Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

Labas merginos.Gal kuri zinot kurioj vaistinej Kaune galima pigiau nusipirkti Puregon vaistu? O gal kuri turit parduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 02 11, 21:53)
Atrodo apie šituos kalbėjo  4u.gif

Sveikos mergaites, noriu pirkti si papilda, bet mum tiek tableciu (180 tabl.) per daug is karto - gal kas nori kooperuotis kartu? Rasykit az.
Atsakyti
papildai jau uzsakyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 02 12, 13:47)
Visad budavo stimuliacijos su clost, ir visad gleivines trukdavo. Tikiuosi si kart bus gleivine superine. O kiek folikulu tau Irene uzaugdavo stimuliuojant su siais vaistais??

1 arba 2. Bet vat cia neseniai kazkas rase, kad visi 12 uzaugo blink.gif

QUOTE(maika @ 2012 02 12, 17:09)
Kiek kainuoja letrozolis? Ir kiek jo tablečių dažniausiai skiriama?

10 tableciu priklausomai nuo vaistines 103-113 lt. Man skirdavo po 2 tabletes 5 dienas.
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 02 12, 18:09)
Kiek kainuoja letrozolis? Ir kiek jo tablečių dažniausiai skiriama?

As mokejau 110 Lt uz 10 tableciu, paskyre 5 dienas po 2 i diena.
Atsakyti
Sveikos, buvau dingus kurį laiką, bet jūsų naujienas sekiau - vis užmesdavau akį. Darbo buvo tiek, kad neturėjau laiko nei parašyt, nei pabendraut...

Kažkas manęs klausėt dėl astrologės, tik nebeatseku, kas, brūkštelkit ir, jei reikia, dar parašysiu AŽ, ką ir kur užsakinėjau...

Man po LP jau pareina mmm, tai eisiu šiandien pas gydytoją ir sudarinėsim planą, kas toliau. Tiesą pasakius, manau, kad dabar padarysim IUI, jei viskas gerai, o tada kurį laiką pailsėsim. Šiais metais baigsim visus bandymus, kad ir kaip ten būtų. Kiek jau galima doh.gif

Kavos gal? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 02 13, 11:40)
Kavos gal?  unsure.gif

palaikau..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 13, 11:43)
palaikau..

thumbup.gif Turiu tokios nelabai skanios, ale tiks irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 02 13, 12:40)
Sveikos, buvau dingus kurį laiką, bet jūsų naujienas sekiau - vis užmesdavau akį. Darbo buvo tiek, kad neturėjau laiko nei parašyt, nei pabendraut...

Kažkas manęs klausėt dėl astrologės, tik nebeatseku, kas, brūkštelkit ir, jei reikia, dar parašysiu AŽ, ką ir kur užsakinėjau...

Man po LP jau pareina mmm, tai eisiu šiandien pas gydytoją ir sudarinėsim planą, kas toliau. Tiesą pasakius, manau, kad dabar padarysim IUI, jei viskas gerai, o tada kurį laiką pailsėsim. Šiais metais baigsim visus bandymus, kad ir kaip ten būtų. Kiek jau galima  doh.gif

Kavos gal?  unsure.gif

as ir geriu kavyte skania labai, su sokalo ir vysniu aromatu thumbup.gif

na tai smagu kad eini jau plana sudarinet, ziurek kaip tik pataikysi i naujaja labaratorija , nes ji nuo vasario20d jau dirbs mirksiukas.gif
lauksim tawo naujienu mirksiukas.gif

del poilsio sutinku drinks_cheers.gif , va mudu su vyru ir poilsiausim bent jau pora ciklu pradziai, poto ziuresim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 02 13, 13:15)
-as ir geriu kavyte skania labai, su sokalo ir vysniu aromatu  thumbup.gif

--na tai smagu kad eini jau plana sudarinet, ziurek kaip tik pataikysi i naujaja labaratorija , nes ji nuo vasario20d jau dirbs mirksiukas.gif
lauksim tawo naujienu  mirksiukas.gif

-Duokš ir man, mano neskani visai biggrin.gif

--Jau į naują šiandien eisiu thumbup.gif Nauja laboratorija, naujos viltys lotuliukas.gif Pačiai juokinga biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Pries kury laika cia buvau uzsukusi su laaabai daug klausimu ir del gyd.ir paklausinet ivairiu dalyku ,mane gal Maidenana turetu prisimint biggrin.gif Ji juk man sake ,kad po GN daug pastojanciu tai buvo ji teisi biggrin.gif
Noreciau kiekvienai savo tikejimo daleles dadet tiek kiek ir savo jau turit ,auksciau nosytes ir nuosirdziai siunciu virusiuku 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 02 13, 14:20)
-Duokš ir man, mano neskani visai biggrin.gif

--Jau į naują šiandien eisiu  thumbup.gif  Nauja laboratorija, naujos viltys  lotuliukas.gif Pačiai juokinga biggrin.gif

kokiu budu tau ja duot lotuliukas.gif

tai super kad i nauja, gal tai labaratorija bus stebuklinga, ka gali zinot thumbup.gif
Atsakyti