Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(maika @ 2012 02 01, 09:52)
friends.gif
Eina sau, nesuprantu  doh.gif  aš irgi su kūmštinėm vairuoju, kitaip pirštai nukristų  unsure.gif

Nuo stimuliacijų kiaušidė gali padidėt?

Labas!
Mane geltoninkite.
O nuo stimuliaciju kiausides nedidėja, auga tik folikulai.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 02 01, 08:04)
labas rytas mirksiukas.gif
nenušalot rankyčių kojyčių?
man klausimas pasistojo.. kažkada išsiaiškinom, kad cista tai nesprogęs folis. gali atsirasti cista naudojant ovitrelį?

Sveika,
Aisku, gali. Po ovuliacijos vietoje folikulo formuojasi geltonkunis, kuris turi isnykti prasidejus naujam ciklui. Jei jis islieka, tai vadinama geltonkunio cista. Uztat kiekvieno naujo ciklo pradzioje reikia ultragarsinio tyrimo.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 01, 09:04)
labas rytas mirksiukas.gif
nenušalot rankyčių kojyčių?
man klausimas pasistojo.. kažkada išsiaiškinom, kad cista tai nesprogęs folis. gali atsirasti cista naudojant ovitrelį?
labas rytas. as tikrai ne, nes dar nekisau nosies i lauka.
aisku gali.

QUOTE(maika @ 2012 02 01, 10:20)
Kaip tu?  4u.gif

aj, sueis.

QUOTE(zuzla @ 2012 02 01, 10:32)
o įsivaizduok, mano kolega be pirštinių vairuoja blink.gif aš net su kūmštinėm įsigudrinau, nes su paprastom labai šąla rankos..
man kazkaip masinoj nesala rankos, greitai isila masinyte..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 21:21)
galiu taves kai ko paklausti tiesiai sviesiai? kaip manai, trynukai geriau negu persileidimas?

nežinau, kaip aiškiai atsakyti. Nuo sužinojimo apie trynukus buvo liūdna, bet ne dėl trynukų. Dėl to, kad baisu buvo, galvojau, kad neteksiu nei vieno 5 mėn, ar dar blogiau, augs augs, užsispaus ten jiems virkštelė, nesivystys normaliai. Nu visokių baisybių buvau prisiskaičius. Patys trynukai - sveiki gulintys lovytėj vaikučiai tikrai man nebuvo baisu smile.gif Bet labai slapta tikėjausi, kad vienas atkris, nesivystys, gražiai išsivalys, tokia tikimybė buvo ne maža. Va to tikėjaus. Tai iš tos pusės žiūrint, taip, trynukai geriau nei persileidimas, nes turėjau slaptą viltį. Bet jei jos nebūtų buvę, nežinau kas tada būtų geriau. Jei žinočiau, kad išnešiočiau sveikus, aišku tada tik trynukai. Nu šitame klausime labai daug bet, negaliu taip aiškiai paprastai atsakyt...
Atsakyti
QUOTE(Deimė @ 2012 02 01, 10:19)
Aisku, gali. Po ovuliacijos vietoje folikulo formuojasi geltonkunis, kuris turi isnykti prasidejus naujam ciklui. Jei jis islieka, tai vadinama geltonkunio cista. Uztat kiekvieno naujo ciklo pradzioje reikia ultragarsinio tyrimo.

supratau.

QUOTE(Maidenana @ 2012 02 01, 10:36)
man kazkaip masinoj nesala rankos

net laikant šaltą vairą? karšta motera esi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2012 02 01, 11:48)
nežinau, kaip aiškiai atsakyti. Nuo sužinojimo apie trynukus buvo liūdna, bet ne dėl trynukų. Dėl to, kad baisu buvo, galvojau, kad neteksiu nei vieno 5 mėn, ar dar blogiau, augs augs, užsispaus ten jiems virkštelė, nesivystys normaliai. Nu visokių baisybių buvau prisiskaičius. Patys trynukai - sveiki gulintys lovytėj vaikučiai tikrai man nebuvo baisu smile.gif Bet labai slapta tikėjausi, kad vienas atkris, nesivystys, gražiai išsivalys, tokia tikimybė buvo ne maža. Va to tikėjaus. Tai iš tos pusės žiūrint, taip, trynukai geriau nei persileidimas, nes turėjau slaptą viltį. Bet jei jos nebūtų buvę, nežinau kas tada būtų geriau. Jei žinočiau, kad išnešiočiau sveikus, aišku tada tik trynukai. Nu šitame klausime labai daug bet, negaliu taip aiškiai paprastai atsakyt...
zodziu, persigandai del vaikuciu vystymosi tavyje. kita karta kai bus trynukai taip nebijok, jie ten patys susitvarkys kaip jiems reikia, tu jiems tik kvepuoti duok.. ir neliudek, daug musu ilgai lauktu klecku neteko si sausi.. matyt, laikas toks, negeras... ka padarysi... skaudu ir siutas ima, kad nieko negali pakeisti..

QUOTE(zuzla @ 2012 02 01, 11:53)
net laikant šaltą vairą? karšta motera esi smile.gif
as vairuoju tanka smokinge, tai kazkaip nnormaliai..
Atsakyti
QUOTE(Deimė @ 2012 02 01, 11:19)
Labas!
Mane geltoninkite.

4u.gif 4u.gif 4u.gif

bet tai kaip sen salta brr.... sen nezmoniskas apetitas pas mne, pilva pucia, gurguliuoja, kazkokia nesamone ten darosi, net dirza persisegti laisviau turejau doh.gif lotuliukas.gif

o kaip jus mergytes nesusalot?
Atsakyti
Labas!
Mane geltoninkite.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mmm parejo?
Ech merginos, kurios po iui, siuskit savo mmm pas mane, as dabar ju laukiu. Priimciau 3 uzejimus, daugiau nereikia, po triju ciklu vel tikiuosi bandyt IUI
Atsakyti
Labas!
Mane geltoninkite.

nu blyn kaip gaila unsure.gif imk 4u.gif
o tai ne per anksti tau mmm prasidejo? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Arbatos su medum, citrina ir imbierais? biggrin.gif
Skaičiau skaičiau, norėjau kažką pakomentuot, bet pamiršau doh.gif

Nenusivylusi, rašei apie tuos IUI procentus - aš irgi galvojau apie tai ne kartą... kažkaip skaičiai labai maži. Bet mano aplinkoj žmonės ir natūraliai pastoja gan lengvai, tai kaip ten yra, nieko aš nesuprantu. Ai, geriau nesigilinsiu schmoll.gif

Prisiminiau atvejį darbe. Kolegė pastojo, sako man: būsiu mama. Aš: tai sveikinu. (Nebendravom niekad artimai.) Ji: O tai tu manęs nepasveikinsi?? Galvojau, kaip reikia sveikint g.gif Paskui sako: bus dvynukai. O aš, perėjus stimuliasijų, IUI ir IVF kelią, labai natūraliai klausiu: natūraliai ar ne? Ji net akis išpūtė: tai aišku. Oi blyn blyn, va kaip smagiai pakalbėjom lotuliukas.gif Tiesa, daugiau ji man nieko nepasakojo ir nekalbino lotuliukas.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 19:33)
pūkučiai (eklerai), skruzdėlynas, sluoksniuoti sausainiai, sūris, konservuoti aštunkojai.. o vakarieni jautienos karis (ne priktas, gamintas) laukia.. vat ir nežinau, nuo ko pradėt lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif Kaip aš tau pavyyydžiu biggrin.gif Išsisaugojau kario receptą, kurią nors dieną darysiu smile.gif Šiandien kepam vištų kojas.

QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 20:02)
o šokoladas gali pas mane spintelėje metus gulėti, bet tik ne karūnos juodas su sveikais migdolais wub.gif šokoladinio maisto nemėgstu visiškai.:

Nu bet kaip taip doh.gif Man tik duok ką nors panašaus į šokoladą biggrin.gif
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 31, 20:38)
nes mes vis cia apie ND, NT, O, mln., ApliusB, ir taip toliau ir panasiai lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 02 01, 08:04)
-nenušalot rankyčių kojyčių?

--man klausimas pasistojo.. kažkada išsiaiškinom, kad cista tai nesprogęs folis. gali atsirasti cista naudojant ovitrelį?

-Sušalau smegenytes lotuliukas.gif

--Gali... Ypač, jei folis per didelis...

Deime, jamk balioną... Gaila labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grim: 01 vasario 2012 - 19:32
QUOTE(diana_j @ 2012 02 01, 17:50)
sen nezmoniskas apetitas pas mne

aš irgi tą pajaučiau - užsinorėjau valgyt, kas retai būna, bet čia matyt dėl šalčio - organizmas riebalą nori kaupt.

QUOTE(Grim @ 2012 02 01, 19:31)
va kaip smagiai pakalbėjom lotuliukas.gif Tiesa, daugiau ji man nieko nepasakojo ir nekalbino  lotuliukas.gif

hihihi.gif

Deime, labai gaila..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 01, 20:57)
aš irgi tą pajaučiau - užsinorėjau valgyt, kas retai būna, bet čia matyt dėl šalčio - organizmas riebalą nori kaupt.
hihihi.gif

as zinok, darbe net ejau teko eiot kolos pirkti, nes visiskai skarandis sustojas net buvo lotuliukas.gif , bet pilva vis pucia dar blyn doh.gif , bet valgyt vistike noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 02 01, 20:04)
as zinok, darbe net ejau  teko eiot kolos pirkti, nes visiskai skarandis sustojas net buvo  lotuliukas.gif , bet pilva vis pucia dar blyn  doh.gif , bet valgyt vistike noriu  lotuliukas.gif

man nuo skrandžio sustojimo tik alus padeda laugh.gif
Atsakyti