Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys-10

QUOTE(merfise @ 2012 02 09, 20:23)
mano mintis, itariu, buvo pirmesne, tik, deja, mano internetas - letokas.. Bet Jusu busimos klizmos kokybei tai neturi reiksmes wink.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif

Jūs mano tamsybe su kažkuo maišote rolleyes.gif
Tiek to, aš jums atleidžiu irnesakyk.gif
Būkite palaiminta, seserie žolėse ir priežastyse wub.gif angel_not.gif
Papildyta:
QUOTE(Ezokvantė @ 2012 02 09, 20:25)
  бозе бозе греициау лебнкис приес йа ир атгаилаук  unsure.gif

blink.gif Net pilnatyje to nepadaryčiau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Taika jūsų negalavimams wub.gif bye1.gif bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 09, 21:30)
Jūs mano tamsybe su kažkuo maišote rolleyes.gif
Tiek to, aš jums atleidžiu irnesakyk.gif
Būkite palaiminta, seserie žolėse ir priežastyse wub.gif  angel_not.gif
Papildyta:

blink.gif Net pilnatyje to nepadaryčiau schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
Taika jūsų negalavimams wub.gif  bye1.gif  bye1.gif

Ир ас линкиу висаи темаи гывенти меилейе ир таикойе, йук йус китокие, йумс реикиа бути карту wub.gif пыс он-лине wub.gif
Atsakyti
te]

QUOTE(Ezokvantė @ 2012 02 09, 21:35)
Ир  ас линкиу висаи темаи гывенти меилейе ир таикойе, йук йус китокие, йумс реикиа бути карту  wub.gif  пыс он-лине  wub.gif

o AS GAVOJAU, KAD KIRILICOS LAIKAI BAIGESI g.gif
Atsakyti
QUOTE(merfise @ 2012 02 09, 21:39)
te]
o AS GAVOJAU, KAD KIRILICOS LAIKAI BAIGESI g.gif

A таи пас йус приезастыс лигу не праеитуосе гывенимуосе? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2012 02 09, 21:41)
A таи пас йус приезастыс лигу не праеитуосе гывенимуосе?  g.gif

Kaip su mano ligu priezastimis - tiksliai neissiaiskinau, tik zinau, kad Jums klizma is apacios atvesintu tai, kas virsuje..wink.gif
Bet Kirilica tai tikriausiai is mano praeitu gyvenimu, nes siame neteko su ja susidurti, isskyrus siandiena lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merfise: 09 vasario 2012 - 20:48
QUOTE(merfise @ 2012 02 09, 21:44)
Kaip su mano ligu priezastimis - tiksliai neissiaiskinau, tik zinau, kad Jums klizma is apacios atvesintu tai, kas virsuje..wink.gif
Bet Kirilica tai tikriausiai is mano praeitu gyvenimu, nes siame neteko su ja susidurti, isskyrus siandiena  lotuliukas.gif

Гывениме сутапиму небуна..ыра тик приезастыс ир пасекмес... wub.gif чм недрисциау ниекад апие тамстос лигас снекетис, ас тик норейау исимтимис пасидалинти, бет йус тикраи есате уникали саво зиниомис ир клизмос келио ики пат смегену исманыму wub.gif мотерыс, выраи ир белыциаи (супрантама виси нусвите зиниуониаи ир зынес) - квиециу висус сиа асменыбе сауготи ир таусоти меилейе ир таикойе wub.gif пис онлине wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 09 vasario 2012 - 20:54
QUOTE(Ezokvantė @ 2012 02 09, 20:53)
  пис онлине  wub.gif

ПИС wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2012 02 09, 21:53)
Гывениме сутапиму небуна..ыра тик приезастыс ир пасекмес... wub.gif  чм недрисциау ниекад апие тамстос лигас снекетис, ас тик норейау исимтимис пасидалинти, бет йус тикраи есате уникали саво зиниомис ир  клизмос келио ики пат смегену исманыму  wub.gif  мотерыс, выраи ир белыциаи (супрантама виси нусвите зиниуониаи ир зынес) - квиециу висус сиа асменыбе сауготи ир таусоти меилейе ир таикойе  wub.gif  пис онлине  wub.gif

O Jus negirdejote, kad Kirilica jau praeityje? Ir nebebus bent kuri laika iteisinta Lietuvoje.. A? mirksiukas.gif
Be abejo, be klizmos, pradziai Jums padetu lietuviska ABC 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merfise @ 2012 02 09, 21:58)
O Jus negirdejote, kad Kirilica jau praeityje? Ir nebebus bent kuri laika iteisinta Lietuvoje.. A?  mirksiukas.gif
Be abejo, be klizmos, pradziai Jums padetu lietuviska ABC  4u.gif

Стенгиуоси вадоваутис Йусу нуродымаис бет ман незиниуонеи лабаи судетинга сувокти каип реикту перлеисти кирилица пер клизма кад йинаи тапту лиетувиска g.gif Йус йау турите патиртиес гал галетумете таи падарыти дел вису мусу 4u.gif ир пицо онлине 4u.gif бет кокиу атвейу смагу су йумис бендраути, сунку каи каи куриос сиелос двасиос ир гелмес паскелбе кад ислиндо пилнатис слепиаси кас урвуосе...кас крумуосе..кас курмиараусиуосе...йус атспари пилнациаи ир манау верта спиндейимо drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2012 02 09, 22:02)
Стенгиуоси вадоваутис Йусу нуродымаис бет ман незиниуонеи лабаи судетинга сувокти каип реикту перлеисти кирилица пер клизма кад йинаи тапту лиетувиска  g.gif Йус йау турите патиртиес гал галетумете таи падарыти дел вису мусу  4u.gif ир пицо онлине  4u.gif бет кокиу атвейу смагу су йумис бендраути, сунку каи каи куриос сиелос двасиос ир гелмес паскелбе кад ислиндо пилнатис слепиаси кас урвуосе...кас крумуосе..кас курмиараусиуосе...йус атспари пилнациаи ир манау верта спиндейимо  drinks_cheers.gif

Jei cia ilgiau uzsibusite su savo kirilica, tapsite daugelio dvasine nebendravimo su Jumis priezastimi, jei ne dvasine, tai maziausiai - technine priezastimi: Kirilicos nebesimokysim ir as pati daugiau nebevargsiu, skaitydama ir atsakinedama i Jusu nuosirdzius ir protingus pasisakymus..
Sekmes!
Su meile! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merfise: 09 vasario 2012 - 21:26
QUOTE(merfise @ 2012 02 09, 22:23)
Jei cia ilgiau uzsibusite su savo kirilica,  tapsite daugelio dvasine nebendravimo su jumis priezastimi, jei ne dvasine, tai maziausiai - technine priezastimi: Kirilicos nebesimokysim ir as pati daugiau nebevargsiu skaitydama ir atsakinedama i jusu nuosirdzius ir protingus pasisakymus..
Sekmes!
Su meile!  wub.gif

Ои кокиа Йус миела wub.gif каип гера турети сиелос двыниа ир йаусти рупести wub.gif Пагалиау зодзиаи пис онлине вирту куну wub.gif
Atsakyti
Gal griztam prie esmes ax.gif
Temoje buvo kalbeta apie kandidoze, tai atradau ir sau daug naudingo, nors nebuvo ir minciu kad galiu turet sia liga doh.gif
Kandidozė tikrai yra moderni liga, iššaukta medicinos "inovacijų" tokių kaip antibiotikai, kontraceptinės tabletės ir labiau "civilizuotų" dietų, pilnų rafinuoto cukraus bei saldainių. Natūropatų rate kai kurios ligos yra žinomos, kaip "saldainių ligos".
Stai cia labai issamiai aprasytas gydymosi budas
http://www.homosanit...zes_nugalejimas
Atsakyti