Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

aš nedrįstu nakvišų gerti dabar, nes pas mane dar ir PRL vaistų pagalba reguliuojamas.

Kažkada esu nakvišas gėrusi, kai dar neplanavom. Tai gerdavau po dvi kapsules, nes vienos per mažai buvo. Bet jau kai atsitaikiau normą, tai super padėjo. Dabar prisimenu požymius kankinusius, tai įtariu, kad tada buvo išsiderinęs PRL, nes žiauriai krūtinę skaudėdavo. Gėriau ilgai, gal kokius pusę metų , tik su pertrauka. Ilgam atsikračiau PMS ir krūtinės skausmų. Taigi žinau savo kailiu, kad nakviša veiksminga. Bet va kaip ji dera su bromokriptinu?

Rudde, ar gerdama nakvišas gydeisi ir nuo PRL padidėjimo?

Kažkaip nedrįstu eksperimentuoti? Kažkada klausiau savo giniaus, ar galima gerti nakvišas, leido, bet jis taip atsainiai atsakė, net nesu tikra, ar atsakydamas apsvarstė visus už ir prieš. Dabar geriu vitaminus nėščioms, kuriuose yra vit. E, tai jei gersiu dar ir nakvišų, jau bus jo per daug.

Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 01 29, 16:43)

Nea, su juo niekada neturejau problemu.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 01 29, 15:43)
aš nedrįstu nakvišų gerti dabar, nes pas mane dar ir PRL vaistų pagalba reguliuojamas.
Kažkada esu nakvišas gėrusi, kai dar neplanavom. Tai gerdavau po dvi kapsules, nes vienos per mažai buvo. Bet jau kai atsitaikiau normą, tai super padėjo. Dabar prisimenu požymius kankinusius, tai įtariu, kad tada buvo išsiderinęs PRL, nes žiauriai krūtinę skaudėdavo. Gėriau ilgai, gal kokius pusę metų , tik su pertrauka. Ilgam atsikračiau PMS ir krūtinės skausmų. Taigi žinau savo kailiu, kad nakviša veiksminga. Bet va kaip ji dera su bromokriptinu?
Kažkaip nedrįstu eksperimentuoti? Kažkada klausiau savo giniaus, ar galima gerti nakvišas, leido, bet jis taip atsainiai atsakė, net nesu tikra, ar atsakydamas apsvarstė visus už ir prieš. Dabar geriu vitaminus nėščioms, kuriuose yra vit. E, tai jei gersiu dar ir nakvišų, jau bus jo per daug.

Tai gal negerk jeigu labai neramu. Pabaigsi tuos vitaminus, gal tada pagersi nakvišas g.gif
Dar galvoju jeigu daktarai nieko nesako, tai gal galima vartot, juk jeigu būtų besipjaunantys tarpusavyje dalykai tai tada pasakytų blink.gif
Atsakyti
Sveikos,

grąžinkit mano nuotaiką unsure.gif

QUOTE(Rudde @ 2012 01 29, 14:56)
As buvau kazkur prisiskaicius, kad nakvisu aliejus gerina kiausialasciu kokybe ir kad ji reikia gerti iki O. Tai as gerdavau, o kiek ir kam jis padedavo, tai velnias zino.

Kaip supratau, gert iki O, tada padaryt pertrauką ir po kažkiek laiko vėl tęst, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 29, 18:00)
Sveikos,

grąžinkit mano nuotaiką unsure.gif
Kaip supratau, gert iki O, tada padaryt pertrauką ir po kažkiek laiko vėl tęst, ar ne?

As gerdavau jas iki O, paskui nutraukdavau ir vel pradedavau gerti atejus mmm. Kai pastojau, tai taip ir nebegeriau ju.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 01 29, 15:27)
aš vis neapsisprendžiu dėl nakvišų aliejaus. Ar ji dera vartot, kai stimuliuojamės hormonais, ar neišsiderins viskas? Gal tu kurs nors ką  skaitei apie tai?

Man S sakė, kad stimuliuojantis negerti mirksiukas.gif
O šiaip dabar pati naudoju jau keletas mėn, tai pastebėjau , kad tų gleivių būna daugiau blush2.gif bet krūtinė labai skauda kaip visada ir MPS nuotaikų kaita išlikusi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2012 01 29, 18:04)
As gerdavau jas iki O, paskui nutraukdavau ir vel pradedavau gerti atejus mmm. Kai pastojau, tai taip ir nebegeriau ju.

Per mmm taip pat nelabai gerai, nes skatina kraujavimą, taigi mmm būna gausesnės ir ilgesnės. Šiaip nakvišos skatina gimdos susistraukimus, todėl nerekomenduojama mmm metu ir pastojus, nes gali iššaukti persileidimą. Todėl ir liepiama gerti iki O ax.gif Nors dabar pati gėriau visą ciklą iki mmm. Teks gerti tik iki O rolleyes.gif

Labas vakaras, visoms 4u.gif
Atsakyti
Na tai dabar ir negersiu. MB dabar jas geria, nors sau nusipirkau lotuliukas.gif Ale išsiaiškinau, kad ir vyriškiams gerai, tai eksperimentuojam. MB jau buvo sutikęs ir bebro sruoglius gerti, bet va šįkart prieš IUI gražūs visai skaičiukai. Tai nė nežinau kas padėjo. Bet manau pagerinti dar labiau nepakenks, bet gal pavyks išsiversti ir be tų bebro liaukų, nes sunku jas gauti ir neskanios jos labai.

Grim, tavo nuotaikai pakelti, štai toks anekdotas:

Vyras klausia žmonos: – Ką darytum, jeigu laimėčiau loterijoje? Žmona: – Pasiimčiau pusę laimėjimo ir palikčiau tave. Vyras: – Puiku! Aš laimėjau 12 litų, štai imk 6 litus ir nešdinkis lauk!

Gal ir ne į temą, bet tikiuosi pralinksminau wink.gif

Matau Deimė skaitinėja... Kaip jautiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 29 sausio 2012 - 19:35
QUOTE(Glamour @ 2012 01 29, 19:34)

Matau Deimė skaitinėja... Kaip jautiesi?

Sveikute, prasitrink AZ smile.gif
Atsakyti
prasitryniau pioneers.gif
Atsakyti
Ačiū Puk už vertingą informaciją, nebereiks man S to paties klausti. O tu pabandyk šiek tiek padidinti normą, gal bus efektyviau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 01 29, 22:41)
Ačiū Puk už vertingą informaciją, nebereiks man S to paties klausti. O tu pabandyk šiek tiek padidinti normą, gal bus efektyviau. mirksiukas.gif

Tai, kad po 1000 varau unsure.gif kažin ar begalima daugiau, lyg 1500 maximum galima g.gif
O kodėl jas vyrui duodi, ką manai gero daro, ar pagerėjo rezultatai g.gif Nakvišos - tai moteriškas hormonas, o tai kas gero iš to vyrams unsure.gif
Atsakyti
o aš nieko nevartoju unsure.gif sesuo atsiųntė nemažai plokštelių "pregnacare conception", na o man nelimpa, nesigeria jokie vitaminai, pamirštu..

laba mirksiukas.gif
vakar apturėjau O, ND, tai turėtų būti viskas gerai smile.gif
Atsakyti