Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

Sveikos,

Aš jau pradedu žinokit nervuotis. Persileidimas prasidejo sausio 9-10, o dar nėra mmm. Ar jos labai užsilaiko po persileidimo? Noriu greičiau, kad tie ciklai praeitu ir viskas atsistatytu, o kas cia per užsilaikymai? Šiaip mano ciklas 25 dienos...
Atsakyti
Aciu visoms uz paguoda ir palaikyma. Sedim su vyru abu nosis nukabine, ner nuotaikos visai. Visokiausios mintys lenda i galva.Lauksiu mm ir vel pas gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2012 02 08, 20:39)
Sveikos,

Aš jau pradedu žinokit nervuotis. Persileidimas prasidejo sausio 9-10, o dar nėra mmm. Ar jos labai užsilaiko po persileidimo? Noriu greičiau, kad tie ciklai praeitu ir viskas atsistatytu, o kas cia per užsilaikymai? Šiaip mano ciklas 25 dienos...

as vis dar teplioju, man 2 sav po A lygiai siandien, bet vis dar yra isskyru. kaip man paaiskinta, tai kai nustosiu tepliotis, kazkur po 3-6 savaiciu bus memes. Tai teoriskai tu anksciausiai mmm gali sulaukti vasario 14. cia anksciausiai.
Papildyta:
QUOTE(sobo @ 2012 02 08, 20:43)
Aciu visoms uz paguoda ir palaikyma. Sedim su vyru abu nosis nukabine, ner nuotaikos visai. Visokiausios mintys lenda i galva.Lauksiu mm ir vel pas gydytoja.

nenusimink, reiskia taip jau atsitiko ir taip reikia. nosis galite kabinti tik siandien, o po to jau vel i darba... ka padarysi, tokia jau musu dalis... jeigu mes nedarysim - tada is viso nieko neturesim.. ziauri musu realybe ir kasdienybe..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 08, 20:36)
turiu omeny, kada kraują priduosi? smile.gif

bandysiu islaukti savaites pabaigos jei islauksiu pirmadiena atliksiu kraujuka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 08, 18:25)
as irgi i ja kreipiuosi kai reikia..

nu i as jau kreipiausi
kazi ar teisybe sako?

QUOTE(sobo @ 2012 02 08, 20:43)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2012 02 08, 19:39)
Sveikos,

po persileidimo gali uzsilaikyti mm. Man po persileidimo pirmos mm atejo kazkur po 7sav. ir buvo daug gausesnes ir ilgesnes negu iprastai
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 02 08, 20:25)
bandysiu islaukti savaites pabaigos jei islauksiu pirmadiena atliksiu kraujuka  bigsmile.gif

davai su manim penktadienį..
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 02 08, 15:49)
Sveikos merginos, prisiduodu...po HCG tyrimas nustate, jog nestumo nera... unsure.gif

Liudna. Laikykis mergyt. 4u.gif zinociau ka patarti, patarciau. Susiimam ir galvojam kokie toliau veiksmai

QUOTE(shyva @ 2012 02 08, 21:35)
po persileidimo gali uzsilaikyti mm. Man po persileidimo pirmos mm atejo kazkur po 7sav. ir buvo daug gausesnes ir ilgesnes negu iprastai

7 savaites. Man siandien 3 sav. po A, tai jeigu dar 4 savaites laukti, tai pyp
Atsakyti
Mano hcg žemiau nulio. Taigi jungiuosi prie Irėnės ir sobo.

Mintys tokios, kad nebegaliu su savim susitart umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 08 vasario 2012 - 23:28
QUOTE(Glamour @ 2012 02 08, 23:26)
Mano hcg žemiau nulio. Taigi jungiuosi prie Irėnės ir sobo.

Baisu unsure.gif
Užjaučiu, laikykitės 4u.gif 4u.gif kelintas IUI buvo?
Atsakyti
2 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 02 08, 23:29)

Kur ir pas ką dareisi, jei ne paslaptis?
Atsakyti