Aciu zuzla Bet man keista ar tai nieko tokio man tualete iskrito toooks gabalas kazko ir kraujuoju taip nemenkai sakyciau nu ziuresiu kaip link vakaro bus ,nes dabar tik is lovos islipau,taip jegu nera (esu istizusi motera )
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 26, 14:54)
Aciu zuzla Bet man keista ar tai nieko tokio man tualete iskrito toooks gabalas kazko ir kraujuoju taip nemenkai sakyciau nu ziuresiu kaip link vakaro bus ,nes dabar tik is lovos islipau,taip jegu nera (esu istizusi motera )
Labutis,
man du kartus darė GN (prieš pastojant su pirmu vaiku) ir dabar. Kai palyginu, prieš 5 metus buvo baisiau, nualpau per procedūrą, o šįkart nieko-popiet jau ardžiausi namuose, šveičiau pakampes, valgyt gaminau Bet tau patariu geriau prisižiūrėti, patausoti save Jei pasijusi blogiau, būtinai kreipkis i dr.
GN temutėje skaičiau, kad vienai panai mūsų daktarai sugebėjo per procedūrą virusą "įnešti" jai į gimdą, prasidėjo pūliavimas, fui, žodžiu, negąsdinu, bet gerai, kad aš perskaičiau jos istoriją po visko, o tai būčiau nerealiai išsigandusi
Stebėk save-jei pakils aukšta tempa ar dar stipriau kraujuosi, nejuokauk O šiaip kraujuoti gali visą savaitę, ar net dvi, kartais ir taip būna.
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 11:16)
Jooo, tu siandien sunkiai dirbi... Vis miegi ir miegi... Bet skaniai, ane? na, linkiu, kad per LP nieko nerastu, o kita cikla papildytum nestukiu gretas..
tai ne sutapimas, taip ir yra... man irgi amzinai salta, kai hemoglobinas krenta.
gelezi pagerk, o ir folines neatsisakyk, nes jos labai mazai organizmas gauna su maistu, o tu vistiek po poros ciklu planuoji jau leliu, o foline reikia gerti 3 menesiui IKI pastojimo. Juk ji blogai nedaro, taigi tai vitaminas. As geriu foline nuo 2010.11 be pertraukos ir nenumiriau, o pastaraji pusmeti po 800-1200 mg. Uztat man ramu, kad jeigu vdrug kas - lelius tures normalia adekvacia nervine sistema. Siaip man ir S liepe nenutraukti. Vitaminus nestukems reikejo nutraukti, bet folines ne.
tai ne sutapimas, taip ir yra... man irgi amzinai salta, kai hemoglobinas krenta.
gelezi pagerk, o ir folines neatsisakyk, nes jos labai mazai organizmas gauna su maistu, o tu vistiek po poros ciklu planuoji jau leliu, o foline reikia gerti 3 menesiui IKI pastojimo. Juk ji blogai nedaro, taigi tai vitaminas. As geriu foline nuo 2010.11 be pertraukos ir nenumiriau, o pastaraji pusmeti po 800-1200 mg. Uztat man ramu, kad jeigu vdrug kas - lelius tures normalia adekvacia nervine sistema. Siaip man ir S liepe nenutraukti. Vitaminus nestukems reikejo nutraukti, bet folines ne.
Kaip gerai, kad jusu uzklausiau. Tai tarkim pora savaiciu pailsejau nuo folio ir pradedu toliau vel gerti.
Merginos, tos kurios po IUI, kaip jauciates? Saugokites salciu - nepersalkit.
Sveikutes
na ka atsalo orai tai ne tas zodis , manes rytoj vaakare laukia 6 IUI
kazi kaip Grim sen sekes , tikiuosi jai viskas ok
na zinok, man po GN iskart grizus namo ir kraujukas taip nemenkai pakankino, bet tai ryte jau nieko nebuvo
na ka atsalo orai tai ne tas zodis , manes rytoj vaakare laukia 6 IUI
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 26, 15:54)
na zinok, man po GN iskart grizus namo ir kraujukas taip nemenkai pakankino, bet tai ryte jau nieko nebuvo
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 26, 15:45)
Sveikos Kas cia per dieta tokia man negirdeta Pliseckojos
as kai apeinu taukiukais is vis saldi arbata ,vanduo ir sucharikai
Siandien dare GN o viespateliau brangus ,vaistai dar numuse spaudima vos neiskritau ,o tas skausmas proceduros metu galvojau ispjaus man gimda isikibau sesutei kaip mamai i ranka bet kiausintakei pratekami vadinas liuks toji vieta,belieka laukti hormonu tyrimu
dieta: "menše žrat` nado" - Maja Pliseckajaas kai apeinu taukiukais is vis saldi arbata ,vanduo ir sucharikai
Siandien dare GN o viespateliau brangus ,vaistai dar numuse spaudima vos neiskritau ,o tas skausmas proceduros metu galvojau ispjaus man gimda isikibau sesutei kaip mamai i ranka bet kiausintakei pratekami vadinas liuks toji vieta,belieka laukti hormonu tyrimu
Sakiau?! ir del skausmo ir del pratekamu kiausintakiu... Mano nuosirdi uzuojauta del skausmo, patikek... Siaubingas jausmas... Bet aciu D, kad viskas praeityje ir neturi problemu.. pliusas tavo naudai.
O del to gabalo... anksciau rusu laikais sia procedura vadindavo "chistka matochnyh trub" (kiausintakiu valymas), tai gal tau koki trombiuka isvale tas kontrastas? nes daug kas pastoja po GN, yra nuomone, kad prasivalo kiausintakiai.. Lyg kaip nuo dulkiu...
QUOTE(diana_j @ 2012 01 26, 19:52)
sunkiai dirba - miega. Tikiuosi, nieko blogo pas ja nerado ir ji kita cikla pastos..
Oi tie šalčiai mane neramina. O dar MB netikėtai į komandiruotę turbūt turės važiuot keliom dienom. Neturėsiu galimybės pasisaugoti, teks vienai suktis, namą šildyt Na gal dar ką nors sugalvosim
Kaip tyčia pamiršau dupho ryte išgert. Šiandien turėjau pradėt. Dar parduotuvėje atsitūpiau prie produktų, kol rinkausi taip suskaudo dešinį šoną. Išsigandau labai. Bet daugiau neskaudėjo.
Beje, dėl kraujo, tai pas mane kaip pas Grim.
Diana_j, sėkmės rytoj per procedūrą.
Kaip tyčia pamiršau dupho ryte išgert. Šiandien turėjau pradėt. Dar parduotuvėje atsitūpiau prie produktų, kol rinkausi taip suskaudo dešinį šoną. Išsigandau labai. Bet daugiau neskaudėjo.
Diana_j, sėkmės rytoj per procedūrą.
QUOTE(Glamour @ 2012 01 26, 22:07)
Aciukas, jos pririeiks
na ka einu ilsetis , ryt parasysiu kaip sekes
Lauksim žinių
QUOTE(diana_j @ 2012 01 26, 18:52)
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 19:42)
sunkiai dirba - miega. Tikiuosi, nieko blogo pas ja nerado ir ji kita cikla pastos..
Grįžau Man NIEKO blogo nerado Sakė, pačiam gydytojui gan keista, nes juk turėjau trečio laipsnio endo. Bet dabar ramu. Na, sąlyginai, nes pastot tai neina
Maidenana, aš vykdau tavo "valią" - nieko nerado, tai db turiu pastot
Šiaip viskas praėjo sklandžiai, visi buvo geri ir manęs neskriaudė
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 19:42)
dieta: "menše žrat` nado" - Maja Pliseckaja
Jėgiška dieta Tik sunkiai įgyvendinama. Dabar kemšu pyragą, bet save raminu, kad man šiandien galima
QUOTE(Glamour @ 2012 01 26, 21:07)
Dėl tų trombocitų, ania? Tai mes kaip ir apsaugotos nuo AFS
Orchidėja, geriu aš tą folinę irgi non stop... Kažkaip net nebuvau susimąsčius, gerai ar ne
Oksaniuksxxx, pagaliau atkentėjai ir liuks, kad pratekami
Oi kaip laukia salta brrr-net suo parbego su snargliu nutysusiu
Jo gydytoja kaip ir tu Maidenana sake,kad pravalom sako tau nuo to tik geriau bus ..Dar vakar sededama prie kabineto atejo jauna moteris kraujuodama jai 6 savaites buvo,man idomu ar anksciau guldydavo su tokiom savaitem mazom ant "stabdymo"?draugei atsimenu pries kokius 11metu pasake ,niekuo negalim padet ,tik paziuresim ,kad gerai issivalytu
diana i sekmes siandien
o jums nuo folines r.negrauzia skrandzio?Dar gyt.padidino man doze isvis skyle atrodo pragriauz-tai dabar geriu pries uzmiegant nakciai ,bet ir tai buna kad grauzia
Jo gydytoja kaip ir tu Maidenana sake,kad pravalom sako tau nuo to tik geriau bus ..Dar vakar sededama prie kabineto atejo jauna moteris kraujuodama jai 6 savaites buvo,man idomu ar anksciau guldydavo su tokiom savaitem mazom ant "stabdymo"?draugei atsimenu pries kokius 11metu pasake ,niekuo negalim padet ,tik paziuresim ,kad gerai issivalytu
diana i sekmes siandien
o jums nuo folines r.negrauzia skrandzio?Dar gyt.padidino man doze isvis skyle atrodo pragriauz-tai dabar geriu pries uzmiegant nakciai ,bet ir tai buna kad grauzia
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 27, 08:00)
Man tikrai nieko nuo folines negrauzia.
Diana - sekmes siandien ir 9 menesius