Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Grim @ 2012 01 26, 23:52)
Šiaip viskas praėjo sklandžiai, visi buvo geri ir manęs neskriaudė biggrin.gif

lotuliukas.gif  Jėgiška dieta biggrin.gif Tik sunkiai įgyvendinama.

super thumbup.gif

bet įgyvendinama, iš patirties sakau rolleyes.gif

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 27, 07:00)
vakar sededama prie kabineto atejo jauna moteris kraujuodama jai 6 savaites buvo,man idomu ar anksciau guldydavo su tokiom savaitem mazom ant "stabdymo"?

o dabar guldo? manęs nieks neguldė. na nebent širdies plakimą mato, tada gal yra prasmės.

diana_j, sėkmės šian drinks_cheers.gif

labas rytas mirksiukas.gif
aš šian ir pas gydytoją, pažiūrėt folių po clost'o mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 27, 08:00)

kaip super, kad pas tave viskas ok mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 01 27, 00:52)
Grįžau smile.gif Man NIEKO blogo nerado  unsure.gif  Sakė, pačiam gydytojui gan keista, nes juk turėjau trečio laipsnio endo. Bet dabar ramu. Na, sąlyginai, nes pastot tai neina  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip gerai, kad NIEKO blogo nerado biggrin.gif
gal dabar ir natur pavyks wub.gif
Atsakyti
[quote=Grim,2012 01 27, 00:52]
wub.gif
Grįžau smile.gif Man NIEKO blogo nerado unsure.gif Sakė, pačiam gydytojui gan keista, nes juk turėjau trečio laipsnio endo. Bet dabar ramu. Na, sąlyginai, nes pastot tai neina doh.gif
Maidenana, aš vykdau tavo "valią" - nieko nerado, tai db turiu pastot biggrin.gif

Sveikos 4u.gif
Grim - o ka darei po tos pirmos LP kai rado 3 endo stad?? Idomu labai, ir labai super kad nieko nerado 4u.gif Manau, kad pavyks viskas taip kaip Maide prisake 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 27, 08:00)
o jums nuo folines r.negrauzia skrandzio?Dar gyt.padidino man doze isvis skyle atrodo pragriauz-tai dabar geriu pries uzmiegant nakciai ,bet ir tai buna kad grauzia
man atrodo, cia ne nuo folines... ieskok kitu priezasciu...

QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 27, 09:31)
Diana - sekmes siandien ir 9 menesius
pataisa: siandien ir iki grabo lentos...

QUOTE(zuzla @ 2012 01 27, 10:56)
bet įgyvendinama, iš patirties sakau rolleyes.gif
o dabar guldo? manęs nieks neguldė. na nebent širdies plakimą mato, tada gal yra prasmės.
ypac jeigu yra motyvacija..

as nezinau, guldo, tikriausiai, juk olialia pagulde 6-7 savaiciu, kai jai atsisluoksniuoti pradejo...

Grim - sveikinimai su LP ir laukiam NT II fotoreportazo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 27 sausio 2012 - 11:34
QUOTE(meskos @ 2012 01 27, 11:07)
Grim - o ka darei po tos pirmos LP kai rado 3 endo stad??

Skyrė "Diphereline" 3 mėn. vartot. Ten viena injekcija vienam mėnesiui. Dingsta mmm ir karščio bangos nerealios, kaip per klimaksą biggrin.gif

Bajeris su šitais vaistais buvo. Nuėjau į laboratoriją, kad suleistų, nes viena dėžutė kelis šimtus kainuoja, tai pati nerizikavau (tiesa, man kažkiek kompensavo). Seselė ruošiasi, kalbamės. Sako tai kas čia jums buvo, kad skyrė, kiek kainuoja. Kai pasakiau, jai net rankos ėmėm drebėt biggrin.gif Suleido, rodo tą švirkštą, sako: va, žiūrėkit, viską suleidau, nieko nebeliko biggrin.gif

Kaip man šiandien šalta ir nuotaikos nėra. Taip noris, kad kas kokios arbatos atneštų ar palepintų. Siūles tas gyvates biškį tempia, ale išgyvenama irnesakyk.gif
Atsakyti
O as lepinuosi ir visaip "isnaudoju"vyra lotuliukas.gif leidau sau nedirbt nei vakar nei siandien ir dabar tik is pietu miegelio issivyniojau doh.gif Man matyt baisi trauma vakar buvo biggrin.gif
skaitau Grim ka parase ir galvoju beskaitydama, nejau gale bus ,kad sesele sudauze biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 27, 16:21)
O as lepinuosi ir visaip "isnaudoju"vyra lotuliukas.gif leidau sau nedirbt nei vakar nei siandien ir dabar tik is pietu miegelio issivyniojau doh.gif Man matyt baisi trauma vakar buvo biggrin.gif
skaitau Grim ka parase ir galvoju beskaitydama, nejau gale bus ,kad sesele sudauze  biggrin.gif

Na ir gerai, reik pailsėt wink.gif Atkentėjai vakar. Mane tai bent užmigdė, nieko nejaučiau smile.gif

O kaip tu jį išnaudoji? biggrin.gif
Atsakyti
o aš po gydytojos. šiai 12 CD turiu dešinėje kiaušidėje vieną 18 mm folį (aną ciklą be clost'o 18 CD tebuvo 11,5 mm). kairė dirbti nenori, ten porą mažų kaip ir aną kartą.. gavau ovitrelio rytoj ryte susileisti, na ir bandysim kol kas natūr. reikės vyrui nesakyt, kad netyčia nesustresuotų doh.gif
tiesa, gleivinė 6 mm, bet gydytoja tikisi, kad paaugs.
panos, gal kuri užsirašėt, ką ten valgyt reikia, kad gleivinė paaugtų?
Atsakyti
As siandien uzsirasiau pas endokrinologa. Ai, galvoju blogiau tikrai nebus jei nueisiu, o sedet sudejus rankas negaliu. Bet eisiu tik po savaites, tai paziuresiu ka pasakys.
Taip zingsnelis po zingsnelio ir judesim link stebukliuko.

Gero visom penktadienio vakaro. Ir kas geriat vyna - i sveikata
Atsakyti
Sveikos brangiosios mirksiukas.gif

Aciukas visoms uz sekmyte wub.gif

Na, o dabar prisiduosiu, as jau po 6IUI, vienas folis jau buvo ovuliaves, kitas jau bepradedantys ovuliout, MB turtas po visko 13,5 mln.. nuo pirmad duphastonas vartosiu, ir laukisu dvieju savaiteliu unsure.gif

Viltis yra wub.gif , o kaip bus pamatysim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 27, 17:21)
skaitau Grim ka parase ir galvoju beskaitydama, nejau gale bus ,kad sesele sudauze  biggrin.gif

nu zinok ir as ta pati pagalvojau beskaitydama lotuliukas.gif

QUOTE(diana_j @ 2012 01 27, 20:45)
Na, o dabar prisiduosiu, as jau po 6IUI, vienas folis jau buvo ovuliaves, kitas jau bepradedantys ovuliout, MB turtas po visko 13,5 mln.. nuo pirmad duphastonas vartosiu, ir laukisu dvieju savaiteliu unsure.gif

thumbup.gif ramiu savaiteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
diana i, dabar tik geru ,graziu minciu 4u.gif kaip norisi geru naujienu sioje temuteje 4u.gif
Atsakyti