Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

Pasidariau ovitrelinį NT... atsižiūrėt negaliu cray.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 01 28, 22:28)

4u.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 01 28, 17:17)
po metu vaiksciojimo rezultatu jokiu..tik kraipo galva ir nesupranta,ka cia su manim daryti...nebezino ka..norejau stimuliuoto ciklo pries IUI jis nemato reikalo,vos ne kategoriskai pries,viskas pas mane auga ir uzauga puikiai,folis,gleivine,bet as vis tiek manau,kad su daugiau foliu gal daugiau sansu pastot.... g.gif

labas rytas,
isiterpisu ax.gif
as pas K dariau 5 IUI ir nieko, viskas puikiai auga, viskas tvarkoj, stimuliuoto irgi man nedare, sake, ar tu nori daugiavaisio nestumo?
6 IUI dariau pas R.Z. BAKe. stimuliuotas, uzaugo irgi tik vienas folis ir eilini kart nieko... schmoll.gif
manau jei jau kimba, tai kimba nestuke.gif tai kad ir pas ka bedarytum
Atsakyti
QUOTE(Muliukas @ 2012 01 29, 11:39)
manau jei jau kimba, tai kimba  nestuke.gif  tai kad ir pas ka bedarytum

pritariu drinks_cheers.gif
nebent tik paciai jau diskomfortma kelia pasirinktas gydytojas mirksiukas.gif
geriausias gydytojas tas , pas kuri pavyksta biggrin.gif labai sunku sitoj vietoj ka nors patart, ar rekomenduot.
Papildyta:
QUOTE(maika @ 2012 01 28, 22:28)

o IUI kada? g.gif
ar kazka praleidau? blush2.gif
Atsakyti
sakot,jei kimba tai kimba g.gif o jei HCG buvo keleta kartu 19,16-cia galima laikyti kibimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 01 29, 12:11)
sakot,jei kimba tai kimba g.gif o jei HCG buvo keleta kartu 19,16-cia galima laikyti kibimu? g.gif

manau taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 01 28, 22:15)

friends.gif

QUOTE(Irėnė @ 2012 01 29, 11:04)
o IUI kada? g.gif
ar kazka praleidau? blush2.gif

Nieko nepraleidai, kol kas be IUI ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 01 29, 11:43)
Nieko nepraleidai, kol kas be IUI  ax.gif

kada "terminas"? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 01 28, 09:50)
Kažkada nuo kažkur pasidariau copy-paste  blush2.gif
Gleivines sustiprinimui ir vaisingo tipo gleivems:
nakvisu aliejus, linu semenu aliejus, raudonas vynas, riesutai, zuvys visokiausios
4u.gif

aš vis neapsisprendžiu dėl nakvišų aliejaus. Ar ji dera vartot, kai stimuliuojamės hormonais, ar neišsiderins viskas? Gal tu kurs nors ką skaitei apie tai?
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 01 29, 15:27)
aš vis neapsisprendžiu dėl nakvišų aliejaus. Ar ji dera vartot, kai stimuliuojamės hormonais, ar neišsiderins viskas? Gal tu kurs nors ką  skaitei apie tai?

As buvau kazkur prisiskaicius, kad nakvisu aliejus gerina kiausialasciu kokybe ir kad ji reikia gerti iki O. Tai as gerdavau, o kiek ir kam jis padedavo, tai velnias zino.
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2012 01 29, 15:56)
As buvau kazkur prisiskaicius, kad nakvisu aliejus gerina kiausialasciu kokybe ir kad ji reikia gerti iki O. Tai as gerdavau, o kiek ir kam jis padedavo, tai velnias zino.

Tik nestukems jau nebegalima nakvisu aliejaus
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 29, 11:47)
kada "terminas"? bigsmile.gif

Normaliam NT? Nesulauksiu - pareis mmm irnesakyk.gif Nesąmonės kažkokios šį ciklą doh.gif
QUOTE(Glamour @ 2012 01 29, 14:27)
aš vis neapsisprendžiu dėl nakvišų aliejaus. Ar ji dera vartot, kai stimuliuojamės hormonais, ar neišsiderins viskas? Gal tu kurs nors ką  skaitei apie tai?

Nea, neteko girdėt blush2.gif Gal daktarės pasiklausinėk ax.gif 4u.gif
Atsakyti