Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

Paskaicius cia, iskart uzeina noras lyst i saldytuva. blush2.gif Baikit merginos gundyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 21:02)
aš šiaip saldumynų nemegėja, bet būna užeina. o šokoladas gali pas mane spintelėje metus gulėti, bet tik ne karūnos juodas su sveikais migdolais wub.gif

pas mane ir penkis metus gali gulet lotuliukas.gif jeigu ne sveciai (kuriems pas mus rojus, sokolado atzvilgiu). lotuliukas.gif
kai man pasigerinimui kas nors atnesa sokolado... nu tipo kaip ir aciu tureciau pasakyt...bet susinervinu viduj doh.gif geriau obuoliu kilograma atvilktu tongue.gif arba mandarinu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 31, 20:28)
kai man pasigerinimui kas nors atnesa sokolado... nu tipo kaip ir aciu tureciau pasakyt...bet susinervinu viduj doh.gif geriau obuoliu kilograma atvilktu tongue.gif arba mandarinu tongue.gif

drinks_cheers.gif man viršininkas iš komandiruočių lauktuvėms man šokoladus/šokoladinius saldainius veža doh.gif grįžusi namo vyrui sakau - tau vėl tau laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 31 sausio 2012 - 20:34
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 21:34)
grįžusi namo vyrui sakau - tau vėl tau laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 21:20)
neįsivaizduoju smile.gif tikrai.

uzsiimk vizualizacija ir isivaizduok... mintys materialios. tipo.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 19:21)

Graži kolekcija, bet... verysad.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 19:33)
pūkučiai (eklerai), skruzdėlynas, sluoksniuoti sausainiai, sūris, konservuoti aštunkojai.. o vakarieni jautienos karis (ne priktas, gamintas) laukia.. vat ir nežinau, nuo ko pradėt lotuliukas.gif

Net man pilvas gurgti pradėjo, o aš dar dietintis bandau doh.gif

QUOTE(sobo @ 2012 01 31, 20:21)
Paskaicius cia, iskart uzeina noras lyst i saldytuva.  blush2.gif Baikit merginos gundyt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 01 31, 21:21)
Paskaicius cia, iskart uzeina noras lyst i saldytuva.  blush2.gif Baikit merginos gundyt  biggrin.gif

nu reikia kazkaip gyvenima prasiskaidrint lotuliukas.gif
nes mes vis cia apie ND, NT, O, mln., ApliusB, ir taip toliau ir panasiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 20:35)
uzsiimk vizualizacija ir isivaizduok... mintys materialios. tipo.

tik prisisvaigsiu.
Atsakyti
labas rytas mirksiukas.gif
nenušalot rankyčių kojyčių?
man klausimas pasistojo.. kažkada išsiaiškinom, kad cista tai nesprogęs folis. gali atsirasti cista naudojant ovitrelį?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 19:43)
jums irgi sis hamburgeris ekrane maskatuojasi? uzknyso juodai. pradedu tyliai nekesti makdonaldo. jau ir SM okupavo.

Aha, maskatuojasi. Aha, užknisa. Šiaip būna kad net nepastebiu ką ten reklamuoja nes akimis iš karto ieškau X (t.y. kaip uždaryti tą reklamą) doh.gif
Kaip tu? 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 02 01, 08:04)
nenušalot rankyčių kojyčių?
man klausimas pasistojo.. kažkada išsiaiškinom, kad cista tai nesprogęs folis. gali atsirasti cista naudojant ovitrelį?

Kojos niekaip neatšyla :/
Dėl cistos ir ovitrelio nežinau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 02 01, 09:20)
Kojos niekaip neatšyla :/

console.gif
o įsivaizduok, mano kolega be pirštinių vairuoja blink.gif aš net su kūmštinėm įsigudrinau, nes su paprastom labai šąla rankos..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 01, 09:32)
console.gif
o įsivaizduok, mano kolega be pirštinių vairuoja blink.gif aš net su kūmštinėm įsigudrinau, nes su paprastom labai šąla rankos..

friends.gif
Eina sau, nesuprantu doh.gif aš irgi su kūmštinėm vairuoju, kitaip pirštai nukristų unsure.gif

Nuo stimuliacijų kiaušidė gali padidėt?
Atsakyti