Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Grim @ 2012 01 24, 20:17)
Neperspils - minusas
AFS negresia - pliusas

Ech, nors pliusų yra biggrin.gif
Jooo, šiaip gerai, kad pasakei, nebūčiau pagalvojus  doh.gif
O tu vakare pradėjai gert? Jei man LP ketv., tai ryt ryte gal dar galiu ką nors valgyt ir kavos gert? Nes kitaip būsiu baisiai pikta biggrin.gif
Varge, nusitriesiu ryt negyvai  lotuliukas.gif

diena pries LP pietu dave ligoninej sriubos o nuo 16 val. pradejau gerti fortrans.tik daug neprisivalgyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 24, 18:25)
diena pries LP pietu dave ligoninej sriubos o nuo 16 val. pradejau gerti fortrans.tik daug neprisivalgyk biggrin.gif

Ačiū už atsakymą smile.gif Jetau, ryt būsiu pikta kaip širšė. Negana to, kad negausiu valgyt normaliai, kavos, bet dar ir tūlike gyvent turėsiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 24, 17:55)
aš gi neskirsiu pati sau vaistų smile.gif gal gydytoja nusprendė, kad mano gleivinė viską ištvers laugh.gif clost'ą pradėjau trečiadienį po pusę tab.

irnesakyk.gif

Statistikai pasisakysiu, kad Closta geriau 6 ciklus, nei viena is ju jis man gleivines nenuede ir nei vienas is dvieju mane stimuliavusiu gydytoju papildomu vaistu neskyre - tiesiog nebuvo tam reikalo.
Sveika sugrizus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 24, 19:27)
Ačiū už atsakymą smile.gif Jetau, ryt būsiu pikta kaip širšė. Negana to, kad negausiu valgyt normaliai, kavos, bet dar ir tūlike gyvent turėsiu  doh.gif  lotuliukas.gif

sveikute mirksiukas.gif

as pries operacijos diena, valgiau iki 18 val. bet jau i vakar silpnai lengva maistuka vartojau, vaisius daugiau , tada priemiau microlax, ir jau po 10 min pradejau lakstyt i tulika vis lotuliukas.gif thumbup.gif , ir ejau gukti anksciau, kad valgyt neuzsimanyciau lotuliukas.gif , tada sekancia diena 7 val prisistaciau i ligonine, tai manei palata atvede gal 7.30 kazkur, tai iskart liepe persirengti ir kol laukiau savo eiles, lasino laselines man, nes mane paeme operuot apie 12.30 tai iki to laiko laseline lasino manir alkio nejutau jokio ramiakas buvo, tik i tulika kas pusvalandi varinejau lotuliukas.gif
Viskas bus gerai pamatys, daktaras super tavo 4u.gif

P.S.

pirma karta patys susileisim pregnyl (anksciau vaz i klinika kad sesute susleistu), ar tikrai lengvai tu bonkyciu minetiurines galvutes nusilauzia? kazkaip man baisia atrodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 24 sausio 2012 - 18:57
QUOTE(Rudde @ 2012 01 24, 18:51)
Statistikai pasisakysiu

Sveika sugrizus  4u.gif

supratau smile.gif

4u.gif

kam įdomu, čia "porą" nuotraukų įdėjau.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 24, 19:59)
supratau smile.gif

4u.gif

kam įdomu, čia "porą" nuotraukų įdėjau.

Labai grazios nuotraukytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 01 24, 19:55)

pirma karta patys susileisim pregnyl (anksciau vaz i klinika kad sesute susleistu), ar tikrai lengvai tu bonkyciu minetiurines galvutes nusilauzia? kazkaip man baisia atrodo  doh.gif

As paniskai bijodavau, kad sutrupes belauziant bonkyte, todel man nusilauzdavo sunkiai. Bet itariu, kad jeigu lausi be tos baimes ir drasiai, tai nieko sunkaus neturetu ten buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2012 01 24, 20:48)
As paniskai bijodavau, kad sutrupes belauziant bonkyte, todel man nusilauzdavo sunkiai. Bet itariu, kad jeigu lausi be tos baimes ir drasiai, tai nieko sunkaus neturetu ten buti  4u.gif

na ir daktare sake, kad nebijok. lengvai nusilauze, bet si procesa paliksiu vyrui, nes jis ir suleidines lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 24, 19:17)
O tu vakare pradėjai gert? Jei man LP ketv., tai ryt ryte gal dar galiu ką nors valgyt ir kavos gert? Nes kitaip būsiu baisiai pikta biggrin.gif
Varge, nusitriesiu ryt negyvai  lotuliukas.gif
nu gali iki kokiu 4-5 pm.. man atrodo, kad turi likti kazkaip ar 12 val nevalgius-negerus iki operacijos..
bet gal ir klistu..

QUOTE(Grim @ 2012 01 24, 19:27)
Ačiū už atsakymą smile.gif Jetau, ryt būsiu pikta kaip širšė. Negana to, kad negausiu valgyt normaliai, kavos, bet dar ir tūlike gyvent turėsiu  doh.gif  lotuliukas.gif

ppfff, maziausiai jaudinkis... nes kai tupesi nuolat wc - jokiu minciu apie valgi nebus.
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 01 23, 23:12)
ko nesupratai?, na turiu du didelius folius jau desinei pusei  doh.gif

QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 23, 23:34)
Manau, kad neaisku buvo, ka reiskia "1,5"?
Cia foliu skersmuo?

butent biggrin.gif nesupratau, kas cia per foliu dydis pas tave g.gif 1.5?
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 24, 20:50)
kas cia per foliu dydis pas tave g.gif 1.5?

Turbūt 1,5cm arba 15mm g.gif

Maidenana stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 01 24, 21:55)
Turbūt 1,5cm arba 15mm  g.gif

nu 1,5 cm tai tokiu nebuna biggrin.gif
Atsakyti