Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Alinux @ 2012 02 03, 22:18)
Labas vakaras,

prisiduodu

si menesi planavom 2 IUI ( stimuliavom Letrozoliu).Siandien (12 cd) Salygiene padarius echo vos nenusiverte. Abiejose kiausidese labai daug foliu. Cituoju jos zodzius: Siaubas kokios kiausides !!!  doh.gif
Kiek ju yra skaiciaus negaliu pasakyti, bet po koki 10 tai tikrai  blink.gif  Maciau savo akim. Zinoma dauguma ju mazi ir tik keli normalesni.  Dar lauksim kelias dienas, bet itariu sis ciklas nurasytas.Letrozoli skyre kad nebutu daug folikulu, o gavosi atvirkstinis variantas g.gif
Dar tikiuosi, kad gal vistik keli dominuojantys liks, kiti nunyks. Tai va tokios tokeles.

Mergyt, kol kas nepergyvenk, palauk apziuros, gal bus tik 2-3 dominuojantys ir galesi daryti, nes Mano paskutinis taip ir buvo , buvo po 1 gero abejose pusese , ir daug mazyciu, kaip zirniukai. Ir darem IUI
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2012 02 04, 12:19)
Mergyt, kol kas nepergyvenk, palauk apziuros, gal bus tik 2-3 dominuojantys ir galesi daryti, nes Mano paskutinis taip ir buvo , buvo po 1 gero abejose pusese , ir daug mazyciu, kaip zirniukai. Ir darem IUI

Is tavo lupu Dievui i ausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinux @ 2012 02 03, 22:18)
Labas vakaras,

prisiduodu

si menesi planavom 2 IUI ( stimuliavom Letrozoliu).Siandien (12 cd) Salygiene padarius echo vos nenusiverte. Abiejose kiausidese labai daug foliu. Cituoju jos zodzius: Siaubas kokios kiausides !!!  doh.gif
Kiek ju yra skaiciaus negaliu pasakyti, bet po koki 10 tai tikrai  blink.gif  Maciau savo akim. Zinoma dauguma ju mazi ir tik keli normalesni.  Dar lauksim kelias dienas, bet itariu sis ciklas nurasytas.Letrozoli skyre kad nebutu daug folikulu, o gavosi atvirkstinis variantas g.gif
Dar tikiuosi, kad gal vistik keli dominuojantys liks, kiti nunyks. Tai va tokios tokeles.

Oi kaip gaila. Cia ir man galvosukis, ar kita karta IUI daryti naturaliam cikle, ar stimuliuotis. Kazkaip galvojau kad stimuliuojantis butu uztikrinciau, bet pasirodo nebutinai.

Zinot uzsuku cia pasiziuret, ar kuri nepageltonavo ir kiekviena diena kai nera geltonuojanciu savotiska svente. Laikykites merginos. Nujauciu geru naujienu lavina
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 02 04, 12:24)
kai nera geltonuojanciu savotiska svente.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif pazadu, jei mmm pareis savaitgali, negadinti sventes lotuliukas.gif ar blogos, ar geros naujienos bus tik pirmadieni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 02 04, 13:24)
nera geltonuojanciu savotiska svente

Kita savaite daug kas turetu paaisketi, kad tik kuo maziau butu tu geltonu smile.gif
Atsakyti
man jau kažko nuotaika blogėja dry.gif tikiuosi ne dėl PMS
Kai nieko nejaučiau , tai paprasčiau buvo, vakar vakare jau pilvą labai stipriai maudė, šiandien pabudau kaip niekur nieko. Tai susirūpinau, kodėl nieko nebevyksta. Kai pradėjo po trumpai bet stipriai maudenti, vėl sunerimau - kad nebūtų endo atsinaujinusi. O dar nervuojuosi, nes antradieni sudėtinga bus iš darbo atsiprašyti dėl hcg, nenoriu aštrinti situacijos darbe sad.gif . Įtariu, kad vienas iš folikulų ovuliavo naktį arba paryčiais po IUI. Hcg paskirtas antradienį, tai ar nebūtų per anksti jei daryčiausi tyrimą pirmadienį? Tai būtų 14d po IUI arba galbūt tik 13 d po apsivaisinimo. Ar hcg rodyt7 jau kažką?

Dar niekaip neapsisprendžiu dėl tolimesnių veiksmų jei visgi pasirodytų mmm. Nu niekaip neapsisprendžiu umn.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 02 04, 20:11)
man jau kažko nuotaika blogėja  dry.gif  tikiuosi ne dėl PMS
Kai nieko nejaučiau , tai paprasčiau buvo, vakar vakare jau pilvą labai stipriai maudė, šiandien pabudau kaip niekur nieko. Tai susirūpinau, kodėl nieko nebevyksta. Kai pradėjo po trumpai bet stipriai maudenti, vėl sunerimau - kad nebūtų endo atsinaujinusi. O dar nervuojuosi, nes antradieni sudėtinga bus iš darbo atsiprašyti dėl hcg, nenoriu aštrinti situacijos darbe sad.gif . Įtariu, kad vienas iš folikulų ovuliavo naktį arba paryčiais po IUI. Hcg paskirtas antradienį, tai ar nebūtų per anksti jei daryčiausi tyrimą pirmadienį? Tai būtų 14d po IUI arba galbūt tik 13 d po apsivaisinimo. Ar hcg rodyt7 jau kažką?

Dar niekaip neapsisprendžiu dėl tolimesnių veiksmų jei visgi pasirodytų mmm. Nu niekaip neapsisprendžiu  umn.gif  cry.gif

tu ninirvuokis 4u.gif aisku gali ir pirmadieni darytis mirksiukas.gif o tu is Vilniaus? jei taip, tai geromeda man atrodo nuo 7 dirba. tai gal pries darba spetum g.gif
man tai jau atrodo kad iki pirmadienio hcg nedatrauksiu unsure.gif
Papildyta:
Dar niekaip neapsisprendžiu dėl tolimesnių veiksmų jei visgi pasirodytų mmm. Nu niekaip neapsisprendžiu 

va cia zinok ir man tas pats. baisiausia ne tai kad nepavyko IUI, baisiausia kad nezinau ka toliau daryti.... neapsisprendziu unsure.gif
Atsakyti
man jau kažko nuotaika blogėja  dry.gif  tikiuosi ne dėl PMS

Dar niekaip neapsisprendžiu dėl tolimesnių veiksmų jei visgi pasirodytų mmm. Nu niekaip neapsisprendžiu  umn.gif  cry.gif

Tikrai hcg ir pirmadieni rodys. As 13 dpi dariausi ir hcg buvo 87.
O del tolimesniu veiksmu dabar nesinervuok, nes jei zirniukas kimba, turi but rami.
Atsakyti
orchideja88 Irene, labai tikiuosi kad pa sjudvi geros naujienos bus wub.gif 4u.gif

as ir va nzn kuom si scikla spasikeis, ir kuo toliau tup labiau nerimas ima doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 04 vasario 2012 - 23:26

nedatyk hcg taip anksti. atsipalaiduok ir apskritai miegaukis gyvenimu.. pozymiai tavo geri, kai pilva maudena yra labai gerai smile.gif

Zuzla - o tavo kokios naujienos?
Atsakyti
pikts paukstis išsiregistravo pasirodo g.gif Trinu iš sąrašiuko, nes rezultatų vis tiek nesužinosim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 05, 09:49)
Zuzla - o tavo kokios naujienos?

jokių.. anksčiau bent PMS jau būdavo tokiu laiku, o dabar išvis nieko. įdomu, kokia bus kitą savaitė mastau.gif
Atsakyti