Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Grim @ 2012 02 01, 20:31)
Sveikos,

Prisiminiau atvejį darbe. Kolegė pastojo, sako man: būsiu mama. Aš: tai sveikinu. (Nebendravom niekad artimai.) Ji: O tai tu manęs nepasveikinsi?? Galvojau, kaip reikia sveikint g.gif  Paskui sako: bus dvynukai. O aš, perėjus stimuliasijų, IUI ir IVF kelią, labai natūraliai klausiu: natūraliai ar ne? Ji net akis išpūtė: tai aišku. Oi blyn blyn, va kaip smagiai pakalbėjom lotuliukas.gif Tiesa, daugiau ji man nieko nepasakojo ir nekalbino  lotuliukas.gif

as irgi cia neseniai pavariau... irgi dvynukai gime ir t.t. tai klausiu - o kokia stimuliacija buvo, pas kokia gydytoja? pasukiojo zmones pirstu prie smilkinio... pagalvojo, kad kvakt.. nu ka as sakiau - kas nesusidure, niekada ir nesupras.

Deime - 4u.gif uztarnautas vynas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 01 vasario 2012 - 20:26
QUOTE(zuzla @ 2012 02 01, 21:12)
man nuo skrandžio sustojimo tik alus padeda laugh.gif

na alaus darne juk negaliu lotuliukas.gif , o kol ir nesuzinosiu rezultatu sio IUI jokio alaus schmoll.gif
cia dar ir duphas veikia mane, apetita kelia doh.gif , bet pilva pucia tai nacert.....

QUOTE(Maidenana @ 2012 02 01, 21:15)
as irgi cia neseniai pavariau... irgi dvynukai gime ir t.t. tai klausiu - o kokia stimuliacija buvo, pas kokia gydytoja? pasukiojo zmones pirstu prie smilkinio... pagalvojo, kad kvakt.. nu ka as sakiau - kas nesusidure, niekada ir nesupras.

as tau 1000 proc pritariu kad kurios nesusidure to niekada nesupras, aplink mane visos tokios kur bats ir yra ir manes nesuprata visiskai doh.gif schmoll.gif , as su jom jau net ta tema neklabu, nes ir tieisiai sveisiai esu pasakiu, jus nesusidurusios su ta beda ir manes nesuprantat......graudi tiesa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 02 01, 21:23)
na alaus darne juk negaliu  lotuliukas.gif , o kol ir nesuzinosiu rezultatu sio IUI jokio alaus  schmoll.gif

Is esmes gali, tik labai sviesaus. ta prasme - lengvo, iki 5 laipsniu. Nieko neatsitiks nuo bonkes alaus. be to - ju buna ir nealkoholiniu, zinok. Kaip ir labai skaniu nealkoholiniu vynu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 01, 21:28)
Is esmes gali, tik labai sviesaus. ta prasme - lengvo, iki 5 laipsniu. Nieko neatsitiks nuo bonkes alaus. be to - ju buna ir nealkoholiniu, zinok. Kaip ir labai skaniu nealkoholiniu vynu.

ai zinok, man labai gerai ir be alchogolio gyvenasi mirksiukas.gif , dar jei imt tai imt snapso, kad silta butu lotuliukas.gif , bet as tik arbatas siom dienom geriu be sustojimo lotuliukas.gif
labai noriu kad sis IUI butu sekmingas, bet bus kaip bus jau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 02 01, 20:23)
cia dar ir duphas veikia mane, apetita kelia  doh.gif , bet pilva pucia tai nacert.....

kas jum nuo to dufo... man nieko nesidaro mastau.gif geriu dvi dienoj.

QUOTE(Maidenana @ 2012 02 01, 20:28)
Kaip ir labai skaniu nealkoholiniu vynu.

va šituos tai vis ruošiuosi paragaut, tik reikalas nepribrendo laugh.gif gal gali ką parekomenduot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 01, 21:35)
va šituos tai vis ruošiuosi paragaut, tik reikalas nepribrendo laugh.gif gal gali ką parekomenduot? smile.gif

as irgi dvi geriu ir man niekas nesidaro schmoll.gif

o apie bealkoholiniu gerimus, tai patyliu biggrin.gif geriau tada sultis gert lotuliukas.gif ir pigiau ir skaniau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 01, 21:28)
Kaip ir labai skaniu nealkoholiniu vynu.

nu pati pagalvok, kaip cia skamba: vynas-nealkoholinis-skanus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 02 01, 21:45)
o apie bealkoholiniu gerimus, tai patyliu biggrin.gif geriau tada sultis gert lotuliukas.gif ir pigiau ir skaniau tongue.gif

as ir tai manau drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 01, 21:35)

yra pailgas tamsiai melynas butelis. Blue kazkas vadinasi. Siaip, as ju isragavau visus, nes ir siaip megeja ir genai reikalauja vyno vietoj vandens. O tie nealkoholiniai jie visi gan tokio ryskesnio skonio, nesaldus, bet pas visus jauciasi butent geliu aromatas ir kartais razinu, slyvu. bet geliu yra pagrindinis. man jie tikrai skanus.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 01, 20:15)
as irgi cia neseniai pavariau... irgi dvynukai gime ir t.t. tai klausiu - o kokia stimuliacija buvo, pas kokia gydytoja?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Baikit apie vynus, noriu mad.gif

Nors labiau tai keglevičiaus norėčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 02 01, 21:59)
Baikit apie vynus, noriu mad.gif

aš noriu karšto rolleyes.gif penktadienį reiks pasilepint..
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

Kas arbatos karstos ? lotuliukas.gif

kaip gera per toki slati but namie mmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 02 02, 07:44)
Labas rytas mirksiukas.gif

Kas arbatos karstos ?  lotuliukas.gif

kaip gera per toki slati but namie mmm  wub.gif

labas labas mirksiukas.gif

aš iš ryto kavos..

tu namie? aš tai namie, vakar įspėjau diriką, kad atvažiuosiu į darbą, kai šaltis atlėgs, vat ir laukiu kokių -23, nes dabar vakarinėje pusėje -30, pietinėje, balkono nišoje -26..
Atsakyti