QUOTE(Grim @ 2012 02 06, 15:54)
Miargos, guosiuos. Užsisakiau astrologinę prognozę dėl pastojimo. Nieko gero. Man praktiškai nelemta turėt savo vaikų. Labai labai mažai vilties. Aš pasimetus, išsigandus ir visaip kaip suglumus.
Netikėt kaip ir neturiu pagrindo - iki šiol viskas tendencingai. Mano tyrimai geri, vyro irgi, vaikų nėr. O ta astrologija pagal datas, laiką, sudaryta konkrečiam žmogui, paprastai pasiteisina.
paklausk astrologes, ar sutikus savo arba vyro gimtadieni kitame mieste/salyje, ar pasikeistu padetis su vaikais? nes dazniausiai tai padeda. ir paklausk, kada tos mazos vilties didziausia tikimybe. mano padetis irgi nekokia su vaikais - rodo nuolatinius persileidimus, bus sunku man isnesioti.. tai as irgi kaip neturiu pagrindi netiketi..
QUOTE(maika @ 2012 02 06, 21:02)
Bet tai kokia slapukė
as tai visai kol nepersileidau tol tylejau.
QUOTE(Glamour @ 2012 02 06, 22:18)
Tik va nepatinka man , kad vėl temperatūros turiu, nors nesu peršalusi.
37.0-37.4 yra ankstyvojo nestumo pozymis. bet jeigu nera snargliu ir jokiu persalimo pozymiu. tai gal gerai, ka..
QUOTE(sobo @ 2012 02 07, 16:59)
Merginos, kurios daretes HCG Jolsanoje, kada suzinojote rezultatus?
iki 11 priduoti (as eidavau 10.40, nes baisiai negaliu keltis rytais), tai apie 15 val jau zinai.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.