Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Grim @ 2012 01 24, 23:12)
*chiquita*, sveika atvykus smile.gif LP gerai, manau, viskas paaiškės, kas ten kaip. Man prieš keletą metų gydytoja sakė, kad nieko ten blogo nėr, bet išsikovojau siuntimą į ligoninę ir rado endo 3 laipsnio, tai aš visad už tai, kad ištirtų skersai išilgai smile.gif Bet tikiuos, kad tau nieko blogo neras smile.gif
Blem, kaip skaniai nusijuokiau biggrin.gif Tik mes, su IUI susidūrusios, galim suprast tokias šifruotas dviprasmiškas frazes biggrin.gif

Valgau šokoladą ir galvoju, kaip aš jo norėsiu ryt  lotuliukas.gif

tikrai taip, tokias frazes, tik mes suprantame drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

QUOTE(*chiquita* @ 2012 01 24, 23:16)
Buvo darytos 3 spermatogramos, daugiausiai buvo 97mln/ml. mažiausiai 53mln/ml.

Judrumas a+b 40/42proc. Pagal koncentracija tų judrių užtenka ir natūraliai apvaisinti, bet...
Papildyta:

Ačiū už priėmimą  4u.gif

Aš irgi galvoju, kad reikia tos LAP būtinai, na maža kas.
O kokių nors Endo požymių buvo? Pas mane lyg jokių piupiupiu, tikėkimės neras tos bjaurybės  unsure.gif

tai visai neblogas vyro turtas mirksiukas.gif , man ir rado endo I stad po operacijos, nors pozymiu kaip ir nebuvo jokiu doh.gif

Beja man atkele 6IUI, ji bus penktad vakare bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2012 01 25, 16:45)
Aš turiu tokį rimtą klausimą. Jau kokį mėn. naktimis mane pila šaltas prakaitas, stengiuos ir atsiklojus miegot, bet šalta. Taip pila, kad paklodė ir kaldra šlapia būna. Nesuprantu kas daros. Paskaičiau, kad gali būti rimtos ligos požymis, užsirašiau pas šeimos gyd. Bet galvoju, ar tai negali būti clost ar duphaston šalutinis poveikis? Gal tai susiję su hormonais? Niekaip taip nesidaro?

su hormonais, man atrodo... as irgi tokia pat problema turiu pastarasias pora savaiciu. manau, kai galutinai issivalysiu ir atslugs stresas, tada praeis savaime.

labas vakaras. isgyvenau. einu gerti vandens ir valgyti ledu. troskina baisiausiai. geras dalykas narkoze.. apie nemiga gal pamirsiu porai naktu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 25, 19:45)
labas vakaras. isgyvenau. einu gerti vandens ir valgyti ledu. troskina baisiausiai. geras dalykas narkoze.. apie nemiga gal pamirsiu porai naktu.

Sveika sugrįžus smile.gif Va va, narkozė - geras dalykėlis smile.gif
Kaip šiaip?..

Laku Fortransą - neima jis manęs kažko g.gif Antrą litrą baigiu susivaryt ir nieko. Vyras trečią pakelį dar dėl visa ko nupirko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 25, 21:09)
Kaip šiaip?..

Laku Fortransą - neima jis manęs kažko g.gif  Antrą litrą baigiu susivaryt ir nieko. Vyras trečią pakelį dar dėl visa ko nupirko smile.gif

nezinau tu milteliu poveikio, nes as vartojau microlax, ir suveikia po 10 -15 min thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 25 sausio 2012 - 20:20
QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 25, 18:54)
Man taip nera. As apie save kita pastebejima turiu: man pastaraja savaite (po operacijos), labai saltos rankos, ir paciai labai salta. Bet prakaitas manes nepila.

Man po persileidimo irgi taip buvo. Gal net kokią savaitę. Su 4 megztiniais vaikščiojau, vis tiek baisiai šalta, vyrą gruzindavau, kad daugiau kurtų ir vis tiek nepadėjo. Į normalią situaciją atėjau, kai pradėjau gert geležį. Gal čia sutapimas, bet šalimas vis tiek turbūt susijęs su kraujo praradimu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 25, 19:45)
labas vakaras. isgyvenau

laikykis ir taisykis greičiau. user posted image jau praeity, dabar viskas bus tik geryn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 25 sausio 2012 - 22:06
Suveikė, suveikė!!!!! Kaip aš pavargau doh.gif
Einu į lovą smile.gif Ryt sunki diena - daug miegot reiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2012 01 25, 21:54)
Man po persileidimo irgi taip buvo. Gal net kokią savaitę. Su 4 megztiniais vaikščiojau, vis tiek baisiai šalta, vyrą gruzindavau, kad daugiau kurtų ir vis tiek nepadėjo. Į normalią situaciją atėjau, kai pradėjau gert geležį. Gal čia sutapimas, bet šalimas vis tiek turbūt susijęs su kraujo praradimu.

Labai gali buti.
Reikia gal ir man gelezies pagert.

Beje merginos, kaip jus su folio rugstim darot.
As dabar nusprendziau padaryt kokio menesio pertrauka, nes kokios metus laiko iki siol geriau.
Kazkaip man atrodo, kad bet kokios vitaminus ar papildus geriant reikia pertraukas daryt.

Meidenana, kaip savijauta?
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 26, 11:12)
Labai gali buti.

As dabar nusprendziau padaryt kokio menesio pertrauka, nes kokios metus laiko iki siol geriau.
Kazkaip man atrodo, kad bet kokios vitaminus  ar papildus geriant reikia pertraukas daryt.

Aš klausiau savo daktaro. Aš vartoju jau daugiau nei metus, bet jis tik numojo ranka, sako nebijok vartot, blogiau nebus, o ateity neturėsi su kraujagyslių ligom problemų. tai aš ir vartoju..
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 01 25, 21:09)
Kaip šiaip?..

Jooo, tu siandien sunkiai dirbi... Vis miegi ir miegi... Bet skaniai, ane? na, linkiu, kad per LP nieko nerastu, o kita cikla papildytum nestukiu gretas..

QUOTE(nenusivylusi @ 2012 01 25, 21:54)

tai ne sutapimas, taip ir yra... man irgi amzinai salta, kai hemoglobinas krenta.

QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 26, 10:12)
Labai gali buti.

Kazkaip man atrodo, kad bet kokios vitaminus  ar papildus geriant reikia pertraukas daryt.

Meidenana, kaip savijauta?
gelezi pagerk, o ir folines neatsisakyk, nes jos labai mazai organizmas gauna su maistu, o tu vistiek po poros ciklu planuoji jau leliu, o foline reikia gerti 3 menesiui IKI pastojimo. Juk ji blogai nedaro, taigi tai vitaminas. As geriu foline nuo 2010.11 be pertraukos ir nenumiriau, o pastaraji pusmeti po 800-1200 mg. Uztat man ramu, kad jeigu vdrug kas - lelius tures normalia adekvacia nervine sistema. Siaip man ir S liepe nenutraukti. Vitaminus nestukems reikejo nutraukti, bet folines ne.

Fizine savijauta gera. Dabar ziuriu i pilva ir svarstau kokios dietos laikytis ir ar eiti i sporto sale, ar palaukti kol grisiu is mokslu.. del dietos kol kas linkstu prie majos pliseckos budo..

sasvaitgali zada iki -25... o as praskridau su batais zieminiais... su savo uggiais. tai siandien gal pedinsiu i koki PC nusipirkti kazko ypatingai silto popigiai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 26 sausio 2012 - 10:25
Sveikos cool.gif Kas cia per dieta tokia man negirdeta Pliseckojos g.gif as kai apeinu taukiukais is vis saldi arbata ,vanduo ir sucharikai rolleyes.gif
Siandien dare GN o viespateliau brangus ,vaistai dar numuse spaudima vos neiskritau ,o tas skausmas proceduros metu galvojau ispjaus man gimda ax.gif doh.gif isikibau sesutei kaip mamai i ranka biggrin.gif bet kiausintakei pratekami vadinas liuks toji vieta,belieka laukti hormonu tyrimu
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 26, 14:45)
Siandien dare GN o viespateliau brangus

atkentėjai doh.gif sveikinu su gerais rezultatais smile.gif
Atsakyti