Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

[quote=Grim,2012 01 27, 00:52]
Dėl tų trombocitų, ania? Tai mes kaip ir apsaugotos nuo AFS unsure.gif

Įtariu,kad negresia, bet.. ką aš žinau unsure.gif

Šaunu, kad nerado. Pasirodo ir taip gali būti thumbup.gif . Taigi juk svarbu ne tik nevaisingumo priežastys, bet ir tavo sveikata. Gerai, kad nieko nėra, tai negręsia, kad endo persikels į kitus organus. O tu prieš operaciją esi stimuliacijų turėjusi?

Aš jau per keturis mėnesius trečią ciklą stimuliuotą turiu. Kiek neramu dėl endo, bet bandom laimę.
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 27, 21:06)
thumbup.gif ramiu savaiteliu mirksiukas.gif

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 27, 21:52)
diana i, dabar tik geru ,graziu minciu  4u.gif kaip norisi geru naujienu sioje temuteje  4u.gif

Aciukas mergytes, belieka laukti ir matysim kaas cia bus, patys labai norim jau pagaliau geru rezultatu, bet bus kaip bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 27, 16:27)
panos, gal kuri užsirašėt, ką ten valgyt reikia, kad gleivinė paaugtų?

Kažkada nuo kažkur pasidariau copy-paste blush2.gif
Gleivines sustiprinimui ir vaisingo tipo gleivems:
nakvisu aliejus, linu semenu aliejus, raudonas vynas, riesutai, zuvys visokiausios
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 01 28, 09:50)
Kažkada nuo kažkur pasidariau copy-paste  blush2.gif
nakvisu aliejus, linu semenu aliejus, raudonas vynas, riesutai, zuvys visokiausios
4u.gif

Ot kaip gerai pasirodo as nakvisu alieju vis pavartodavau iki IUI ir dabar vel pradejau gerti. Tai dabar suprantu, kad visai i tema, nes gleivinei tikrai reikia atsigauti. Ir raudono vyno vakar geriau.
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 01 27, 19:45)
nuo pirmad duphastonas vartosiu, ir laukisu dvieju savaiteliu unsure.gif

vaisingų tau savaitėlių 4u.gif žiūriu, mums beveik kartu jos baigsis, aš dufastoną pradedu nuo antradienio, NT vasario 12-13, tau kada?

QUOTE(maika @ 2012 01 28, 08:50)
Kažkada nuo kažkur pasidariau copy-paste  blush2.gif
4u.gif

ačiū 4u.gif
nieko neturiu doh.gif na vyno vakare gausiu, į svečius eisim..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 28 sausio 2012 - 11:36
QUOTE(zuzla @ 2012 01 28, 12:36)
vaisingų tau savaitėlių 4u.gif žiūriu, mums beveik kartu jos baigsis, aš dufastoną pradedu nuo antradienio, NT vasario 12-13, tau kada?

\

kaip smagu kad kompanjone turiu mirksiukas.gif , na nzn kada gadinsiu, nuo pirmadienio ąė dienu gerti turesiu dupha, o mmm pradzia vasaro 11d anksciausiai gali ateit, tai kazkur panasiai kaip ir tu gadinsiu jei spesiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

šiandien jau geriau, ne taip tie pečiai skauda doh.gif Vakar tai maniau gal kas mane sulaužė lotuliukas.gif

Zuzla, diana_j, laikykit frontą thumbup.gif

Man, jei viskas ok, jau nuo kito ciklo galima IUI daryt.

Ale ko ten man prileido ligoninėj, kad taip nuotaikos nėr doh.gif Išoperavo gal ir ją kartu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 28, 15:11)
Ale ko ten man prileido ligoninėj, kad taip nuotaikos nėr doh.gif Išoperavo gal ir ją kartu? biggrin.gif

atsisiųsk kokią komediją pasižiūrėk smile.gif nors aš turbūt melodramą žiūrėčiau, kad būtų dar blogiau laugh.gif

šian MB suleidinėjo ovitrelį doh.gif biggrin.gif sako, tu tik nerėk, jei skaudės.. sakau, durk davai.. dūrė.. kodėl nerėki?? sakau, tai kad neskauda biggrin.gif žodžiu, prisijuokėm nuo ryto
Atsakyti
Sveikutes!Na ir salta cia pas jus Lietuvoj! doh.gif vakar dar deginaus ir buvo +25,o siandien ..nekeliu kojos is namu biggrin.gif ..reikia patarimo...kur patartumet darytis IUI Vilniuje ir pas ka? 4u.gif Pas K.jau nebenoriu...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 01 28, 15:50)
Sveikutes!Na ir salta cia pas jus Lietuvoj! doh.gif vakar dar deginaus ir buvo +25,o siandien ..nekeliu kojos is namu biggrin.gif

Ne pas jus, o pas mus biggrin.gif Kur buvai? smile.gif

QUOTE(jurmarta @ 2012 01 28, 15:50)
Pas K.jau nebenoriu...

Kodėl?
Atsakyti
po metu vaiksciojimo rezultatu jokiu..tik kraipo galva ir nesupranta,ka cia su manim daryti...nebezino ka..norejau stimuliuoto ciklo pries IUI jis nemato reikalo,vos ne kategoriskai pries,viskas pas mane auga ir uzauga puikiai,folis,gleivine,bet as vis tiek manau,kad su daugiau foliu gal daugiau sansu pastot.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 01 28, 17:17)
po metu vaiksciojimo rezultatu jokiu..tik kraipo galva ir nesupranta,ka cia su manim daryti...nebezino ka..norejau stimuliuoto ciklo pries IUI jis nemato reikalo,vos ne kategoriskai pries,viskas pas mane auga ir uzauga puikiai,folis,gleivine,bet as vis tiek manau,kad su daugiau foliu gal daugiau sansu pastot.... g.gif

Na jeigu viskas puiku, tai gal racijos yra tame kad nestimuliuot - visgi ir pinigus kainuoja, ir sveikatos neprideda g.gif
Primink, kokie reikalai su vyro turtais? ax.gif
Atsakyti