Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2012 02 06, 18:38)
bijau dar stipriai dziaugtis, kol nenuvyksiu pas gydytoja,bet... atrodo, kad antras IUI sekmingas  smile.gif  14 d po IUI hcg 199 ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Bet tai kokia slapukė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2012 02 06, 20:38)
bijau dar stipriai dziaugtis, kol nenuvyksiu pas gydytoja,bet... atrodo, kad antras IUI sekmingas  smile.gif  14 d po IUI hcg 199 ax.gif

didziausi sveikinimai, pagaliau geros naujienos 4u.gif
Atsakyti
pas daktare einu 4dieni, parasysiu, ka gero pamatysiu ax.gif

dvynukai butu thumbup.gif bet laikas parodys ax.gif

aciu, mergaites, uz sveikinimus, tyliai tyliai dziaugiuos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2012 02 06, 21:40)
pas daktare einu 4dieni, parasysiu, ka gero pamatysiu  ax.gif

dvynukai butu  thumbup.gif  bet laikas parodys ax.gif 

aciu, mergaites, uz sveikinimus, tyliai tyliai dziaugiuos wub.gif

tai jau visos lauksim ketvirtadieni nerealiu naujienu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai naujai nestuke.gif , dabar ypatingai saugok save ir pilvuka ir labai labai tikek, kad viskas bus gerai wub.gif

Mano HCG 14 DPI buvo 183 ir turiu viena maziuka mirksiukas.gif
Papildyta:
Kazkaip sukilo man prisiminimai, kokie jausmai apeme pamacius vaiduokliuka ir suzinojus HCG skaiciukus - tas negalejimas patiketi ir visa kita gausybe minciu. Rodos taip seniai taip buvo, o dabar tas mano vos iziurimas vaiduokliukas izenge i 24-ta savaite. Labai labai noreciau, kad visos greiciau tai patirtumete, ta proga ir virusuojame kartu su leliuku nestuke.gif 2.gif nestuke.gif 2.gif nestuke.gif 2.gif nestuke.gif 2.gif nestuke.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 02 06, 13:20)
uz mane jau gali nebelaikyti schmoll.gif HCG maziau nei 1.

nu kaip gaaaaila verysad.gif Užjaučiu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2012 02 06, 22:01)
ta proga ir virusuojame kartu su leliuku  nestuke.gif  2.gif  nestuke.gif  2.gif  nestuke.gif  2.gif  nestuke.gif  2.gif  nestuke.gif  2.gif

jamu, jamu jamu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Grim, va dėl tokių situacijų ir neužsisakinėju jokių prognozių ir pas būrėjas daugiau neisiu. Vienąkart buvau, tai nuprognozavo skirybas man, tai kiek po to man dirbt su savim reikėjo, kad negalvot apie jos žodžius. Kaip tau savo neigimas mintis dabar įveikti nė nežinau. Laikykis mergyt 4u.gif
Papildyta:
Aš tai naujienų neturiu. Paklausiau Maidenanos protingo patarimo ir nedariau HCG ir išvis dabar tiesiog teku pasroviui wink.gif Tik va nepatinka man , kad vėl temperatūros turiu, nors nesu peršalusi.
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 02 06, 21:02)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
Bet tai kokia slapukė  mirksiukas.gif

Bent dabar pasisakė. Vilties mums suteikė, kad jei ne mums tai bent jai pasisekė. Super naujienos. Laikau kumštukus už tai, kad sėkmingai viskas toliau klostytųsi.
Atsakyti
QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2012 02 06, 20:40)
pas daktare einu 4dieni, parasysiu, ka gero pamatysiu  ax.gif

būtinai parašyk bigsmile.gif
o buvo kokie nors ankstyvi pojūčiai?
Atsakyti
QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2012 02 06, 21:38)
tiksliai neatsimenu, bet apie 25-27mln atrodo... doh.gif

tai argi čia mažai milijonų? blink.gif
pas mus buvo tik 7 mln. kai pavyko.

o šiaip sveikinu - labai geras skaičiukas kaip 14 d. po IUI.
Man tokią dieną buvo 120
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 07 vasario 2012 - 10:11
nusprendziau si kart ir as negadint NT, rytoj HCG ir viskas bus aisku. Kazkaip bijau pamatyt tik I, tad nevarysiu saves i depresija.
Atsakyti