QUOTE(LinguLingu @ 2012 01 23, 15:51)
o kodel tamstai kilo noras/poreikis butent ta knyga perskaityti? Ko buvo tiketasi?
atsakymo, kodel kyla autoiminines ligos, ten apie jas aplamai nerasoma,
apie onkologines tikrai daug,
autoiminines ligos kaip ir 18 amziaus lygio-priezastis neaiskios, gydymas hormonais arba antiveziniais preparatais, ju irgi vos 2 ar 3 tera skirti, toks jausmas, kad tai paslapties liga, tikrai paremta dvasiniu pagrindu, o pakitimai lieka, netgi sustabdzius procesa , vieniems zmonems nebeatsikartoja, kiti -vel serga, kodel, labai daug kodel, o atsakymu-nera
kodel kilo poreikis sia knyga, o todel, kad kai pradejau sirgti, artejo operacijos laikas, ligu temuteje labai daug merginu ja buvo skaiciusios, ja rekomenduodavo,
galvojau, pameginsiu ir as
o ka as padariau dar iki to-kai tik suzinojau, kokia liga, kad laukia operacija,
ejau i cerkve, degiau zvakutes ir meldziausi, verkaiu ir vel meldziausi,
prasiau atleidimo mintyse visu zmoniu, kuriuos buvau izeidusi, prasiau atleidimo artimuju, prasiau atleisti ir man paciai uz padarytas mano klaidas ir nuodemes,
vyra vaikus -pradejau stengtis suprasti, o ne kaltinti, isivaizduodavau save ju vietoje,
keista, kad nustojom pyktis su vyru, labai pagerejo santykiai su vaikais, nors jie ir nebuvo blogi niekada, inelnikovo knygoje po to radau parasyta, kad pasikeitus zmonai, keiciasi ir salia jos esantis vyras, bet ta as jau zinojau ir be knygos
visa gyvenima siekiau tobulybes, bet tik dabar supratau-reikia buti savimi, pasitiketi, nors va sitas man sekasi sunkiausiai, pripazistu
va tokia mano istorija.....