Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Irėnė @ 2012 02 06, 12:20)
uz mane jau gali nebelaikyti schmoll.gif HCG maziau nei 1.

baisiai gaila unsure.gif 4u.gif
QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2012 02 06, 18:38)
bijau dar stipriai dziaugtis, kol nenuvyksiu pas gydytoja,bet... atrodo, kad antras IUI sekmingas  smile.gif  14 d po IUI hcg 199 ax.gif

Sveikinu, labai gražūs skaičiukai, linkiu dvynukų 4u.gif

Aš jau po LAP, išgyvenau, planai nepasikeitė, laukiu kada galėsim su IUI startuoti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sobo @ 2012 02 07, 10:15)
nusprendziau si kart ir as negadint NT, rytoj HCG ir viskas bus aisku.

Laikau kumštukus už didelius skaičiukus 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kurios daretes HCG Jolsanoje, kada suzinojote rezultatus?
Papildyta:
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 07, 17:53)

Laikau kumštukus už didelius skaičiukus  4u.gif

aciu, aciu
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 07, 15:53)
Aš jau po LAP, išgyvenau, planai nepasikeitė, laukiu kada galėsim su IUI startuoti  ax.gif

Ką pamatė, padarė per LP? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 02 07, 16:13)
Ką pamatė, padarė per LP?  ax.gif

Nebuvo ką daryti, viskas gerai, nieko nedaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 02 07, 16:59)
Papildyta:

aciu, aciu

ryte iki 10 priduoti, apie 14-14:30 bus atsakymas
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 02 06, 15:54)
Miargos, guosiuos. Užsisakiau astrologinę prognozę dėl pastojimo. Nieko gero. Man praktiškai nelemta turėt savo vaikų. Labai labai mažai vilties. Aš pasimetus, išsigandus ir visaip kaip suglumus.
Netikėt kaip ir neturiu pagrindo - iki šiol viskas tendencingai. Mano tyrimai geri, vyro irgi, vaikų nėr. O ta astrologija pagal datas, laiką, sudaryta konkrečiam žmogui, paprastai pasiteisina.
paklausk astrologes, ar sutikus savo arba vyro gimtadieni kitame mieste/salyje, ar pasikeistu padetis su vaikais? nes dazniausiai tai padeda. ir paklausk, kada tos mazos vilties didziausia tikimybe. mano padetis irgi nekokia su vaikais - rodo nuolatinius persileidimus, bus sunku man isnesioti.. tai as irgi kaip neturiu pagrindi netiketi..

QUOTE(maika @ 2012 02 06, 21:02)
Bet tai kokia slapukė  mirksiukas.gif
as tai visai kol nepersileidau tol tylejau.

QUOTE(Glamour @ 2012 02 06, 22:18)
Tik va nepatinka man , kad vėl temperatūros turiu, nors nesu peršalusi.
37.0-37.4 yra ankstyvojo nestumo pozymis. bet jeigu nera snargliu ir jokiu persalimo pozymiu. tai gal gerai, ka..

QUOTE(sobo @ 2012 02 07, 16:59)
iki 11 priduoti (as eidavau 10.40, nes baisiai negaliu keltis rytais), tai apie 15 val jau zinai.
Atsakyti
[quote=Maidenana,2012 02 07, 18:16]
paklausk astrologes, ar sutikus savo arba vyro gimtadieni kitame mieste/salyje, ar pasikeistu padetis su vaikais? nes dazniausiai tai padeda. ir paklausk, kada tos mazos vilties didziausia tikimybe. mano padetis irgi nekokia su vaikais - rodo nuolatinius persileidimus, bus sunku man isnesioti.. tai as irgi kaip neturiu pagrindi netiketi..

Maide, man astrologe ispranasavo nestuma siais metais... blush2.gif o buvau pas gine,tai vel itaria polipa gimdoje doh.gif labai susinervinau,nebenoriu tu LP. nesueina man tie du galai,nors tu ka... unsure.gif
Atsakyti
Grim, į kokią astrologę kreipeisi?

Mes irgi palavom IUI rudenį ir jau buvo su gydytojais sutarta, bet po astrologės prognozių, kad rudenį JOKIŲ šansų, nukėlėm į pavasarį.
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2012 02 07, 19:21)
Maide, man astrologe ispranasavo nestuma siais metais... blush2.gif o buvau pas gine,tai vel itaria polipa gimdoje doh.gif labai susinervinau,nebenoriu tu LP. nesueina man tie du galai,nors tu ka... unsure.gif

tai sie metai tik prasidejo. kai man pasalino polipa, pastojau kita cikla naturaliai.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 07, 08:56)
būtinai parašyk bigsmile.gif
o buvo kokie nors ankstyvi pojūčiai?

visiskai nieko! gal tik miego labiau norisi ax.gif
truputi pilvo apacia pamaudzia, lyg pries mmm, bet daugiau nieko g.gif

Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2012 02 07, 11:09)
tai argi čia mažai milijonų?  blink.gif
pas mus buvo tik 7 mln. kai pavyko.

milijonu tai norma, bet kad judrumas 0% buvo blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 07, 18:16)
as tai visai kol nepersileidau tol tylejau.

Tai tu irgi slapukė mirksiukas.gif O beje, kada planavai pasakyt (jei viskas ok būtų buvę...)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 02 07, 20:03)
Tai tu irgi slapukė  mirksiukas.gif O beje, kada planavai pasakyt (jei viskas ok būtų buvę...)?  blush2.gif

kai butu 12 savaiciu suejusios...
Atsakyti