Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 18:45)
man pats pirmas pozymis paskutini karta buvo, tai pilvo gurguliavimas

aš ir tokį turėjau, kai pastojau, bet jis atsirado tik dviejų laukimo savaičių pabaigoje.

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 19:21)

ech.. dry.gif

aš grįždama iš darbo prisipirkau skanėstų, tai nežinau, nuo ko pradėt laugh.gif vyras atlikęs darbus namie išvažiavo komandiruotėn, tai iki savaitgalio vakaroju viena..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 20:27)

aš grįždama iš darbo prisipirkau skanėstų,

pasakok, kas per skanestai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 31, 19:30)
pasakok, kas per skanestai bigsmile.gif

pūkučiai (eklerai), skruzdėlynas, sluoksniuoti sausainiai, sūris, konservuoti aštunkojai.. o vakarieni jautienos karis (ne priktas, gamintas) laukia.. vat ir nežinau, nuo ko pradėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 20:27)
aš ir tokį turėjau, kai pastojau, bet jis atsirado tik dviejų laukimo savaičių pabaigoje.
ech.. dry.gif

aš grįždama iš darbo prisipirkau skanėstų, tai nežinau, nuo ko pradėt laugh.gif vyras atlikęs darbus namie išvažiavo komandiruotėn, tai iki savaitgalio vakaroju viena..

man atsirado kazkur antros laukimo savaites vidury, mazdaug vaiduokli jau rode, bet iki HCG dar buvo toli.. o daugiau tai siaip jokiu pozymiu nebuvo.. tik su laiku vis sunkiau ant pilvo miegoti buvo, labai skaudejo krutine..
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 20:33)
pūkučiai (eklerai), skruzdėlynas, sluoksniuoti sausainiai, sūris, konservuoti aštunkojai.. o vakarieni jautienos karis (ne priktas, gamintas) laukia.. vat ir nežinau, nuo ko pradėt lotuliukas.gif

pradeciau nuo kario.. po to suris su vynu ir dasimusimui skruzdelynas..
o kur toki kari duoda? gaminta?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 20:33)

nu atmetus sluoksniuotus sausainius, viskas man tinka lotuliukas.gif nezinociau ir as nuo ko pradet lotuliukas.gif nu mat ji sunys, galima ir skruzdelyna atmest g.gif
turbut labai alkana i parduotuve uzejai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 31, 19:36)
nu atmetus sluoksniuotus sausainius, viskas man tinka lotuliukas.gif nezinociau ir as nuo ko pradet lotuliukas.gif nu mat ji sunys, galima ir skruzdelyna atmest g.gif

ne, nealkana biggrin.gif tokia retai būnu, nes dažnai valgau. tiesiog MB vakar pasakė nusipirkt sau ko nors valgyt, kol jo nebus, vat ir nusipirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 31, 20:36)

as sloksniuotu irgi nelaba..

p.s. zinote koks geriausias momentas gyvenime buna? kai baigiasi skausmas... as negaliu patiketi, kad man ka tik nustojo skaudeti pilva.. kaifas..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 19:36)
o kur toki kari duoda? gaminta?

turiu omeny, kad pati gaminau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 20:37)
ne, nealkana biggrin.gif tokia retai būnu, nes dažnai valgau. tiesiog MB vakar pasakė nusipirkt sau ko nors valgyt, kol jo nebus, vat ir nusipirkau lotuliukas.gif

astunkojai irgi skaniai skamba. man pastaruoju metu nebeskanu niekas. dabar padariau vyrui moldaviskus teftelius su balto vyno marinadu, bet paciai nesinori. tai ne nenutuokiu koks skonis... tik is kvapo gal tiks..
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 31, 19:36)
nu atmetus sluoksniuotus sausainius, viskas man tinka lotuliukas.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 19:38)
as sloksniuotu irgi nelaba..

nieko jus nesuprantat irnesakyk.gif aš be saiko galiu valgyti, jei kas neatima..
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 19:38)
p.s. zinote koks geriausias momentas gyvenime buna? kai baigiasi skausmas... as negaliu patiketi, kad man ka tik nustojo skaudeti pilva.. kaifas..

beliko atsikratyti dvasinio skausmo 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 19:41)
man pastaruoju metu nebeskanu niekas

gal dėl to, kad nuotaikos neturi?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 20:39)
turiu omeny, kad pati gaminau smile.gif

ooooooo, paminklas. as kai viena gyvenau, pas mane apart alaus nieko saldytuve nebuvo. pietaudavau su kolegemis, o namuose vakarais nafik nereikejo nieko... tiesa, tada ir sveriau kaip zmogus, o ne kaip dabar.

jums irgi sis hamburgeris ekrane maskatuojasi? uzknyso juodai. pradedu tyliai nekesti makdonaldo. jau ir SM okupavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 31 sausio 2012 - 19:43
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 19:43)
ooooooo, paminklas

jums irgi sis hamburgeris ekrane maskatuojasi?

uoj ne smile.gif savo laiku eksperimentuodavau gamindama įvairių virtuvių patiekalus, vat kelis mėgstamus skirtingų tautų ir turime. itališka lazanija, graikiška musaka, meksikietiški takos...

nea. arba nekreipiu dėmesio..
Atsakyti