Šįkart pas S Klaipėdoj.
QUOTE(zuzla @ 2012 02 08, 23:04)
davai su manim penktadienį..
na nepazadu , dar reik sulaukti penktadienio
Labas rytas
QUOTE(Glamour @ 2012 02 08, 23:26)
Mano hcg žemiau nulio. Taigi jungiuosi prie Irėnės ir sobo.
QUOTE(diana_j @ 2012 02 09, 07:54)
na nepazadu , dar reik sulaukti penktadienio
o tai kiek čia laukt liko juk mažiau nei savaitės pabaigos man tai tik rytoj bus 12DPO, bet kraujas jau turėtų rodyti, noriu pasidaryt ir nebesiparint.
labas rytas
Labas rytos panos, po vakarykstes depresijos siandien jau geriau. Keliu galva aukstyn laukiu mm ir vel ziurim su gyd. ka daryt toliau. Stiprybes jums merginos.
QUOTE(Glamour @ 2012 02 09, 00:26)
Mintys tokios, kad nebegaliu su savim susitart
uzjauciu, nes tikrai suprantu kaip jautiesi
as jau ketvirta diena kaip negaliu su savim susitarti
QUOTE(Glamour @ 2012 02 09, 01:26)
Mano hcg žemiau nulio.
Laikykis mergyt Kazkada juk turi pavykt.
QUOTE(Irėnė @ 2012 02 08, 21:27)
teisybe. as i ja kreipiuosi jau keleta metu is eiles. kai dar kita vyra turejau - nu zodis i zodi atsitiko taip. Bet pvz yra tokiu dalyku, kurie neatsitiko, bet tas tik i gera. Buvo man skyrybos su dabartiniu vyru del mano neistikimybes. Nu ka - kadangi skirtis nesiruosiu, tai ir elgiausi adekvaciai, kad nebutu net dviprasmisku situaciju, o jau progu buvo - uooooj uooooj uooooj.. vat ir netikek paskui..QUOTE(Glamour @ 2012 02 09, 00:26)
nu luktelk... tuoj pareis tas mazylis..Mintys tokios, kad nebegaliu su savim susitart
QUOTE(zuzla @ 2012 02 09, 09:09)
o tai kiek čia laukt liko juk mažiau nei savaitės pabaigos man tai tik rytoj bus 12DPO, bet kraujas jau turėtų rodyti, noriu pasidaryt ir nebesiparint.
labas rytas
o su NT nenori pazaisti? jau rodytu.. kraujo lasiuko nepasirode?
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 09, 11:00)
jei bučiau prisisiuntus tų po ~litą, tai jau būtų pagadinti, bet kai vieną kasetę teturiu, tai saugau. be to nenoriu vaiduoklių arba minčių tipo "dar nerodo". šįkart tikrai buvo tikimybė, kad užkibs, todėl priduosiu kraują ir tiek..
nea..
Merginos, man gyd. buvo minejus jei nepavyks, reiks daryt GN, ar tai reiskia jog sis ciklas jau nurasytas? nenoriu praleist viso men be reikalo.
Laba diena visoms
Na si menesi as startuosiu dabar tik liko sulaukti naujo ciklo pradzios ir vaziuosiu pas gydytaja
Ar yra skirtumas kokia diena atvaziuoti: ar 1 ar 3 ?
Na si menesi as startuosiu dabar tik liko sulaukti naujo ciklo pradzios ir vaziuosiu pas gydytaja
[quote=mamyte.lt,2012 02 09, 14:37]
Laba diena visoms
Linkiu gero starto tikrai nera jokio skirtumo kuria ciklo diena 1 ar 3 nuvaziuosi, tave gydytoja apziures, ir jei su stimuliacija pasakys nuo kurios ciklo dienos pradet vartot vaistus.
Nors as visad vaziuodavau 2 ciklo diena, o nuo trecios jau stimuliuojancius pradedavau vartot.
Laba diena visoms
Linkiu gero starto tikrai nera jokio skirtumo kuria ciklo diena 1 ar 3 nuvaziuosi, tave gydytoja apziures, ir jei su stimuliacija pasakys nuo kurios ciklo dienos pradet vartot vaistus.
Nors as visad vaziuodavau 2 ciklo diena, o nuo trecios jau stimuliuojancius pradedavau vartot.
ka tik is gydytojos grizau, naujienos tokios :
grazuolis vienas
isitaises neblogai, dabar tik laukti ir tiketis, kad viskas bus gerai
siunciu visoms po ir linkiu kuo greiciau sulaukti stebuklo !!!! prasom virusiuku
grazuolis vienas
isitaises neblogai, dabar tik laukti ir tiketis, kad viskas bus gerai
siunciu visoms po ir linkiu kuo greiciau sulaukti stebuklo !!!! prasom virusiuku