Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys-10

Kažin... viskas daug sudėtingiau. Regėjimas toks jau savaitė.
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2012 03 06, 22:01)

Jei pasakysiu, kad priežastys karminės, juk tau nepalengvės...
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2012 03 07, 00:01)

As tai pritariu kad grynai migrenos pozymiai nes man paciai taip yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2012 03 06, 21:56)
Gal kas galit pasakyti, nuo ko vyresnio amžiaus žmogui gali staiga (po nakties) pablogėti regėjimas, atsirasti dvejinimasis akyse, skauda galvą. Traumų nebuvo, akivaizdžių pakitimų akių tinklainėje nėra, galvos tomografija iš esmės irgi nieko neparodė...

O kaip kraujo tyrimas? Nera mazakraujystes?
Atsakyti
Laba,

jau geras mėnuo, kai pastebėjau vienos akies pablogėjusį regėjimą. Jis ir taip ne stebūklingas, ir skyrėsi 0,25 dioptrijos, o dabar toks įspūdis, kad ir visa dioptrija..ir ant abiejų viršutinių vokų atsiradę tarytum pūlinukai, bet jie tiesiog yra, neskauda ir niekas nesidaro, bet ir pašalinti nesigauna. Palikau juos ramybėje. Ar kažką gyvenime ne taip matau ?
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2012 03 07, 09:21)
Laba,

jau geras mėnuo, kai pastebėjau vienos akies pablogėjusį regėjimą. Jis ir taip ne stebūklingas, ir skyrėsi 0,25 dioptrijos, o dabar toks įspūdis, kad ir visa dioptrija..ir ant abiejų viršutinių vokų atsiradę tarytum pūlinukai, bet jie tiesiog yra, neskauda ir niekas nesidaro, bet ir pašalinti nesigauna. Palikau juos ramybėje. Ar kažką gyvenime ne taip matau ?

Kieti tie darinukai?
Mano mamai tokie balti kieti darinukai kaupdavosi ant akiu voku. Cholesterolis taip kaupesi.
Del regejimo labai gerai bent keleta dienu praleisti be tv, kompiuterio, daryti akiu pratimus. Regejimas pagereja.
Silpnesne akis gaunasi kad tinginiauja. Todel reiktu jai duoti darbo.
Yra tokia labai gera knyga- regejimo atstatymas be akiniu. Ir internete maciau yra bent jau pagrindiniai pratimai is tos knygos.
Atsakyti
Sveikos

o kokios hepatito B priežastys?
Atsakyti
hepatitas - kepenu liga

Kepenų ir tulžies kanalų veikla leidžia žmogui kūry­bingai prisitaikyti prie kintančių gyvenimo situacijų, greitai surasti išeitį, kai atsitinka kas nors nenu­matyta. Energijos disbalansas šia­me kanale, kai pažeista kepenų ir tulžies pūslės veikla, padaro žmo­gų daug greičiau išmušamą iš pu­siausvyros. Jam nepatiks, kai kas nors vyks ne pagal planą. Toks žmogus taps niurzgliu, greitai su­sierzinančiu, kuriam bus sunku apsispręsti. Tokį žmogų kamuos migreniniai galvos skausmai, šo­kinėjantis kraujospūdis, galvos svaigimas, nagų lūžinėjimas, akių problemos, nes kepenų kanalo veikla jausmine sfera pasireiškia naguose ir akyse.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 06, 23:19)
Jei pasakysiu, kad priežastys karminės, juk tau nepalengvės...

Man ne smile.gif

QUOTE(Minėja @ 2012 03 07, 09:18)
O kaip kraujo tyrimas? Nera mazakraujystes?

Pasitikslinsiu dėl tyrimo. Taip supratau, kad geras. Na, žodžiu, provincijos medikai padarė visus tyrimus ir atsakymo nerado. Žmogus jau virš 70, turi šiokių tokių negalavimų. Tačiau, medikų nuomone, nei vienas jų neturėjo būti tokio staigaus regėjimo pablogėjimo priežastimi.

Papildyta:
QUOTE(perfekta @ 2012 03 07, 07:19)
As tai pritariu kad grynai migrenos pozymiai nes man paciai taip yra smile.gif

Ir jums tas dvejinimasis trunka ilgiau kaip savaitę? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2012 03 07, 18:19)

Ir jums tas dvejinimasis trunka ilgiau kaip savaitę?  ohmy.gif

Migrena gali trukti ir dvi savaites. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 07, 18:26)
Migrena gali trukti ir dvi savaites.  ax.gif

Apie migreną aš net negalvojau, nes tas galvos spaudimas/skausmas buvo tik kaip lydintis... Pasidomėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2012 03 07, 20:19)
Man ne  smile.gif
Pasitikslinsiu dėl tyrimo. Taip supratau, kad geras. Na, žodžiu, provincijos medikai padarė visus tyrimus ir atsakymo nerado. Žmogus jau virš 70, turi šiokių tokių negalavimų. Tačiau, medikų nuomone, nei vienas jų neturėjo būti tokio staigaus regėjimo pablogėjimo priežastimi.

Papildyta:
Ir jums tas dvejinimasis trunka ilgiau kaip savaitę?  ohmy.gif

Siaip buna ir daugiau nei savaite, bet ne tik dvejinimasis, tai mirgejimas, matau ivairias figuras biggrin.gif juokinga net paciai, o uzejus migrenai tai su regejimu buna visai prastai jei aplanko migrena su aura verysad.gif
Atsakyti