Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 20:42)
beliko atsikratyti dvasinio skausmo 4u.gif
gal dėl to, kad nuotaikos neturi?

sis tunuos tol, kol neatsiras mazas zviegiantis kamuoliukas. arba du kamuoliukai. nebetas amzius, kad taip paprastai pamirsti. pastangu ideta, vilciu.. ir kai ziuri i suduzusia svajone, tampa labai-labai sunku visa ta pakelti..

ne-a. siaip, jau senokai nera nieko ko vat nu zut-but noretusi suvalgyti. apatiska maistui pasidariau kazkaip..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 20:39)
turiu omeny, kad pati gaminau smile.gif

papsakok kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 19:38)

mes vakar su MB svaigom stebuklų tema.. kaip rasti tą auksinį viduriuką? juk iš vienos pusės, netikėsi - nieko nebus, bet iš kitos daug tikėtis irgi negalima, skaudu nusivilti.. bandysim ramiai išlaukti šias dvi savaites.

Tikekim abi, kad pralausim tuos nesekmiu ledus 4u.gif Juk reikia skyreliui virusu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 20:42)
nieko jus nesuprantat irnesakyk.gif aš be saiko galiu valgyti, jei kas neatima..

suprantam suprantam lotuliukas.gif cia tam, kad pasirinkimas lengvesnis butu hihihi.gif
nors siaip tai tikrai saldumynai man ne rodiklis biggrin.gif ir visa laime, nes dar jeigu sokoladus kapociau, tai tikrai pro duris netilpciau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 20:47)
uoj ne smile.gif savo laiku eksperimentuodavau gamindama įvairių virtuvių patiekalus, vat kelis mėgstamus skirtingų tautų ir turime. itališka lazanija, graikiška musaka, meksikietiški takos...

nea. arba nekreipiu dėmesio..

o kas ta musaka? as kazkaip italiska maista megstu.. tai pagrinde pas mane italiski patiekalai.. siaip tai man jamie oliver labai tinka, daug ka pagal ji gaminu.. na ir kraujo dalis kartais reikalauja pagaminti ukrainietiskus barscius, bet as ju nemegstu..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 20:21)
liko prisiminimams...
Papildyta:

ne ne, ten ne toks gurguliavimas kaip nuo alkio.. tiesiog kazkokie procesai ten vyko..
Papildyta:

nu ***** kokie grazus prisiminimai 4u.gif 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 01 31, 20:52)
nu ***** kokie grazus prisiminimai  4u.gif  4u.gif  doh.gif

pasakyciau - graziai-skaudus... kazkada sypsojausi i juos ziuredama, o dabar zliumbt norisi..

Zuzla - pasiziurejau musaka. skaniai ir baklazanus labai megstu. bet deja, orkaites as nebeturiu, tad musaka artimiausius metus man negresia.
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 31, 19:48)
papsakok kaip mirksiukas.gif

kad galutinai užteršti temą laugh.gif
pakepinau ir patroškinau (kadangi pinigų išpjovai neturiu) iki valgomos konsistencijos jautienos gabaliukus (~700 gr), išėmiau, apliejau juos natūraliu jogurtu (mažas indelis), sumaišiau, palikau. toj pačioj keptuvėj pakepiau pjaustytus 3 svogūnus, kelis dantukus česnako, paskui "eina" jautiena, konservuoti žirneliai, kambario temperatūros grietinėlė, karis, druska, pipirai (pagal skonį), toliau pagal receptą yra nektarinai, bet kadangi atbaidė jų kaina šiuo metu, tai prieš troškinimo pabaigą, kad nevirstų į košę dėjau obuolių skilteles, dar patroškinau šiek tiek ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 20:56)
kad galutinai užteršti temą laugh.gif
pakepinau ir patroškinau (kadangi pinigų išpjovai neturiu) iki valgomos konsistencijos jautienos gabaliukus (~700 gr), išėmiau, apliejau juos natūraliu jogurtu (mažas indelis), sumaišiau, palikau. toj pačioj keptuvėj pakepiau pjaustytus 3 svogūnus, kelis dantukus česnako, paskui "eina" jautiena, konservuoti žirneliai, kambario temperatūros grietinėlė, karis, druska, pipirai (pagal skonį), toliau pagal receptą yra nektarinai, bet kadangi atbaidė jų kaina šiuo metu, tai prieš troškinimo pabaigą, kad nevirstų į košę dėjau obuolių skilteles, dar patroškinau šiek tiek ir viskas.

o karis koks? paprastas geltonas?
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 01 31, 19:48)
Tikekim abi, kad pralausim tuos nesekmiu ledus 4u.gif Juk reikia skyreliui virusu biggrin.gif

tikrai taip, reikia naujų virusų, taip kad tau teks pralaužt ledus rolleyes.gif

QUOTE(Irėnė @ 2012 01 31, 19:50)
suprantam suprantam lotuliukas.gif cia tam, kad pasirinkimas lengvesnis butu hihihi.gif

nors siaip tai tikrai saldumynai man ne rodiklis biggrin.gif ir visa laime, nes dar jeigu sokoladus kapociau, tai tikrai pro duris netilpciau tongue.gif

aa lotuliukas.gif

aš šiaip saldumynų nemegėja, bet būna užeina. o šokoladas gali pas mane spintelėje metus gulėti, bet tik ne karūnos juodas su sveikais migdolais wub.gif šokoladinio maisto nemėgstu visiškai.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 19:59)
o karis koks? paprastas geltonas?

nu jo, kitokio nemačiau/nežiūrėjau pirkti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 21:02)
tikrai taip, reikia naujų virusų, taip kad tau teks pralaužt ledus rolleyes.gif
aa lotuliukas.gif

o isivaizduok - pati paimsi ir pralausi...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 20:19)
o isivaizduok - pati paimsi ir pralausi...

neįsivaizduoju smile.gif tikrai.
Atsakyti