Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 23, 12:50)
PRG atsako uz gemalo isitvirtinima gimdoje. jeigu butu permazai PRG - iskristu vaisius, persileistu isklarto. jai nesilaikyti taip stipriai, kad A reiketu.

Nu kaip pameni pas manes PRG buvo labai mazas net i normas netilpo berods 20 buvo kai norma buvo pastojus nuo 35, crinona pradejau vartoti tik nuo 7 sav. iki tol prg mano buvo ne nestukinis, ir tai jokiu tepliojimu man nebuvo, kad butu gresiantis.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 23, 13:13)
Nu kaip pameni pas manes PRG buvo labai mazas net i normas netilpo berods 20 buvo kai norma buvo pastojus nuo 35, crinona pradejau vartoti tik nuo 7 sav. iki tol prg mano buvo ne nestukinis, ir tai jokiu tepliojimu man nebuvo, kad butu gresiantis.

Tu be reikalo ten panikavai su tuo PRG, kaip as supratau. tau dvi gydytojos buvo pasakiusios, kad PRG tavo geras atsizvelgiant dar i kazkokius ten aspektus, o tu emei plikus PRG skaicius. Todel tavo asmeninis PRG traktavimas buvo klaidingas. Be to, tu naudojai urogestana pradzioje, po to duphastona labai trumpai ir tik po to issireikalavai crinono. jeigu gerai pamenu.
O man tepliojo 5 savaite, tai padidino man dupho doze ir cia pat visas tepliojimas baigesi.

ok, pjaunu i poliklinika. ciao, braskes. dar po to eisiu pirkti ka nors skanaus.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 23, 13:46)
Tu be reikalo ten panikavai su tuo PRG, kaip as supratau. tau dvi gydytojos buvo pasakiusios, kad PRG tavo geras atsizvelgiant dar i kazkokius ten aspektus, o tu emei plikus PRG skaicius. Todel tavo asmeninis PRG traktavimas buvo klaidingas. Be to, tu naudojai urogestana pradzioje, po to duphastona labai trumpai ir tik po to issireikalavai crinono. jeigu gerai pamenu.
O man tepliojo 5 savaite, tai padidino man dupho doze ir cia pat visas tepliojimas baigesi.
ok, pjaunu i poliklinika. ciao, braskes. dar po to eisiu pirkti ka nors skanaus.

nu nezinau kaip galima buvo traktuoti ji, nes prg tyrimo atsakymai buvo labai aiskus, nes salia rasomos normos, nu tiek to svarbiausia, kad nieko blogo tada nenutiko.
o kada tau A?linkiu, kad viskas praeitu sklandziai.
Atsakyti
Sveikos,

Kavos, brendžio? Gal degtinės? g.gif

Kažko nerimastinga nuotaika man pastarosiomis dienomis doh.gif

Maidenana, sėkmės. Būk vyras.
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 23, 15:30)

O aš linkiu kaip tik moteriškos ištvermės ir stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2012 01 23, 14:48)
O aš linkiu kaip tik moteriškos ištvermės ir stiprybės 4u.gif

Faktas smile.gif Tik mano posakis toks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 23, 15:30)
Sveikos,

Kavos, brendžio? Gal degtinės?  g.gif

Kažko nerimastinga nuotaika man pastarosiomis dienomis  doh.gif

Grim, nebijok.

man ryt 8 tyrimai, poryt A.
Atsakyti
HELP blush2.gif
Ar labai svarbus Gonalio susileidimo laikas? Pvz., vieną dieną 18 val., kitą dieną 12 val. blink.gif

QUOTE(Glamour @ 2012 01 22, 21:51)
Turbūt kiekvienai skirtingai atsigauti sekasi

Be abejo drinks_cheers.gif Netgi dabar taip jau nebedaryčiau schmoll.gif doh.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 23, 16:58)
man ryt 8 tyrimai, poryt A.

Laikykis user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 23 sausio 2012 - 18:19
QUOTE(maika @ 2012 01 23, 19:07)
HELP  blush2.gif
Ar labai svarbus Gonalio susileidimo laikas?  Pvz., vieną dieną 18 val., kitą dieną 12 val. blink.gif

nu su tokiu skirtumu as net nezinau... as visada leisdavaui 21 val. net i svecius svirksta pasiimdavau.. che, budavo zadintuvas ant mobiliako..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 23, 12:50)
tikrinkis, jeigu tokios bedos pas mociute ir melynes atsiranda.. bandyk pradzioje pas seimos gydytoja uzklausti, universitetinese klinikose turetu tirti. klp tik sorpo tiria, berots.

Aciu. Jau turiu gendancios medziagos, tai ryt tyrimai pas seimos gydytoja ir poryt operuojames. nes kitaip kraujo uzkretimas.

tai galiu tik palinket, kad viskas butu kuo sklandziau treciadieni, ir kad atsigautum kuo greiciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orchideja88: 23 sausio 2012 - 19:11
QUOTE(maika @ 2012 01 23, 19:07)
Ar labai svarbus Gonalio susileidimo laikas?  Pvz., vieną dieną 18 val., kitą dieną 12 val. blink.gif

na gonalio nevartojau, bet visus vaistukus, kuriuos naudojau, tai naudojau tuo paciu metu. na beveik tuo paciu....pusvalandzio-valandos ribose.
Atsakyti
Sveikutes mergaites mirksiukas.gif

Na maika, siaip keik teko man ganol vartot, tai gyd,sake tuo paciu laiku susileidinet mirksiukas.gif

o as jums prisiduosiu, sen buvau pas savo daktare, sen 6 c.d. turiu 2 folius desinei pusei, ketvirtad pregnyl susileisti, o sestad IUI vel doh.gif , taip kad sausio 28 d, turesio 6 IUI smile.gif , ziuresim kaip cia bus si karta su vyro turtu..

tai tokios naujienos pas mane smile.gif
Atsakyti