Paskaicius cia, iskart uzeina noras lyst i saldytuva. Baikit merginos gundyt
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 21:02)
aš šiaip saldumynų nemegėja, bet būna užeina. o šokoladas gali pas mane spintelėje metus gulėti, bet tik ne karūnos juodas su sveikais migdolais
pas mane ir penkis metus gali gulet jeigu ne sveciai (kuriems pas mus rojus, sokolado atzvilgiu).
kai man pasigerinimui kas nors atnesa sokolado... nu tipo kaip ir aciu tureciau pasakyt...bet susinervinu viduj geriau obuoliu kilograma atvilktu arba mandarinu
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 31, 20:28)
kai man pasigerinimui kas nors atnesa sokolado... nu tipo kaip ir aciu tureciau pasakyt...bet susinervinu viduj geriau obuoliu kilograma atvilktu arba mandarinu
man viršininkas iš komandiruočių lauktuvėms man šokoladus/šokoladinius saldainius veža grįžusi namo vyrui sakau - tau vėl tau
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 21:20)
neįsivaizduoju tikrai.
uzsiimk vizualizacija ir isivaizduok... mintys materialios. tipo.
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 19:21)
Graži kolekcija, bet...
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 19:33)
pūkučiai (eklerai), skruzdėlynas, sluoksniuoti sausainiai, sūris, konservuoti aštunkojai.. o vakarieni jautienos karis (ne priktas, gamintas) laukia.. vat ir nežinau, nuo ko pradėt
Net man pilvas gurgti pradėjo, o aš dar dietintis bandau
QUOTE(sobo @ 2012 01 31, 20:21)
Paskaicius cia, iskart uzeina noras lyst i saldytuva. Baikit merginos gundyt
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 20:35)
uzsiimk vizualizacija ir isivaizduok... mintys materialios. tipo.
tik prisisvaigsiu.
labas rytas
nenušalot rankyčių kojyčių?
man klausimas pasistojo.. kažkada išsiaiškinom, kad cista tai nesprogęs folis. gali atsirasti cista naudojant ovitrelį?
man klausimas pasistojo.. kažkada išsiaiškinom, kad cista tai nesprogęs folis. gali atsirasti cista naudojant ovitrelį?
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 19:43)
jums irgi sis hamburgeris ekrane maskatuojasi? uzknyso juodai. pradedu tyliai nekesti makdonaldo. jau ir SM okupavo.
Aha, maskatuojasi. Aha, užknisa. Šiaip būna kad net nepastebiu ką ten reklamuoja nes akimis iš karto ieškau X (t.y. kaip uždaryti tą reklamą)
Kaip tu?
QUOTE(zuzla @ 2012 02 01, 08:04)
Kojos niekaip neatšyla :/
Dėl cistos ir ovitrelio nežinau...
QUOTE(maika @ 2012 02 01, 09:20)
Kojos niekaip neatšyla :/
o įsivaizduok, mano kolega be pirštinių vairuoja aš net su kūmštinėm įsigudrinau, nes su paprastom labai šąla rankos..
QUOTE(zuzla @ 2012 02 01, 09:32)
o įsivaizduok, mano kolega be pirštinių vairuoja aš net su kūmštinėm įsigudrinau, nes su paprastom labai šąla rankos..
Eina sau, nesuprantu aš irgi su kūmštinėm vairuoju, kitaip pirštai nukristų
Nuo stimuliacijų kiaušidė gali padidėt?