Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(mamyte.lt @ 2012 02 10, 06:52)
Labas rytas,  4u.gif
o Jus kur gydotes, pas ka?

Mes taro Zebos ir Visockienės, bet IUI turbūt pas Zeba darysim, dar neapsisprendus galutinai doh.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 12:44)
ne, pas mane 1,12..

doh.gif  doh.gif

Ne nu... nesamonė kažkokia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 02 09, 23:17)
O man kazkaip keistai. Dabar 3 savaites po A ir pasirode kazkas panasaus i vaisingas gleives. Kazin ar tai gali reiksti, kad po poros savaiciu bus mmm.

gali reiksti. o ND bus? lotuliukas.gif

QUOTE(diana_j @ 2012 02 10, 13:44)
tai nesupratau, parsivilko tau? doh.gif ,
man tai zinok tepliot pradejo... jauciu kad vel pize *** bus...........
pize ***. nx nx nx nx...

QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 13:44)
ne, pas mane 1,12..

doh.gif  doh.gif
ndaaaaa.... g.gif pas meskos buvo 2.8... ir pavyko.. nors man kadaise ir 3 neuzskaite... aj, zodziu, pagadink NT uz poros dienu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 10, 17:20)
gali reiksti. o ND bus?  lotuliukas.gif

pize ***. nx nx nx nx...
ndaaaaa....  g.gif pas meskos buvo 2.8... ir pavyko.. nors man kadaise ir 3 neuzskaite... aj, zodziu, pagadink NT uz poros dienu.

na as vis dar laukiu, kas cia bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 02 10, 15:02)
nu jo.... 
pas mane ir nezini aks cia bus... lauksiu vakaro ziuresiu kas bus... bet jau vilciu mazai beliko ..... unsure.gif

Kol nera mmm, tol viskas gerai - bent jau tau, nes as laukiu savo mmm, tai galeciau taviskes prigriebti, kad pas tave neateitu

QUOTE(meskos @ 2012 02 10, 15:29)
Sveikos  4u.gif Orchideja - pas mane buv labai panasiai, apie 2 sav po persileidimo kazkas panasaus i O ir buvo su gleivem.. dabar laukiu memiu.. pagal ta skaiciavima gydytojos turejo jau kaip ir buti, bet ..Norisi naujos pradzios ax.gif

Tas jau tikrai. Labai norisi naujos pradzios. Gyvenime nesiivaizdavau, kad lauksiu mmm. Bet dabar ziauriai laukiu, juk kuo greiciau sulauksiu, tuo greiciau 3 ciklai praeis.

QUOTE(Maidenana @ 2012 02 10, 17:20)
gali reiksti. o ND bus?  lotuliukas.gif

doh.gif megsti baikas, ar ne?
Jeigu ir bus, tai ne ND, o daug malonumo thumbup.gif
Ech, liepe gydytoja saugotis, bet as negaliu - juk mes nepastojam naturaliai.
Jeigu naturaliai pastociau tai butu stebuklas, ir jeigu tas stebuklas nesibaigtu laimingai, tai bent jau istirtu mane.
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 02 10, 22:28)
Kol nera mmm, tol viskas gerai - bent jau tau, nes as laukiu savo mmm, tai galeciau taviskes prigriebti, kad pas tave neateitu

oj gali griebti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 02 10, 22:45)
oj gali griebti  lotuliukas.gif

Sutarta thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Na ka vis dar rudai tepa man doh.gif , bet ir papu nebeskauda... bet dar isgeriau duphp tablete ir toliau laukiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 02 11, 08:55)
Labas rytas.

Na ka vis dar rudai tepa man  doh.gif , bet ir papu nebeskauda... bet dar isgeriau duphp tablete ir toliau laukiu  unsure.gif

labas.

nu laukiam unsure.gif
aš jau šian dufo nebegėriau.. papus skauda taip, kad trukdė miegot.. kažkoks žiauresnis PMS'as gaunasi, matyt, dėl stimuliacijos.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 11, 11:30)
labas.

nu laukiam unsure.gif
aš jau šian dufo nebegėriau.. papus skauda taip, kad trukdė miegot.. kažkoks žiauresnis PMS'as gaunasi, matyt, dėl stimuliacijos.

as jau manau kad nieko gero nebus cray.gif nes ko toliau tuo labiau....
Papildyta:
nzn ka darysiu sekanti cikla ............
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 02 11, 12:47)
as jau manau kad nieko gero nebus  cray.gif nes ko toliau tuo labiau....

console.gif
Atsakyti
nzn ka darysiu, bet greiciausiai pora ciklu pailsesim nuo IUI...... gal MB turtas pageres.......
Atsakyti
Mergaites laikykites , cia jums 4u.gif

As pirmadieni vaziuoju i apziura, kadangi ciklas ilgas, tai liepe net 4-5 c.d pirma karta pasirodyti doh.gif
Atsakyti