QUOTE(diana_j @ 2012 02 11, 22:55)
Maidenana, tie papildai tikrai gerai padeda?
, jeigu ir nesportuojantis MB pades sakai?
mano vyras dabar nesportuoja, bet juos geria. ten 1600 tribulus terresteris ir 15 mg cinko - paros norma cinko ir didziausia tribulus koncentracija, kuria man teko matyti. ten 180 tableciu, tai 6 menesiams ir tik 60 litu (pirko 'maistas sportui' parduotuvej) ir nereikia papildomai cinko pirkti. Daugiau cinko tikrai negalima, nes jo perdozavimas.. eeee, letalinis..
Del spermos kokybes - teks pasidaryti po geru 2-3 menesiu, bet "noras ir galios' matomos jau po pirmu 2-3 dienu.
QUOTE(Glamour @ 2012 02 12, 01:23)
Maidenana, kaip jautiesi, ar nebeskauda?
ne-a. tik teplioja. sian tyrimus visus pridaviau. visus iki vieno. brangus malonumas pasakyciau.
QUOTE(Puk @ 2012 02 12, 12:17)
Maidenana, klausimėlis tau
Ką reiškia papilduose tie procentai saponinų, dabar nupirkau tribulus 1000, tai rašo, kad saponinų 40 proc. o kitur mačiau ir didesnius skaičiukus, tai čia stiprumas ar kaip
Labas rytas, visoms
Aš Mb dabar apverčiau papildais
tribulus +Zc, maca, Q 10.
tie saponinai pofik, ziurek i tribulus terresteris koncentracija. Q10 super, maca super. Tik svarbiausia cinko neperdozuok. 15 mg yra didziausia paros norma. jeigu viena karta 30 mg isgers tai nieko, svarbu, kad tik ne sistemingai.
QUOTE(diana_j @ 2012 02 12, 12:27)
MB uzsakiau jau Tribulus Terrestris 1600 mg, belieka tiketis , kad pades pakelti milijonus
dabar net galvoju, po operacijos, kai negalejom nieko daryt, kol laukiam kol sugys visi pjuviai, dakatare vyrui israse gerti vitaminus "Permen", pries juos pas mus po atplovimo budavo 40 - 60 mln, o dbr po tu vitaminu gerimo tik 15 mln, dbr galvoju ar tie vitaminai negalejo pakenkti mum?
pagal mane tie permen visokie tai nusisauti. su isgirtu perfertiliu uz 500 lt vyrai tik praranda sperma. sie vitaminai gi orientuoti i potencija, o ne i spermos kokybe. tai du skirtingi dalykai. vyras gali noreti, bet gi spermatozoidu kiekis nuo to nepadaugeja. o daktarai juos gi israso, nes jie zino, kad ten yra tribulus, o kad sportiniuose papilduose koncentracijos geresnes daktarai gi neprivalo zinoti.
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 02 13, 19:34)
Sveikos mergaites
Pries kury laika cia buvau uzsukusi su laaabai daug klausimu ir del gyd.ir paklausinet ivairiu dalyku ,mane gal Maidenana turetu prisimint
Ji juk man sake ,kad po GN daug pastojanciu tai buvo ji teisi
Noreciau kiekvienai savo tikejimo daleles dadet tiek kiek ir savo jau turit ,auksciau nosytes ir nuosirdziai siunciu virusiuku
KAIP DZIUGU!!!!!!!!! VALIOOOO!!!!
taip, dabar ikelk mums savo teigiamo nestumo testo nuotrauka.
O antra - didziausias tau prasymas - nesilankyk prekybos centruose (ten daug virusu vaiksto), gerk vitaminus, foline ir saugok save. Atsigulk ir gulek sau valgydama viska ka nori. OK?
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.