisi jais atsikratyti..suvokti, kodėl taip vyksta...nes situacija nesikeičia.

Na ir pastoviai užsikimšusi nosis (nieks nebėga)...kvėpuoju jau kelinti metai tarytum į nosies ertmes būtų įkišti vatos gumulėliai...netgi pripratau ir pamiršau, kaip gali būt kitaip.... padėkit, užveskit ant kelio 4u.gif

Labai laukiu atsakymų... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
ir dar prisiminiau vieną klausimą - moterim aktualų - kodėl būna išsišoksta kauliukas prie kojos nykščio?
Atsakyti
QUOTE(Ormedija @ 2012 03 13, 09:17)
Labas rytas  4u.gif
ir dar prisiminiau vieną klausimą - moterim aktualų - kodėl būna išsišoksta kauliukas prie kojos nykščio?

Del aukstakulniu nesiojimo. O dvasiniu priezasciu tai nezinau.
Atsakyti