QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 19:38)
linkiu, kad ji tau greitai ir rezultatyviai prabėgtų
mes vakar su MB svaigom stebuklų tema.. kaip rasti tą auksinį viduriuką? juk iš vienos pusės, netikėsi - nieko nebus, bet iš kitos daug tikėtis irgi negalima, skaudu nusivilti.. bandysim ramiai išlaukti šias dvi savaites.
Aš irgi nežinau kaip netikėt.. Kai gulėjau ligoninėj, mano daktarė ne vieną kartą pabrėžė, kad IUI sėkmės procentas labai labai mažas. Apie 8-12 proc. Natūraliai bandant net ir sveikom porom tikimybė 5 proc. per 1 ciklą. Iš kur tokie maži procentai??? Iš mano visų pažįstamų, draugų - pastoja arba per pirmą, antrą ciklą, nu gerai, per 4, bet čia jau skaito, kad ilgai laukė, o jei ne, tai nepastoja ir ilgai, ir ką nors tada randa, kad kažkas netvarkoj. O su tuo IUI. Jei aiškios priežastys, jos ne pačios baisiausios, tai kodėl taiko tą patį mažą procentą? Gal jis mažėja sudėjus bendrai ir tas, kurios daro IUI, bet tas IUI niekada ir netampa sėkmingas, nu joms paprasčiausiai jis nepadeda? Tokie atvejai mažina gal statistiką? Mane toks statistikos piršimas labai liūdina...
Čia šiaip pasvarstymai, man labai pikta, kad toks mažas proc., kad mane taip nuteikinėja, kad čia greit nebus. Mano daktarė pasakė - iš vienos pusės tau labai nepasisekė, nes trynukai ir persileidai, bet iš kitos pasisekė, nes IUI buvo sėkminga, kas savaime yra sėkmė, nes kaip minėjau procentai sėkmės yra nedideli...
Nežinau merginos, man labai labai liūdna...