Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 19:07)
o, kaip viskas gerai smile.gif ir savaitėlė beliko. sėkmės smile.gif

Ta savaitele man pati baisiausia, pradedi galvot yra ar ne. Daryt NT ar laukt tu baisybiu MM. O dar MB vis klausineja prasidejo MM ar ne. smile.gif Laukia ytampos kupina savaitele unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 01 31, 17:11)
Ta savaitele man pati baisiausia, pradedi galvot yra ar ne. Daryt NT ar laukt tu baisybiu MM. O dar MB vis klausineja prasidejo MM ar ne. smile.gif Laukia ytampos kupina savaitele unsure.gif

linkiu, kad ji tau greitai ir rezultatyviai prabėgtų rolleyes.gif

mes vakar su MB svaigom stebuklų tema.. kaip rasti tą auksinį viduriuką? juk iš vienos pusės, netikėsi - nieko nebus, bet iš kitos daug tikėtis irgi negalima, skaudu nusivilti.. bandysim ramiai išlaukti šias dvi savaites.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 19:38)

mes vakar su MB svaigom stebuklų tema.. kaip rasti tą auksinį viduriuką? juk iš vienos pusės, netikėsi - nieko nebus, bet iš kitos daug tikėtis irgi negalima, skaudu nusivilti.. bandysim ramiai išlaukti šias dvi savaites.

Aš irgi nežinau kaip netikėt.. Kai gulėjau ligoninėj, mano daktarė ne vieną kartą pabrėžė, kad IUI sėkmės procentas labai labai mažas. Apie 8-12 proc. Natūraliai bandant net ir sveikom porom tikimybė 5 proc. per 1 ciklą. Iš kur tokie maži procentai??? Iš mano visų pažįstamų, draugų - pastoja arba per pirmą, antrą ciklą, nu gerai, per 4, bet čia jau skaito, kad ilgai laukė, o jei ne, tai nepastoja ir ilgai, ir ką nors tada randa, kad kažkas netvarkoj. O su tuo IUI. Jei aiškios priežastys, jos ne pačios baisiausios, tai kodėl taiko tą patį mažą procentą? Gal jis mažėja sudėjus bendrai ir tas, kurios daro IUI, bet tas IUI niekada ir netampa sėkmingas, nu joms paprasčiausiai jis nepadeda? Tokie atvejai mažina gal statistiką? Mane toks statistikos piršimas labai liūdina...
Čia šiaip pasvarstymai, man labai pikta, kad toks mažas proc., kad mane taip nuteikinėja, kad čia greit nebus. Mano daktarė pasakė - iš vienos pusės tau labai nepasisekė, nes trynukai ir persileidai, bet iš kitos pasisekė, nes IUI buvo sėkminga, kas savaime yra sėkmė, nes kaip minėjau procentai sėkmės yra nedideli...
Nežinau merginos, man labai labai liūdna... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2012 01 31, 18:13)
Kai gulėjau ligoninėj, mano daktarė ne vieną kartą pabrėžė, kad IUI sėkmės procentas labai labai mažas. Apie 8-12 proc. Natūraliai bandant net ir sveikom porom tikimybė 5 proc. per 1 ciklą.

Labai įdomiai pasakė. Visur rašo kad sveikai porai 20 proc g.gif O su IUI 10-15 proc, nes ten paruošia tik 0,9 ml spermos (koncentraciją visko kas yra).
Svarbiausia nenukabinti nosies ir siekti savo tikslo 4u.gif

Virusiukas biggrin.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Kaip matau musu temukei kolkas jokiu naujienu geru doh.gif

as tik po darbu grizus, grizau pavalgiau apsilau ir dbr skaitau ka cia priraset mirksiukas.gif , sen darbe arbatu maratonas buvo, jau vajetau kiek isgeriau lotuliukas.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 13:14)
sveikos.. diana - nu kaip pojuciai?

na brangioji, pojuciu nelabai kokiu yra, tik va papukus jau pradejau mausti, daugiau tai nieko ir si karta ir spenelius jau skauda , daugiau tai kaip ir jokiu pojuciu ax.gif , laukia toliau kas cia bus ax.gif

o kaip tu? kas pas tave girdet? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 01 31, 19:43)
o kaip tu? kas pas tave girdet? 4u.gif

aj, nieko gero. pseudommm atejo ir su pienlige susipazinau. o tavo pojuciai oh kokie grazus.. man pats pirmas pozymis paskutini karta buvo, tai pilvo gurguliavimas. buvo jausmas, kad ten kazkas juda. grinai juda visaip kaip.
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2012 01 31, 19:27)
Virusiukas biggrin.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

Jamu si virusiuka ax.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 19:45)
aj, nieko gero. pseudommm atejo ir su pienlige susipazinau. o tavo pojuciai oh kokie grazus.. man pats pirmas pozymis paskutini karta buvo, tai pilvo gurguliavimas. buvo jausmas, kad ten kazkas juda. grinai juda visaip kaip.

na as tik skirtuma matau, kad praitaka karta krutune tik maude, o si karta jau ir spenelius skauda doh.gif . o del pilvo gurguliavimo nepastebaju, nes darbe labai daug arbatos geriau ir laksciau i tulika daznai lotuliukas.gif , dar beja gerkle pradejo skaudet.. tai nusipirkau zoleliu arbatos gal pades doh.gif

na o tu laikykis ir varyk lauk tas pienliges visas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 19:45)
man pats pirmas pozymis paskutini karta buvo, tai pilvo gurguliavimas.

gal alkana nuolat buvai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 31, 20:00)

kas del alkanumo, tai as darbe pastoviai valgau lotuliukas.gif , tai sumustiniai, tai obuolys tai sokoladas lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
liko prisiminimams...
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 31, 20:00)

ne ne, ten ne toks gurguliavimas kaip nuo alkio.. tiesiog kazkokie procesai ten vyko..
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 18:38)

mes per ta paskutini sekminga IUI nieko nebesvaigom. o dabar is viso - nera ko svaigti.

QUOTE(nenusivylusi @ 2012 01 31, 19:13)
Nežinau merginos, man labai labai liūdna... sad.gif

ne tau vienai labai labai liudna.. galiu taves kai ko paklausti tiesiai sviesiai? kaip manai, trynukai geriau negu persileidimas?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 20:17)
liko prisiminimams...
Papildyta:

ne ne, ten ne toks gurguliavimas kaip nuo alkio.. tiesiog kazkokie procesai ten vyko..

ech, grazus prisiminimas verysad.gif
bet kiek tu cia ju prigadinus buvai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 31, 20:21)
ech, grazus prisiminimas verysad.gif
bet kiek tu cia ju prigadinus buvai blink.gif

nuo 10 dpi iki 20 dpi po viena kas ryta. stebejau, ar auga HCG, ar vel bus kaip rugseji... ir ar datempsiu iki HCG darymo dienos... datempiau..
Atsakyti