Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

Šįkart pas S Klaipėdoj.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 08, 23:04)
davai su manim penktadienį..

na nepazadu blush2.gif , dar reik sulaukti penktadienio lotuliukas.gif

Labas rytas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 02 08, 23:26)
Mano hcg žemiau nulio. Taigi jungiuosi prie Irėnės ir sobo.

4u.gif console.gif

QUOTE(diana_j @ 2012 02 09, 07:54)
na nepazadu  blush2.gif , dar reik sulaukti penktadienio  lotuliukas.gif

o tai kiek čia laukt liko lotuliukas.gif juk mažiau nei savaitės pabaigos rolleyes.gif man tai tik rytoj bus 12DPO, bet kraujas jau turėtų rodyti, noriu pasidaryt ir nebesiparint.

labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas rytos panos, po vakarykstes depresijos siandien jau geriau. Keliu galva aukstyn smile.gif laukiu mm ir vel ziurim su gyd. ka daryt toliau. Stiprybes jums merginos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 02 09, 00:26)

Mintys tokios, kad nebegaliu su savim susitart umn.gif

group.gif group.gif
uzjauciu, nes tikrai suprantu kaip jautiesi 4u.gif
as jau ketvirta diena kaip negaliu su savim susitarti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 02 09, 01:26)
Mano hcg žemiau nulio.

Laikykis mergyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kazkada juk turi pavykt.
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 02 08, 21:27)
nu i as jau kreipiausi
kazi ar teisybe sako?
4u.gif  4u.gif  4u.gif
teisybe. as i ja kreipiuosi jau keleta metu is eiles. kai dar kita vyra turejau - nu zodis i zodi atsitiko taip. Bet pvz yra tokiu dalyku, kurie neatsitiko, bet tas tik i gera. Buvo man skyrybos su dabartiniu vyru del mano neistikimybes. Nu ka - kadangi skirtis nesiruosiu, tai ir elgiausi adekvaciai, kad nebutu net dviprasmisku situaciju, o jau progu buvo - uooooj uooooj uooooj.. vat ir netikek paskui..

QUOTE(Glamour @ 2012 02 09, 00:26)

Mintys tokios, kad nebegaliu su savim susitart umn.gif
4u.gif nu luktelk... tuoj pareis tas mazylis..

QUOTE(zuzla @ 2012 02 09, 09:09)
4u.gif console.gif
o tai kiek čia laukt liko lotuliukas.gif juk mažiau nei savaitės pabaigos rolleyes.gif man tai tik rytoj bus 12DPO, bet kraujas jau turėtų rodyti, noriu pasidaryt ir nebesiparint.

labas rytas smile.gif

o su NT nenori pazaisti? jau rodytu.. kraujo lasiuko nepasirode?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 09, 11:00)
o su NT nenori pazaisti? jau rodytu..

kraujo lasiuko nepasirode?

jei bučiau prisisiuntus tų po ~litą, tai jau būtų pagadinti, bet kai vieną kasetę teturiu, tai saugau. be to nenoriu vaiduoklių arba minčių tipo "dar nerodo". šįkart tikrai buvo tikimybė, kad užkibs, todėl priduosiu kraują ir tiek..

nea..
Atsakyti
Merginos, man gyd. buvo minejus jei nepavyks, reiks daryt GN, ar tai reiskia jog sis ciklas jau nurasytas? nenoriu praleist viso men be reikalo.
Atsakyti
Laba diena visoms 4u.gif
Na si menesi as startuosiu thumbup.gif dabar tik liko sulaukti naujo ciklo pradzios ir vaziuosiu pas gydytaja rolleyes.gif

Ar yra skirtumas kokia diena atvaziuoti: ar 1 ar 3 ? g.gif
Atsakyti
[quote=mamyte.lt,2012 02 09, 14:37]
Laba diena visoms 4u.gif
Na si menesi as startuosiu thumbup.gif dabar tik liko sulaukti naujo ciklo pradzios ir vaziuosiu pas gydytaja rolleyes.gif

Ar yra skirtumas kokia diena atvaziuoti: ar 1 ar 3 ? g.gif
Linkiu gero starto 4u.gif tikrai nera jokio skirtumo kuria ciklo diena 1 ar 3 nuvaziuosi, tave gydytoja apziures, ir jei su stimuliacija pasakys nuo kurios ciklo dienos pradet vartot vaistus.
Nors as visad vaziuodavau 2 ciklo diena, o nuo trecios jau stimuliuojancius pradedavau vartot.
Atsakyti
ka tik is gydytojos grizau, naujienos tokios :
grazuolis vienas nestuke.gif
isitaises neblogai, dabar tik laukti ir tiketis, kad viskas bus gerai wub.gif

siunciu visoms po 4u.gif ir linkiu kuo greiciau sulaukti stebuklo !!!! prasom virusiuku nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
ax.gif
Atsakyti