Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys-10

QUOTE(Safyrinė @ 2012 02 20, 21:37)
aš puikiai žinau kas man į naudą o kas ne. O pasipiktinimo aš nejaučiu ,tamstai tik taip atrodo.

O ka jauti?
Atsakyti
na taip mano smalsumo nereikia tenkinti, o kam. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kigaite @ 2012 02 20, 21:48)
na taip mano smalsumo nereikia tenkinti, o kam. mirksiukas.gif

a..o as maniau tu jau rimtai cia susidomejai g.gif
Kazin ar del smalsumo verta - nezinai kur nukeliausi ir kuo pasibaigs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 20, 20:17)
Na, čia panašiai kaip su mokslininkais, padariusiais atradimus. Taip ir įsivaizduoju: ateina kigaite pas mokslininką ir sako: man įdomu. O tas tik akis išverčia: na ir kas, kad tau įdomu? Kad atrasčiau tai, ką dabar turiu, man reikėjo 20-ies kasdieninio darbo metų. Kodėl turėčiau tenkinti tavo smalsumą?

Gal tai ne vien smalsumas tos kigaites, o noras padeti sau smile.gif ..
Be to, sako, vienam daug gyvenimu reikia, kitam - vieno, kad ismoktu pamokas:)
P.s. analogiskai - vienas dirba dvidesimt metu, o kitam - uztenka ir metu, kitu panasiems "atradimams"? mirksiukas.gif Kam cia "gasdinti" terminais? biggrin.gif
Bet kokiu atveju - sveikinu su 20-ies metu kasdienio darbo jubiliejumi! 4u.gif
Rimtai.
Atsakyti
QUOTE(merfise @ 2012 02 20, 22:27)
Gal tai ne vien smalsumas tos kigaites, o noras padeti sau smile.gif ..
Be to, sako, vienam daug gyvenimu reikia, kitam - vieno, kad ismoktu pamokas:)
P.s. analogiskai - vienas dirba dvidesimt metu, o kitam - uztenka ir metu, kitu panasiems "atradimams"? mirksiukas.gif Kam cia "gasdinti" terminais?  biggrin.gif
Bet kokiu atveju - sveikinu su  20-ies metu kasdienio darbo jubiliejumi! 4u.gif 
Rimtai.

Argi aš gąsdinu? Visi atsakymai yra mūsų pačių viduje. Argi kitas gali pateikti ant lėkštės tavo vidų?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 20, 23:39)
Argi aš gąsdinu? Visi atsakymai yra mūsų pačių viduje. Argi kitas gali pateikti ant lėkštės tavo vidų?

Berods, kam atsidares matymas,gali pateikti man mano vidu lotuliukas.gif Argi ne taip?

Atsakyti
QUOTE(merfise @ 2012 02 20, 22:47)
Berods, kam atsidares matymas,gali pateikti man mano vidu lotuliukas.gif Argi ne taip?

O kas tau trukdo savą matymą atsidaryti? mirksiukas.gif
Kaip pastebėjau, indiginiam jaunimėliui tai lengvai gaunasi, o mano kartai kur kas sunkiau...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 21, 00:01)
O kas tau trukdo savą matymą atsidaryti?  mirksiukas.gif
Kaip pastebėjau, indiginiam jaunimėliui tai lengvai gaunasi, o mano kartai kur kas sunkiau...

Bijau save, matyt, pamatyti rolleyes.gif
Be to, as "tarpinei" kartai priklausau, tai man reikes irgi papluseti biggrin.gif
Kartais suabejoju, ir kam viso to reikia..
blush2.gif
P.s. ir vel didelis nuokrypis nuo temos "dvasines ligu priezastys" gaunasi blush2.gif , nors man idomesne tema butu "dvasines nesekmiu priezastys" - tarsi vien ligos cia mus kamuotu biggrin.gif Bet, aisku, per plati tema tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(merfise @ 2012 02 20, 23:15)
Bijau save, matyt, pamatyti  rolleyes.gif
Be to, as "tarpinei" kartai priklausau, tai man reikes irgi papluseti  biggrin.gif
Kartais suabejoju, ir kam viso to reikia..
blush2.gif
P.s. ir vel  didelis nuokrypis  nuo temos "dvasines ligu priezastys" gaunasi  blush2.gif , nors man idomesne tema butu "dvasines nesekmiu priezastys" - tarsi vien ligos cia mus kamuotu  biggrin.gif  Bet, aisku, per plati tema  tongue.gif

Tai kad atsakymas paprastas: kol neišsiplovei puodelio, švarios arbatos gerti neteks... Ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 02 20, 20:01)
Paziurek kiek tu nesvariu puodeliu salia jau prisikaupe dabartyje, nereikia taip toli ieskot smile.gif

piktzoles ravi su saknimis ar tik ju ziedelius nuskini?
fizines saknys - musu tevai, proteviai, dvasines - praeiti gyvenimai.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 02 20, 22:32)
a..o as maniau tu jau rimtai cia susidomejai  g.gif
Kazin ar del smalsumo verta - nezinai kur nukeliausi ir kuo pasibaigs smile.gif

As rimtai susidomejus, tiesiog nenoriu veltis i diskusijas mirksiukas.gif Ieskau kanalu kitur, knygos lieka knygom, noriu daugiau - rasiu smile.gif
Kaip sakoma - kas iesko tas randa. smile.gif
Atsakyti
Kokia įdomi temukė. 4u.gif Tik žiūriu,kad moterys dėl praeitų gyvenimų ginčijasi,tai aš gal nesupyksit biškuti pertrauksiu ir užklausiu,nežinau čia ne liga,bet man kuris jau laikas labai įdomu,kodėl aš neverkiu g.gif Galiu ir pusmetį neverkt,na būna sisigraudini,ašarėlė nurieda,bet ir viskas,o taip,kad gerai išsibliaut iš vidaus tiesiog kartais pati prisiverčiu,kai jaučiu,kad vis tik na reikia viską išleist,kad palengvėtu,paskui labai gerai vėl jaučiuos ir vėl koki pusmetuką neverkiu.Nesu aš koks ledo gabalas,jautriai į daug ką reaguoju,bet dažniausiai ta reakcija ,ar tai skaudulys kažkur krutinėj nusėda,gerklėj užstringa,bet verkt neišeina. g.gif
Atsakyti