Laba,ką galėtumėt pasakyt apie trombos susidarymą rankoje po kateterio?Kokios galėtų būti priežastys,kai žmogus šiaip gydėsi nuo galvos skausmų,kurie irgi neaišku nuo ko
Gal skaitete Brandon Bays knyga "Kelione"?
Autore pati per 6 menesius issigyde didziuli augli. Isbandziusi ivairius metodus, atrado viena - tai meditacine kelione i savo vidu, taip atrandant visas uzsleptas emocijas, kurios ir issaukia ivairias ligas.
Brandon Bays atskleistas Kelionės Procesas apgaulingai paprasta technika, palengvinanti ir kiek įmanoma pagreitinanti emocinę bei fizinę savigydą. Ją tuoj pat gali išmokti ir prisitaikyti sau kiekvienas, o geri gydymo rezultatai pasiekiami nepaisant to, kad prieš tai nesėkmingai buvo išbandyti kiti būdai. Iš visos širdies rekomenduoju Kelionės Procesą kiekvienam.
Autore pati per 6 menesius issigyde didziuli augli. Isbandziusi ivairius metodus, atrado viena - tai meditacine kelione i savo vidu, taip atrandant visas uzsleptas emocijas, kurios ir issaukia ivairias ligas.
Brandon Bays atskleistas Kelionės Procesas apgaulingai paprasta technika, palengvinanti ir kiek įmanoma pagreitinanti emocinę bei fizinę savigydą. Ją tuoj pat gali išmokti ir prisitaikyti sau kiekvienas, o geri gydymo rezultatai pasiekiami nepaisant to, kad prieš tai nesėkmingai buvo išbandyti kiti būdai. Iš visos širdies rekomenduoju Kelionės Procesą kiekvienam.
per mazai man dar info visvien nesuprantu kaip sutvarkyti praeitus gyvenimus
QUOTE(kigaite @ 2012 02 20, 20:50)
O sita gyvenima jau sutvarkei?
QUOTE(dinazaure @ 2012 02 20, 18:52)
O sita gyvenima jau sutvarkei?
Dinazaure, vis tvirtini, kad normalu gerti kavą iš nešvaraus puodelio?
Jei nesiseka šiame gyvenime, priežastys yra praeityje. Kol nesusitvarkai praeityje, t.y. neišsiplauni puodelio, gali ir apsinuodinti...
Papildyta:
QUOTE(kigaite @ 2012 02 20, 18:50)
SM yra tarsi inkvizicija. Argi inkvizitoriai aiškina, kaip susitvarkyti? Ne, jie pasisiūlo laužą padegti... Todėl čia nereikėtų ieškoti atsakymų į tokius rimtus klausimus.
tai kaip visdelto ?
Tik parasyk ka nors is kart priestaravimai - pykciai, ajajai
Papildyta:
O gaila.
Tai kam tada apie tai sneketi, jeigu tai tik isrinktiesiems, o jie savo paslapciu neizduoda.
Papildyta:
O gaila.
Tai kam tada apie tai sneketi, jeigu tai tik isrinktiesiems, o jie savo paslapciu neizduoda.
QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 20, 20:57)
Dinazaure, vis tvirtini, kad normalu gerti kavą iš nešvaraus puodelio?
Jei nesiseka šiame gyvenime, priežastys yra praeityje. Kol nesusitvarkai praeityje, t.y. neišsiplauni puodelio, gali ir apsinuodinti...
Paziurek kiek tu nesvariu puodeliu salia jau prisikaupe dabartyje, nereikia taip toli ieskot
O man tiesiog idomu
QUOTE(Safyrinė @ 2012 02 20, 19:12)
dinazaure ir vaižgante,ar jūs nenorit susikurti sau temą abipusiam dialogui ir nešiukšlinti kitur? Kartai gaila laiko,sugaišto skaitant tuos jūsų išvedžiojimus apie viena kitą.
Kaip manai, ar tai, ką parašiau dinazaurei, netinka ir tau?
Papildyta:
QUOTE(kigaite @ 2012 02 20, 19:00)
tai kaip visdelto ?
Papildyta:
O gaila.
Papildyta:
O gaila.
Na, čia panašiai kaip su mokslininkais, padariusiais atradimus. Taip ir įsivaizduoju: ateina kigaite pas mokslininką ir sako: man įdomu. O tas tik akis išverčia: na ir kas, kad tau įdomu? Kad atrasčiau tai, ką dabar turiu, man reikėjo 20-ies kasdieninio darbo metų. Kodėl turėčiau tenkinti tavo smalsumą?
QUOTE(Safyrinė @ 2012 02 20, 21:12)
dinazaure ir vaižgante,ar jūs nenorit susikurti sau temą abipusiam dialogui ir nešiukšlinti kitur? Kartai gaila laiko,sugaišto skaitant tuos jūsų išvedžiojimus apie viena kitą.
Nieko negailek, viskas tik i nauda, mokykis Is kiekvieno savo pasipiktinimo, is to ko gaila
QUOTE(dinazaure @ 2012 02 20, 19:24)
Nieko negailek, viskas tik i nauda, mokykis Is kiekvieno savo pasipiktinimo, is to ko gaila
aš puikiai žinau kas man į naudą o kas ne. O pasipiktinimo aš nejaučiu ,tamstai tik taip atrodo.