Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 24, 22:35)
Beje, o jus nedaret testo po sueities?

Ne, nedarėm, bet aš juo nelabai ir pasitikiu, man čia VK biziniukas atrodo, nes kitos klinikos jo net nedaro.

Be to kitoje temoje yra mergina su kuria bendravom, jai nustatė visiška nesuderinamumą ir po kelių mėn. natur. pastojo, tai net nežinau kiek ten jais tikėti galima irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 01 24, 23:38)
Ne, nedarėm, bet aš juo nelabai ir pasitikiu, man čia VK biziniukas atrodo, nes kitos klinikos jo net nedaro.

Be to kitoje temoje yra mergina su kuria bendravom, jai nustatė visiška nesuderinamumą ir po kelių mėn. natur. pastojo, tai net nežinau kiek ten jais tikėti galima irnesakyk.gif

Bet tai kad tas tyrimas 20 litu kainuoja, tai anoks cia ir biznis.
Bet kad po neigiamu rezultatu pastoja natur tai irgi esu girdejusi.

Meidenana, laikykis mergyt. Mes su tavim.
Zinau, kad kai tik galesi - parasysi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orchideja88: 25 sausio 2012 - 09:30
QUOTE(*chiquita* @ 2012 01 24, 22:32)
1cm = 10mm

1.5cm =15mm  biggrin.gif  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jo blyn, konkreciai nusiskaiciavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 25, 09:28)
Bet tai kad tas tyrimas 20 litu kainuoja, tai anoks cia ir biznis.
Bet kad po neigiamu rezultatu pastoja natur tai irgi esu girdejusi.

Aš čia retoriškai mastau, kodėl tada kitos klinikos jo nedaro, o užsienyje iš vis nepripažįsta šito tyrimo?

O bizinis yra toks, pasidarai tyrimą, pasako, kad visiškas nesuderinamumas reikia daryti tik IUI nes kitaip vaikų nebus... doh.gif
Ta mergina irgi darėsi dvi ar tris IUI iš kart po to testo, bet pastojo natūraliai rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

kam Fotranso? Šlykštaus, skysto fortransiuko? biggrin.gif biggrin.gif

Dirbu dirbu doh.gif Kaip jūs? Kaip ten Maidenanai sekas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 01 25, 12:44)
Aš čia retoriškai mastau, kodėl tada kitos klinikos jo nedaro, o užsienyje iš vis nepripažįsta šito tyrimo?

O bizinis yra toks, pasidarai tyrimą, pasako, kad visiškas nesuderinamumas reikia daryti tik IUI nes kitaip vaikų nebus...  doh.gif
Ta mergina irgi darėsi dvi ar tris IUI iš kart po to testo, bet pastojo natūraliai  rolleyes.gif

Ech, manau - kiek žmonių, tiek istorijų.
Aš šiandien pridaviau kraują AFS tyrimui Grybo gatvėje. Kaina 205 lt + kraujo paėmimas 12 lt. Atsakymai bus po savaites.
Kazkaip man labai sunku sėdėti ir nieko nedaryti dėl nėštumo. O dar 3 mėnesiai...
Atsakyti
Labas merginos,

rašau į šita skyreli po ilgo laiko,
jeigu kuri norite, padovanosiu duphaston'o 12 tablečiu, galioja iki 01/2014

nedaug, bet su gerais linkejimais (su virusiuku(jei dar taip vadinat) ir ne vienu, dviem pametinukais virusiukais) 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(taškas @ 2012 01 25, 14:10)
Labas merginos,

rašau į šita skyreli po ilgo laiko,
jeigu kuri norite, padovanosiu duphaston'o  12 tablečiu, galioja iki 01/2014

nedaug, bet su gerais linkejimais (su virusiuku(jei dar taip vadinat)  ir ne vienu, dviem pametinukais virusiukais)  4u.gif

thumbup.gif
Uz virusiukus labai aciu smile.gif Juos tai cia tikrai priimsim ir apsikresim.
O abu pametinukai po IUI?
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 25, 11:30)
thumbup.gif
Uz virusiukus labai aciu smile.gif Juos tai cia tikrai priimsim ir apsikresim.
O abu pametinukai po IUI?

pirmoji dukryte po IUI, buvo nenustatytas nevaisingumas
tai paskiau visai nesisaugojom ir va antra dukryte smile.gif
turbut didziausias nevaisingumas galvoj buvo....nes mintys labai labai slege, suprantat kaip buna...

gal labiausiai del to ir norejau jum parasyti, del virusiuku ir geriausiu linkejimu, o ne del vaistu... 4u.gif
Atsakyti
Aš turiu tokį rimtą klausimą. Jau kokį mėn. naktimis mane pila šaltas prakaitas, stengiuos ir atsiklojus miegot, bet šalta. Taip pila, kad paklodė ir kaldra šlapia būna. Nesuprantu kas daros. Paskaičiau, kad gali būti rimtos ligos požymis, užsirašiau pas šeimos gyd. Bet galvoju, ar tai negali būti clost ar duphaston šalutinis poveikis? Gal tai susiję su hormonais? Niekaip taip nesidaro?
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2012 01 25, 16:45)
Aš turiu tokį rimtą klausimą. Jau kokį mėn. naktimis mane pila šaltas prakaitas, stengiuos ir atsiklojus miegot, bet šalta. Taip pila, kad paklodė ir kaldra šlapia būna. Nesuprantu kas daros. Paskaičiau, kad gali būti rimtos ligos požymis, užsirašiau pas šeimos gyd. Bet galvoju, ar tai negali būti clost ar duphaston šalutinis poveikis? Gal tai susiję su hormonais? Niekaip taip nesidaro?

Man taip nera. As apie save kita pastebejima turiu: man pastaraja savaite (po operacijos), labai saltos rankos, ir paciai labai salta. Bet prakaitas manes nepila.
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2012 01 25, 17:45)

o man prakaitavimas taip pat padidėjęs buvo per stimuliacijas. Naktį nebuvau tokia šlapia, bet dieną tai tiesiog nei iš šio , nei iš to prakaitas išpildavo ir karšta būdavo. Nesu iš stipriai ir greit suprakaituojančių, tai jausmas irgi keistokas buvo. Atrodė, klimaksas ateina biggrin.gif
Atsakyti