Tikrai nuotaikos nekokios temutėj, bet bent vieną gerą žinią turim iš moteris ne indaplovė.
Mes nutarėm kol kas pabandyti atsigauti ir morališkai ir finansiškai ir sveikatos atžvilgiu. Kažkaip net ant dūšios lengviau kai sprendimą priėmėme.
sobo - su nauja pradžia
Maidenana, kaip jautiesi, ar nebeskauda?
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 12, 00:55)
MV po 1500mg į dieną geria, tų kur įdėti tai po 1 tabletę.
Po 3-4mėn. gėrimo testosteronas beveik dvigubai pas jį padidėjo.
Po 3-4mėn. gėrimo testosteronas beveik dvigubai pas jį padidėjo.
o gali paskyt, kiek mln turejot pries siuos vitaminus ir po ju ?
Maidenana, klausimėlis tau Ką reiškia papilduose tie procentai saponinų, dabar nupirkau tribulus 1000, tai rašo, kad saponinų 40 proc. o kitur mačiau ir didesnius skaičiukus, tai čia stiprumas ar kaip
Labas rytas, visoms
Aš Mb dabar apverčiau papildais tribulus +Zc, maca, Q 10.
Labas rytas, visoms
MB uzsakiau jau Tribulus Terrestris 1600 mg, belieka tiketis , kad pades pakelti milijonus
dabar net galvoju, po operacijos, kai negalejom nieko daryt, kol laukiam kol sugys visi pjuviai, dakatare vyrui israse gerti vitaminus "Permen", pries juos pas mus po atplovimo budavo 40 - 60 mln, o dbr po tu vitaminu gerimo tik 15 mln, dbr galvoju ar tie vitaminai negalejo pakenkti mum?
dabar net galvoju, po operacijos, kai negalejom nieko daryt, kol laukiam kol sugys visi pjuviai, dakatare vyrui israse gerti vitaminus "Permen", pries juos pas mus po atplovimo budavo 40 - 60 mln, o dbr po tu vitaminu gerimo tik 15 mln, dbr galvoju ar tie vitaminai negalejo pakenkti mum?
QUOTE(Puk @ 2012 02 12, 13:17)
[color=blue]
Labas rytas, visoms
Labas rytas, visoms
Ar ne per daug apkrovei savo brangenybe vitaminais? Tiek ivairiausiu rusiu geria, kad nebutu blogiau
QUOTE(diana_j @ 2012 02 12, 09:58)
o gali paskyt, kiek mln turejot pries siuos vitaminus ir po ju ?
pas jį nėra problemos su koncentracija tik su judrumu..
Vyras hormonus pirmą kartą tyrėsi rugpjūtį Testo buvo 13
Pakartojo sausio gale testo jau buvo 23,69, kaip normos yra nuo 8,64 iki 29
Spermagramos nuo rudens nekartojo, nes gruodį labai stipriai sirgo ir rentgeno reikėjo ir antibijotikus gerė. Pavasarį gal kartos arba iš kart IUI darym ir viskas.
QUOTE(Glamour @ 2012 02 12, 02:23)
Tikrai nuotaikos nekokios temutėj, bet bent vieną gerą žinią turim iš moteris ne indaplovė.
Mes nutarėm kol kas pabandyti atsigauti ir morališkai ir finansiškai ir sveikatos atžvilgiu. Kažkaip net ant dūšios lengviau kai sprendimą priėmėme.
sobo - su nauja pradžia
sobo - su nauja pradžia
Sekmes tau atostogose Tikrai turetum atsipalaiduot visapusiskai
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2012 02 11, 22:12)
man teko. taip sie 'nesuvalgo' gleivines taip kaip clost;as.
Visad budavo stimuliacijos su clost, ir visad gleivines trukdavo. Tikiuosi si kart bus gleivine superine. O kiek folikulu tau Irene uzaugdavo stimuliuojant su siais vaistais??
QUOTE(sobo @ 2012 02 12, 13:42)
Ar ne per daug apkrovei savo brangenybe vitaminais? Tiek ivairiausiu rusiu geria, kad nebutu blogiau
Na visi jie skatina testosterono gamybą čia tik žolės, kažin ar gali pakenkti didelis kiekis, kaip tik manau, kad žolinių reikia didelės koncentracijos. Tribulus kelia testo, maca reguliuoja hormonus, Q10 skatina atsinaujinimą. Dar galvoju kaip tik reikia kokių stiprių vitaminų prigriebti, bet dar neišsirenku. Galvoju kuo daugiau, tuo geresnis poveikis bus (MB išgėrė 2 sav. permen, tai poveikis pasijuto jau po kelių dienų vartojimo, noras ir galimybės didesnės )
Papildyta:
QUOTE(diana_j @ 2012 02 12, 12:27)
dakatare vyrui israse gerti vitaminus "Permen", pries juos pas mus po atplovimo budavo 40 - 60 mln, o dbr po tu vitaminu gerimo tik 15 mln, dbr galvoju ar tie vitaminai negalejo pakenkti mum?
O vartojant Permen pati nepajutai ,,geresnio poveikio"
Mes geriam tokius vitaminus, cia mot Pregnacare Conception+ vyr Wellman Conception
Mano gydytojas telefonu irgi kalbejo apie Closta nors jam sakiau, kad praeita karta jis man nepadejo
QUOTE(sobo @ 2012 02 12, 13:47)
Visad budavo stimuliacijos su clost, ir visad gleivines trukdavo. Tikiuosi si kart bus gleivine superine. O kiek folikulu tau Irene uzaugdavo stimuliuojant su siais vaistais??
Mano gydytojas telefonu irgi kalbejo apie Closta nors jam sakiau, kad praeita karta jis man nepadejo
QUOTE(Puk @ 2012 02 12, 14:43)
tai kad visad buna viskas gerai
QUOTE(sobo @ 2012 02 12, 13:47)
Man gydytojas sake, kad letrozolis uzaugina geresnes kokybes folius. Nuo Closto skiriasi dar ir tuo, kad su juo dazniausiai foliu skaicius buna mazas, taip pat jis needa gleivines.
Mano atveju uaugo vienas folis ir jo uzteko sekmingai IUI.
Kiek kainuoja letrozolis? Ir kiek jo tablečių dažniausiai skiriama?