Pasidariau ovitrelinį NT... atsižiūrėt negaliu
QUOTE(jurmarta @ 2012 01 28, 17:17)
po metu vaiksciojimo rezultatu jokiu..tik kraipo galva ir nesupranta,ka cia su manim daryti...nebezino ka..norejau stimuliuoto ciklo pries IUI jis nemato reikalo,vos ne kategoriskai pries,viskas pas mane auga ir uzauga puikiai,folis,gleivine,bet as vis tiek manau,kad su daugiau foliu gal daugiau sansu pastot....
labas rytas,
isiterpisu
as pas K dariau 5 IUI ir nieko, viskas puikiai auga, viskas tvarkoj, stimuliuoto irgi man nedare, sake, ar tu nori daugiavaisio nestumo?
6 IUI dariau pas R.Z. BAKe. stimuliuotas, uzaugo irgi tik vienas folis ir eilini kart nieko...
manau jei jau kimba, tai kimba tai kad ir pas ka bedarytum
QUOTE(Muliukas @ 2012 01 29, 11:39)
manau jei jau kimba, tai kimba tai kad ir pas ka bedarytum
pritariu
nebent tik paciai jau diskomfortma kelia pasirinktas gydytojas
geriausias gydytojas tas , pas kuri pavyksta labai sunku sitoj vietoj ka nors patart, ar rekomenduot.
Papildyta:
QUOTE(maika @ 2012 01 28, 22:28)
Pasidariau ovitrelinį NT... atsižiūrėt negaliu
o IUI kada?
ar kazka praleidau?
sakot,jei kimba tai kimba o jei HCG buvo keleta kartu 19,16-cia galima laikyti kibimu?
QUOTE(jurmarta @ 2012 01 29, 12:11)
sakot,jei kimba tai kimba o jei HCG buvo keleta kartu 19,16-cia galima laikyti kibimu?
manau taip
QUOTE(diana_j @ 2012 01 28, 22:15)
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 29, 11:04)
Nieko nepraleidai, kol kas be IUI
QUOTE(maika @ 2012 01 29, 11:43)
Nieko nepraleidai, kol kas be IUI
kada "terminas"?
QUOTE(maika @ 2012 01 28, 09:50)
Kažkada nuo kažkur pasidariau copy-paste
Gleivines sustiprinimui ir vaisingo tipo gleivems:
nakvisu aliejus, linu semenu aliejus, raudonas vynas, riesutai, zuvys visokiausios
Gleivines sustiprinimui ir vaisingo tipo gleivems:
nakvisu aliejus, linu semenu aliejus, raudonas vynas, riesutai, zuvys visokiausios
aš vis neapsisprendžiu dėl nakvišų aliejaus. Ar ji dera vartot, kai stimuliuojamės hormonais, ar neišsiderins viskas? Gal tu kurs nors ką skaitei apie tai?
QUOTE(Glamour @ 2012 01 29, 15:27)
aš vis neapsisprendžiu dėl nakvišų aliejaus. Ar ji dera vartot, kai stimuliuojamės hormonais, ar neišsiderins viskas? Gal tu kurs nors ką skaitei apie tai?
As buvau kazkur prisiskaicius, kad nakvisu aliejus gerina kiausialasciu kokybe ir kad ji reikia gerti iki O. Tai as gerdavau, o kiek ir kam jis padedavo, tai velnias zino.
QUOTE(Rudde @ 2012 01 29, 15:56)
As buvau kazkur prisiskaicius, kad nakvisu aliejus gerina kiausialasciu kokybe ir kad ji reikia gerti iki O. Tai as gerdavau, o kiek ir kam jis padedavo, tai velnias zino.
Tik nestukems jau nebegalima nakvisu aliejaus
QUOTE(zuzla @ 2012 01 29, 11:47)
kada "terminas"?
Normaliam NT? Nesulauksiu - pareis mmm Nesąmonės kažkokios šį ciklą
QUOTE(Glamour @ 2012 01 29, 14:27)
Nea, neteko girdėt Gal daktarės pasiklausinėk