Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Grim @ 2012 01 24, 12:31)
Zuzla, o neskaitant organizmo kvailiojimų, kaip atostogos praėjo? smile.gif

ai, aš toks žmogus, kad man niekada visiškai super, be jokio priekaišto ax.gif mat važiuojam visada su kompanija (taupumo sumetimais), aš galiu prisitaikyti prie visko, bet tai nereiškia, kad jaučiuosi komfortiškai, toks tas minusas smile.gif bet pagrindiniai dalykai - nuotaika, oras, kalnai, kad sveiki grįžom - super thumbup.gif wub.gif
nors Lietuvėlė nelabai svetingai mane priėmė - perpūtė kaklą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 24, 12:25)
nagi žinot, kaip man buvo?? išaušo sausio 16-tos rytas, susikroviau daiktus atostogauti, prieš išvažiuojant užeinu į tuliką... mmm blink.gif priešistorė tokia - 18CD buvo 11,5 mm foliukas, neovuliavęs aišku, todėl po 10 dienų mmm tikrai nesitikėjau mastau.gif žodžiu, eilinį sykį organizmas grybą supjovė, aš jau nešneku apie tai, kad pirmos atostogų dienos buvo sugadintos pilvo maudimu.. sugėriau clost'ą, penktadienį 12CD pas O.K.
o tai apart closto nieko negerei? o kaip gi gleivine? ji liko gyvuju tarpe?

QUOTE(Grim @ 2012 01 24, 13:31)
Maidenana, kaip tyrimai?

normaliai tikriausiai. jau pasiemiau. mano seimos daktaras fantastiskas, uz psichologa pabuvo, pavedziojo po kabinetus, tai as 5 tyrimus per 20 minuciu pridaviau.. slapima, ekg, gliukoze ir bendras kraujo. Kaip ir maniau, hemoglobinas grybauja, bet ne tiek stipriai, kad sunerimti.. parasyta norma 123, o mano 120. tai skaitau normalus. ir dar truksta RBC, o MONO perdaug, nezinau kas tas yra... kas per sutrumpinimai...dar MPV padidejes.. zodziu, einu ieskoti kas tas per velnias.

Zuzla - welcome home.
Atsakyti
RBC - raudonieieji kuneliai... turiu ju trukuma.. ir tas normalu, nes nuolatine mazakraujyste, logiska, kad hemoglobino mazokoka.. bet ne tame idomumas.
MPV - trombocitai, ju turiu perdaug... perdidelis kiekis trombocitu sukelia tromboze, o per mazas, kaip suprantu, nukraujavima. Tai kad nifiga as del anginos nepersileidau. Akivaizdus AFS irodymas pries mano akis. Trombocitu padidejimas nera itin didelis (virsutine norma 10,4, o as turiu 11,3), bet matyt, jau uztenka neisnesiojimui..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 24, 14:56)
o tai apart closto nieko negerei? o kaip gi gleivine? ji liko gyvuju tarpe?

Zuzla - welcome home.

ne, daugiau nieko neskyrė. žiūrėsim, kaip ten su ta gleivine penktadienį. dar šian kažko kairę kiaušidę maudžia.. beje, prl 523 prie viršutinės ribos 619, buvo darytas kelias dienas prieš mmm, gal todėl toks pakilęs.

friends.gif
Atsakyti
Vat hemoglobinas ir man dažnai mažokas būna, dabar 120, tai jau čia mormaliokas smile.gif

Pažiūrėjau savo kraujo tyrimą - mano vidutinis trombocitų tūris (MPV) mažas g.gif Norma 9-13, o mano 6,2. Ką tai galėtų reikšt? g.gif

O trombocitų pasiskirstymas pagal dysį vos vos viršija normą. Jie ten, ką skirstytis nemoka? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 24, 17:27)
ne, daugiau nieko neskyrė. žiūrėsim, kaip ten su ta gleivine penktadienį. dar šian kažko kairę kiaušidę maudžia.. beje, prl 523 prie viršutinės ribos 619, buvo darytas kelias dienas prieš mmm, gal todėl toks pakilęs.

friends.gif

labai tikiuosi, kad ta tavo gleivine isgyvens closta... del PRL uzuojauta, s... nu tikekimes, kad del mmm... kada pradejai closta? praeita antradieni? 5 tabletes suvartojai? tai siandien kazkur 16 mm foliai.. penktadieni apie 22 ir O. Nuo rytojaus gali pradeti ND. Cia as ideale paskaiciavau. Pagal maximuma. Pagal minimuma man iseina 15 mm penktadieni.
Sorry, neturiu ka veikti, tai skaiciuoju svetimus folikulus.. irnesakyk.gif

Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 01 24, 17:49)
Vat hemoglobinas ir man dažnai mažokas būna, dabar 120, tai jau čia mormaliokas smile.gif

Pažiūrėjau savo kraujo tyrimą - mano vidutinis trombocitų tūris (MPV) mažas  g.gif Norma 9-13, o mano 6,2. Ką tai galėtų reikšt?  g.gif

O trombocitų pasiskirstymas pagal dysį vos vos viršija normą. Jie ten, ką skirstytis nemoka?  doh.gif

o, mano irgi 120, tai irgi norma skaitau. nes siaip sunkiai 100 turedavau.

O tavo MPV reiskia, kad tau negalima daryti kraujo perpilimo, tavo labai skiestas kraujas. ir tavo trombocitai yra subrende. jie dideli. o kad pasiskiste virs normos, tai gal taip gali buti, nes ju mazai..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 24, 16:49)
labai tikiuosi, kad ta tavo gleivine isgyvens closta... del PRL uzuojauta, s... nu tikekimes, kad del mmm... kada pradejai closta? praeita antradieni? 5 tabletes suvartojai?

Sorry, neturiu ka veikti, tai skaiciuoju svetimus folikulus.. irnesakyk.gif

aš gi neskirsiu pati sau vaistų smile.gif gal gydytoja nusprendė, kad mano gleivinė viską ištvers laugh.gif clost'ą pradėjau trečiadienį po pusę tab.

irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 24, 16:55)
O tavo MPV reiskia, kad tau negalima daryti kraujo perpilimo, tavo labai skiestas kraujas. ir tavo trombocitai yra subrende. jie dideli. o kad pasiskiste virs normos, tai gal taip gali buti, nes ju mazai..

doh.gif Tai jei aš dvėsiu per operaciją, man neperpils kraujo? unsure.gif

Bet tai gera naujiena ta, kad AFS man negresia kol kas, teisingai suprantu? g.gif

Patarkit jūs man. Ryt turiu sugert "Fortrans" miltelius (vidurius laisvinantys, prieš LP). Gydytoja sakė du pakelius, o kiek skaitau, visur rašo, kad reikia trijų. Kiek gert? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 24, 18:35)
doh.gif Tai jei aš dvėsiu per operaciją, man neperpils kraujo?  unsure.gif

Bet tai gera naujiena ta, kad AFS man negresia kol kas, teisingai suprantu? g.gif

Patarkit jūs man. Ryt turiu sugert "Fortrans" miltelius (vidurius laisvinantys, prieš LP). Gydytoja sakė du pakelius, o kiek skaitau, visur rašo, kad reikia trijų. Kiek gert?  g.gif

ne, neperpils ir AFS tau negresia biggrin.gif

Man klizmutes israsinejo pries histero, o fortransa kazkada 3 geriau.
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 24, 19:35)

Patarkit jūs man. Ryt turiu sugert "Fortrans" miltelius (vidurius laisvinantys, prieš LP). Gydytoja sakė du pakelius, o kiek skaitau, visur rašo, kad reikia trijų. Kiek gert?  g.gif

Gal klausyt gydytojos. Kai aš gulėjau ligoninėj, toj pačioj palatoj dvi darėsi LP, tai liepė 2 išgert per vakarą, po to aišku nevalgyt. O gert kokias 3 h o gal ir daugiau. Po truputį. Nu bet neatsimenu pavadinimo, bet jaučiu tuos pačius visom duoda, nes leido rinktis - ar milteliai, ar klizmutė.
Ką dar atsimenu - liepė gerai išsiplaut bambą, nes LP metu išpučia pilvą, tai gal dėl to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 24, 19:35)

as geriau 2 pakelius suveike puikiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 24, 17:37)
ne, neperpils ir AFS tau negresia  biggrin.gif

Man klizmutes israsinejo pries histero, o fortransa kazkada 3 geriau.

Neperspils - minusas
AFS negresia - pliusas

Ech, nors pliusų yra biggrin.gif

QUOTE(nenusivylusi @ 2012 01 24, 17:48)
Ką dar atsimenu - liepė gerai išsiplaut bambą, nes LP metu išpučia pilvą, tai gal dėl to smile.gif

Jooo, šiaip gerai, kad pasakei, nebūčiau pagalvojus doh.gif

QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 24, 17:52)
as geriau 2 pakelius suveike puikiai biggrin.gif

O tu vakare pradėjai gert? Jei man LP ketv., tai ryt ryte gal dar galiu ką nors valgyt ir kavos gert? Nes kitaip būsiu baisiai pikta biggrin.gif
Varge, nusitriesiu ryt negyvai lotuliukas.gif
Atsakyti