Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Glamour @ 2012 01 29, 19:34)
Grim, tavo nuotaikai pakelti, štai toks anekdotas:
Vyras klausia žmonos: – Ką darytum, jeigu laimėčiau loterijoje? Žmona: – Pasiimčiau pusę laimėjimo ir palikčiau tave. Vyras: – Puiku! Aš laimėjau 12 litų, štai imk 6 litus ir nešdinkis lauk!

Gal ir ne į temą, bet tikiuosi pralinksminau wink.gif

lotuliukas.gif Geras, tikrai pralinskminai biggrin.gif Vyrui dar perskaičiau smile.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 01 30, 11:02)
vakar apturėjau O, ND, tai turėtų būti viskas gerai smile.gif

thumbup.gif Oi laukiam laukiam, mes II juostelių laukiam biggrin.gif

Šiandien nuotaika jau normalesnė, tai gal neišoperavo man jos unsure.gif
Tiesa, kavos? biggrin.gif

Kaži kur Maidenana? Seniai girdėta.
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 30, 14:24)
Kaži kur Maidenana? Seniai girdėta.

kanciose. skauda viska.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 30, 13:48)
kanciose. skauda viska.

Kas tau? unsure.gif
Po A blogai?
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 30, 14:57)
Kas tau?  unsure.gif
Po A blogai?

jo
Atsakyti
Sveikos brangiosios 4u.gif uzejau pas jus paziureti kokiom nuotaikom gyvenat, kaip kam sekasi?Gaila, kad kol kas sarasiukas nepadidejo, bet tikiu, kad greitai visos busit nestukiu skirelyje ax.gif Labai noriu, kad dianai sis 6 IUI butu sekmingas ir kitu mergaiciu irgi.
Kas liecia mane tai nestumas kol kas lengvas (tfu tfu tfu), jokiu pikinimu, vemimu. Jau oficialiai esu nestukiu iskaitoje, prirase kruva kraujo tyrimu, dave siuntima pas okulista. Kadangi nusprendziau iskaitoje buti pas labai gera akusere pas kuria visi tyrimai nemokami nusiunte mane pasidaryti ehoskopa paprastoje poliklinikoje, nu galvoju kadangi nemokamai ko nenueiti, nors vasario 6d. esu uzsirasiusi Jolsanoje pas Holcman, taigi nusiviliau ziauriai, visu pirma daktaras , kuris dare ehoskopa buvo pagiringas, nes nuo jo nese perigaru doh.gif , visu antra aparatura ten nepalyginsi su Jolsanos aparatura, pagal jo aparatura nustate nestuma 13 sav 3d., nors pagal viska turi buti 14sav.1d., nu jis ir pats pasake, kad daug kas priklauso nuo aparaturos ir tipo viskas jam atitinka, sirdute plaka, vaikiukas juda, kruta, bet visvien toks nerimas uzejo, kadangi Jolsanoje kiek dare man ehoskopa daktare S visada atitikdavo diena i diena. Padariau isvada, kad i rimtesnes konsultacija ir i TA eisiu vis del to i Joslana. Stai tokios pas mane naujienos, dabar lauskiu vasario 6d. ir eisiu i TA i Joslana ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 30 sausio 2012 - 18:39
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 30, 19:38)
Sveikos brangiosios 4u.gif uzejau pas jus paziureti kokiom nuotaikom gyvenat, kaip kam sekasi?Gaila, kad kol kas sarasiukas nepadidejo, bet tikiu, kad greitai visos busit nestukiu skirelyje ax.gif Labai noriu, kad dianai  sis 6 IUI butu sekmingas ir kitu mergaiciu irgi.

Aciukas pupa uz palaikyma wub.gif , labai noriu tiket kad pavyks sis IUI, bet kai toks turtas musu nzn kas cia bus, belieka laukti tik unsure.gif
Smagu kad pa stave viskas gerai ir augat gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 01 30, 20:05)
labai noriu tiket kad pavyks sis IUI

Pavyks pavyks, privalo pavykti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 30, 13:48)
kanciose. skauda viska.

verysad.gif 4u.gif
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 30, 18:38)
sirdute plaka, vaikiukas juda, kruta

wub.gif
Su gera TA 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!

Arbatos?

Kaip čia tylu šiandien unsure.gif

Maidenana, nu tu kažkaip ten...laikykis... Pas gydytoją gal nueik, jei negerai?..

Sangria, šaunumėlis, kad viskas su lelium ir su tavim gerai thumbup.gif

Nusiplėšiau vakar savo pleistrus, gyja mano siūlės smile.gif Tik bamba dar gal ne visai sugijusi, tai vėl užlipinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 31, 11:39)
*Arbatos?
**Nusiplėšiau vakar savo pleistrus, gyja mano siūlės smile.gif Tik bamba dar gal ne visai sugijusi, tai vėl užlipinau biggrin.gif

*Aha bigsmile.gif
**Pas mane randukai prie bambos labiausiai matomi ir liko. Tokie du sulipę... (nes dvi LP) unsure.gif
Atsakyti
sveikos.. diana - nu kaip pojuciai?
Atsakyti
Sveiko merinos, seniai pas jus bebuvau. Taigi 24 d. buvo 4 IUI. Uzauge 2 folikulai, dar neovuliave, bet gydytoja jau mate skyscio, reiskia tuoj turejo ovuliuot. Sperma 84 proc. 24 mln. Visai neblogai 4u.gif . Tikuosi, jog kazkas gausis. Nors iki siol jokiu pokyciu nejauciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 01 31, 17:01)
Sveiko merinos, seniai pas jus bebuvau. Taigi 24 d. buvo 4 IUI. Uzauge 2 folikulai, dar neovuliave, bet gydytoja jau mate skyscio, reiskia tuoj turejo ovuliuot. Sperma 84 proc. 24 mln. Visai neblogai 4u.gif . Tikuosi, jog kazkas gausis. Nors iki siol jokiu pokyciu nejauciu.  smile.gif

o, kaip viskas gerai smile.gif ir savaitėlė beliko. sėkmės smile.gif
Atsakyti