Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

Aciu zuzla mirksiukas.gif Bet man keista ar tai nieko tokio man tualete iskrito toooks gabalas kazko blink.gif ax.gif ir kraujuoju taip nemenkai sakyciau g.gif nu ziuresiu kaip link vakaro bus ,nes dabar tik is lovos islipau,taip jegu nera (esu istizusi motera unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 26, 14:54)
Aciu zuzla mirksiukas.gif Bet man keista ar tai nieko tokio man tualete iskrito toooks gabalas kazko  blink.gif  ax.gif ir kraujuoju taip nemenkai sakyciau  g.gif nu ziuresiu kaip link vakaro bus ,nes dabar tik is lovos islipau,taip jegu nera (esu istizusi motera  unsure.gif )

Labutis,
man du kartus darė GN (prieš pastojant su pirmu vaiku) ir dabar. Kai palyginu, prieš 5 metus buvo baisiau, nualpau per procedūrą, o šįkart nieko-popiet jau ardžiausi namuose, šveičiau pakampes, valgyt gaminau lotuliukas.gif Bet tau patariu geriau prisižiūrėti, patausoti save mirksiukas.gif Jei pasijusi blogiau, būtinai kreipkis i dr.
GN temutėje skaičiau, kad vienai panai mūsų daktarai sugebėjo per procedūrą virusą "įnešti" jai į gimdą, prasidėjo pūliavimas, fui, žodžiu, negąsdinu, bet gerai, kad aš perskaičiau jos istoriją po visko, o tai būčiau nerealiai išsigandusi blush2.gif
Stebėk save-jei pakils aukšta tempa ar dar stipriau kraujuosi, nejuokauk schmoll.gif O šiaip kraujuoti gali visą savaitę, ar net dvi, kartais ir taip būna.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 11:16)
Jooo, tu siandien sunkiai dirbi... Vis miegi ir miegi... Bet skaniai, ane? na, linkiu, kad per LP nieko nerastu, o kita cikla papildytum nestukiu gretas..
tai ne sutapimas, taip ir yra... man irgi amzinai salta, kai hemoglobinas krenta.

gelezi pagerk, o ir folines neatsisakyk, nes jos labai mazai organizmas gauna su maistu, o tu vistiek po poros ciklu planuoji jau leliu, o foline reikia gerti 3 menesiui IKI pastojimo. Juk ji blogai nedaro, taigi tai vitaminas. As geriu foline nuo 2010.11 be pertraukos ir nenumiriau, o pastaraji pusmeti po 800-1200 mg. Uztat man ramu, kad jeigu vdrug kas - lelius tures normalia adekvacia nervine sistema. Siaip man ir S liepe nenutraukti. Vitaminus nestukems reikejo nutraukti, bet folines ne.

Kaip gerai, kad jusu uzklausiau. Tai tarkim pora savaiciu pailsejau nuo folio ir pradedu toliau vel gerti.

Merginos, tos kurios po IUI, kaip jauciates? Saugokites salciu - nepersalkit.
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif

na ka atsalo orai tai ne tas zodis unsure.gif , manes rytoj vaakare laukia 6 IUI bigsmile.gif

kazi kaip Grim sen sekes g.gif , tikiuosi jai viskas ok wub.gif

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 26, 15:54)
Aciu zuzla mirksiukas.gif Bet man keista ar tai nieko tokio man tualete iskrito toooks gabalas kazko  blink.gif  ax.gif ir kraujuoju taip nemenkai sakyciau  g.gif nu ziuresiu kaip link vakaro bus ,nes dabar tik is lovos islipau,taip jegu nera (esu istizusi motera  unsure.gif )

na zinok, man po GN iskart grizus namo ir kraujukas taip nemenkai pakankino, bet tai ryte jau nieko nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 26, 19:39)
Merginos, tos kurios po IUI, kaip jauciates?

a niekaip nesijauciu kazkaip lotuliukas.gif
nu krutine jautret pradejo siandien, bet ir pries mmm ji buna jautri unsure.gif tai per daug nesureiksminu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 26, 15:45)
Sveikos cool.gif Kas cia per dieta tokia man negirdeta Pliseckojos g.gif

as kai apeinu taukiukais is vis saldi arbata ,vanduo ir sucharikai rolleyes.gif
Siandien dare GN o viespateliau brangus ,vaistai dar numuse spaudima vos neiskritau ,o tas skausmas proceduros metu galvojau ispjaus man gimda ax.gif  doh.gif isikibau sesutei  kaip mamai i ranka biggrin.gif bet kiausintakei pratekami vadinas liuks toji vieta,belieka laukti hormonu tyrimu
dieta: "menše žrat` nado" - Maja Pliseckaja
Sakiau?! ir del skausmo ir del pratekamu kiausintakiu... Mano nuosirdi uzuojauta del skausmo, patikek... Siaubingas jausmas... Bet aciu D, kad viskas praeityje ir neturi problemu.. pliusas tavo naudai.
O del to gabalo... g.gif anksciau rusu laikais sia procedura vadindavo "chistka matochnyh trub" (kiausintakiu valymas), tai gal tau koki trombiuka isvale tas kontrastas? nes daug kas pastoja po GN, yra nuomone, kad prasivalo kiausintakiai.. Lyg kaip nuo dulkiu...

QUOTE(diana_j @ 2012 01 26, 19:52)
kazi kaip Grim sen sekes  g.gif , tikiuosi jai viskas ok  wub.gif
sunkiai dirba - miega. Tikiuosi, nieko blogo pas ja nerado ir ji kita cikla pastos..
Atsakyti
Oi tie šalčiai mane neramina. O dar MB netikėtai į komandiruotę turbūt turės važiuot keliom dienom. Neturėsiu galimybės pasisaugoti, teks vienai suktis, namą šildyt doh.gif Na gal dar ką nors sugalvosim unsure.gif

Kaip tyčia pamiršau dupho ryte išgert. Šiandien turėjau pradėt. Dar parduotuvėje atsitūpiau prie produktų, kol rinkausi taip suskaudo dešinį šoną. Išsigandau labai. Bet daugiau neskaudėjo.

Beje, dėl kraujo, tai pas mane kaip pas Grim.

Diana_j, sėkmės rytoj per procedūrą.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 01 26, 22:07)

Diana_j, sėkmės rytoj per procedūrą.

Aciukas, jos pririeiks wub.gif
na ka einu ilsetis , ryt parasysiu kaip sekes bigsmile.gif
Atsakyti
Lauksim žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 01 26, 18:52)
kazi kaip Grim sen sekes   g.gif , tikiuosi jai viskas ok  wub.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 19:42)
sunkiai dirba - miega. Tikiuosi, nieko blogo pas ja nerado ir ji kita cikla pastos..

wub.gif
Grįžau smile.gif Man NIEKO blogo nerado unsure.gif Sakė, pačiam gydytojui gan keista, nes juk turėjau trečio laipsnio endo. Bet dabar ramu. Na, sąlyginai, nes pastot tai neina doh.gif
Maidenana, aš vykdau tavo "valią" - nieko nerado, tai db turiu pastot biggrin.gif

Šiaip viskas praėjo sklandžiai, visi buvo geri ir manęs neskriaudė biggrin.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 19:42)
dieta: "menše žrat` nado" - Maja Pliseckaja

lotuliukas.gif Jėgiška dieta biggrin.gif Tik sunkiai įgyvendinama. Dabar kemšu pyragą, bet save raminu, kad man šiandien galima smile.gif

QUOTE(Glamour @ 2012 01 26, 21:07)
Beje, dėl kraujo, tai pas mane kaip pas Grim.

Dėl tų trombocitų, ania? Tai mes kaip ir apsaugotos nuo AFS unsure.gif

Orchidėja, geriu aš tą folinę irgi non stop... Kažkaip net nebuvau susimąsčius, gerai ar ne g.gif

Oksaniuksxxx, pagaliau atkentėjai ir liuks, kad pratekami wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grim: 26 sausio 2012 - 23:53
Oi kaip laukia salta brrr-net suo parbego su snargliu nutysusiu biggrin.gif

Jo gydytoja kaip ir tu Maidenana sake,kad pravalom sako tau nuo to tik geriau bus ..Dar vakar sededama prie kabineto atejo jauna moteris kraujuodama jai 6 savaites buvo,man idomu ar anksciau guldydavo su tokiom savaitem mazom ant "stabdymo"?draugei atsimenu pries kokius 11metu pasake ,niekuo negalim padet ,tik paziuresim ,kad gerai issivalytu unsure.gif

diana i sekmes siandien 4u.gif

o jums nuo folines r.negrauzia skrandzio?Dar gyt.padidino man doze isvis skyle atrodo pragriauz-tai dabar geriu pries uzmiegant nakciai ,bet ir tai buna kad grauzia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksaniuksxxx: 27 sausio 2012 - 07:03
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 27, 08:00)

o jums nuo folines r.negrauzia skrandzio?Dar gyt.padidino man doze isvis skyle atrodo pragriauz-tai dabar geriu pries uzmiegant nakciai ,bet ir tai buna kad grauzia

Man tikrai nieko nuo folines negrauzia.

Diana - sekmes siandien ir 9 menesius
Atsakyti