Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(diana_j @ 2012 01 23, 20:27)
Sveikutes mergaites  mirksiukas.gif

Na maika, siaip keik teko man ganol vartot, tai gyd,sake tuo paciu laiku susileidinet  mirksiukas.gif
o as jums prisiduosiu, sen buvau pas savo daktare, sen 6 c.d. turiu 2 folius desinei pusei, ketvirtad pregnyl susileisti, o sestad IUI vel  doh.gif , taip kad sausio 28 d, turesio 6 IUI  smile.gif , ziuresim kaip cia bus si karta su vyro turtu..

tai tokios naujienos pas mane  smile.gif

Tai kaip suprantu is tavo puses salygos - chiki. Reikia kad ir vyro turtas butu neprastas ir vasario menesi galesim dziaugtis II
Atsakyti
[quote=maika,2012 01 23, 19:07]
HELP blush2.gif
Ar labai svarbus Gonalio susileidimo laikas? Pvz., vieną dieną 18 val., kitą dieną 12 val. blink.gif
Be abejo drinks_cheers.gif Netgi dabar taip jau nebedaryčiau schmoll.gif doh.gif

O kas nutiko, kad toks keistas laikas? Ar pamiršai susileist? Šiaip jei ką tai būk rami. Geriau vėliau, nei per vėlai. Čia panašiai kaip su KT: vos tik prisiminei -išgerk, jei prisiminei, kai jau reikia gerti kitą tabletę, tai dviejų kartu naudoti negalima.

Maidenana
, gaila , kad prireiks daktarų pagalbos. Bet dabar svarbiausia tavo sveikata. Laikau kumščius, kad viskas sklandžiai praeitų ir greičiau galėtum atsistot, pakelt karūna ir vėl pakėlus galvą eit pirmyn mirksiukas.gif 4u.gif

Grim, o tu klausyk savo nuojautos. Jei manai, kad reikia išsitirti, tai tiesiu taikymu į labarotoriją. Bent ant dūšios bus ramiau ir žinosi, kad padarei viską, kas nuo tavęs priklausė.

Aš šiandien apturėjau savo 2IUI. Pilvą ir strėnas tempia, gulinėju. Procedūra praėjo sklandžiai. Vyro turtas džiuginantis, nes ir kiekis didesnis ir kokybė A tipo dvigubai didesnė ir foliai du. O ar ovuliavę nežinau, nes nežiūrėjo prieš blink.gif Bet įtariu prieš kokias kelias valandas iki IUI vienas ovuliavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 23, 21:16)
Tai kaip suprantu is tavo puses salygos - chiki. Reikia kad ir vyro turtas butu neprastas ir vasario menesi galesim dziaugtis II

na pas mane endo I stad yra... bet daktare sake, kad dydziausia broplema yra vyro turtas, nes jis labai papblogejas yra, bent jau pries tai kai IUI buvo turtas buvo pries atplovima 10mln, o po 17 mln doh.gif .. anksciau pries operacija mano kai IUI buvo buvo geresnes zymiai, nesuprantu kas cia pasidare... bet ziuresim kaip sestadieni bus si su 6 IUI unsure.gif nes folius du gerus natural jau turiu po 1,5 abu bigsmile.gif
bet jau su dakatre pradejom kalbet ir apie IFV doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 01 23, 21:35)
na pas mane endo I stad yra... bet daktare sake, kad dydziausia broplema yra vyro turtas, nes jis labai papblogejas yra, bent jau pries tai kai IUI buvo turtas buvo pries atplovima 10mln, o po 17 mln  doh.gif .. anksciau pries operacija mano kai IUI buvo buvo geresnes zymiai, nesuprantu kas cia pasidare... bet ziuresim kaip sestadieni bus si su 6 IUI  unsure.gif  nes folius du gerus natural jau turiu po 1,5 abu 

biski nesupratau?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 23, 18:40)
nu su tokiu skirtumu as net nezinau... as visada leisdavaui 21 val. net i svecius svirksta pasiimdavau.. che, budavo zadintuvas ant mobiliako..

aciuks.gif
QUOTE(diana_j @ 2012 01 23, 19:27)
Na maika, siaip keik teko man ganol vartot, tai gyd,sake tuo paciu laiku susileidinet  mirksiukas.gif

aciuks.gif

QUOTE(Irėnė @ 2012 01 23, 19:11)
na gonalio nevartojau, bet visus vaistukus, kuriuos naudojau, tai naudojau tuo paciu metu. na beveik tuo paciu....pusvalandzio-valandos ribose.

aciuks.gif

QUOTE(Glamour @ 2012 01 23, 20:23)
O kas nutiko, kad toks keistas laikas? Ar pamiršai susileist? Šiaip jei ką tai būk rami. Geriau vėliau, nei per vėlai.

aciuks.gif
Na čia gautųsi anksčiau, o ne vėliau blush2.gif
Planavau taip: šiandien susileidžiu 18 val., rytoj susileidžiu per pietus (~12-13 val.), poryt ryte pas gyd. Mintis tokia, kad taip būtų ilgesnis laiko tarpas tarp antros dozės ir vizito pas gyd. = daugiau laiko suveikti vaistams blush2.gif (gyd. nieko nepasakė kada susileist, o pati pamiršau)
Ką manot apie šią moterišką logiką? flirt.gif hihihi.gif

Glamour, anoj temoj minėjai Clostilbegyto kainą 53 Lt (10 tabl.), tai kur tiek kainuoja? blush2.gif 4u.gif Už 75 pirkau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 23 sausio 2012 - 21:00
QUOTE(maika @ 2012 01 23, 21:55)
Planavau taip: šiandien susileidžiu 18 val., rytoj susileidžiu per pietus (~12-13 val.), poryt ryte pas gyd. Mintis tokia, kad taip būtų ilgesnis laiko tarpas tarp antros dozės ir vizito pas gyd. = daugiau laiko suveikti vaistams  blush2.gif (gyd. nieko nepasakė kada susileist, o pati pamiršau)
Ką manot apie šią moterišką logiką?  flirt.gif  hihihi.gif

biggrin.gif
ka bandai apgaut? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 01 23, 21:55)
Glamour, anoj temoj minėjai Clostilbegyto kainą 53 Lt (10 tabl.), tai kur tiek kainuoja?  blush2.gif  4u.gif Už 75 pirkau  doh.gif

Aš per google suradau tokia kaina, kazkokiam puslapyje, kur vaistai jų instrukcijos yra ir kainos ir parduotuves su adresais nurodytos. O taip pat skaičiau, kad lenkijoj išvis jis tekainuoja 12 Lt

O tu negali paskambinti daktarei ir paklaust dėl laiko, tinkamiausio vaistams susileisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 23 sausio 2012 - 21:36
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 23, 21:42)
biski nesupratau?

ko nesupratai?, na turiu du didelius folius jau desinei pusei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 01 23, 23:12)
ko nesupratai?, na turiu du didelius folius jau desinei pusei  doh.gif

Manau, kad neaisku buvo, ka reiskia "1,5"?
Cia foliu skersmuo?
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 23, 20:58)
biggrin.gif
ka bandai apgaut? hihihi.gif

Mano folikulas stipriai apsilažalino - per 4 dienas sugebėjo paaugti visus ~2 mm verysad.gif doh.gif Tai bandau pagerinti jo reputaciją hihihi.gif
Atsakyti
priviet mirksiukas.gif

žinokit, tik akimis permečiau, ką priplepėjot blush2.gif kaip, suprantu, naujų nestuke.gif nėra unsure.gif verysad.gif Maidei stiprybės 4u.gif

nagi žinot, kaip man buvo?? išaušo sausio 16-tos rytas, susikroviau daiktus atostogauti, prieš išvažiuojant užeinu į tuliką... mmm blink.gif priešistorė tokia - 18CD buvo 11,5 mm foliukas, neovuliavęs aišku, todėl po 10 dienų mmm tikrai nesitikėjau mastau.gif žodžiu, eilinį sykį organizmas grybą supjovė, aš jau nešneku apie tai, kad pirmos atostogų dienos buvo sugadintos pilvo maudimu.. sugėriau clost'ą, penktadienį 12CD pas O.K.
Atsakyti
Sveikos, miargos smile.gif

Kavos? Šį kartą - balta, su pienu ir sausainiais. Niam niam. Sausainių tai neduosiu, pati noriu biggrin.gif

Maidenana, kaip tyrimai?

Glamour, dėkui... Vat nuojauta sako, kad reikia pasidaryt tą AFS. Tik gal žinot, ar su kokiu siuntimu būtų pigiau? Galvoju, poryt jau į ligoninę, tai gal luktelėt ir pakalbėt su gydytoju, ką manot?

Zuzla, o neskaitant organizmo kvailiojimų, kaip atostogos praėjo? smile.gif

Maika, tu gal gydytojai paskambink dėl leidimosi laiko... O jei nepatiks tavo foliui eksperimentai g.gif smile.gif
Atsakyti