Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(Irėnė @ 2012 01 24, 22:02)
nu 1,5 cm tai tokiu nebuna biggrin.gif

15 mm turejau omenyje
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 01 24, 22:11)
15 mm turejau omenyje

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 24, 21:02)
nu 1,5 cm tai tokiu nebuna biggrin.gif

1cm = 10mm

1.5cm =15mm biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 24, 22:14)

belieka kazkaip vyro turta gerint, nesuprantu nuo ko jis taip pablogejo, na bet dar ziuresim sestd kai bus 6IUI kokie rezai bus , ale kaip noreciau dvinuku blush2.gif

nes jai nepages ir rezultatu nebus, teks eit prie IFV verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(*chiquita* @ 2012 01 24, 22:32)
1cm = 10mm

1.5cm =15mm  biggrin.gif  4u.gif

thumbup.gif tu visiskai teisi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 24 sausio 2012 - 21:33
QUOTE(diana_j @ 2012 01 24, 21:43)
thumbup.gif tu visiskai teisi  lotuliukas.gif

4u.gif

Įsibroviau aš čia pas Jus neprisistačius blush2.gif
Tiesa, prisistatinėjau rudenį, nes planavom IUI, bet taip ir nedarėm, todėl dauguma, turbūt net neatsimena manęs.

Dabar rimtai susikaupėm su IUI startuoti pavasarį, kovos balandžio mėn, tad užlėksiu ne tik paskaitinėti bet ir pabendrauti su Jumis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 01 24, 22:51)
4u.gif

Įsibroviau aš čia pas Jus neprisistačius  blush2.gif
Tiesa, prisistatinėjau rudenį, nes planavom IUI, bet taip ir nedarėm, todėl dauguma, turbūt net neatsimena manęs.

Dabar rimtai susikaupėm su IUI startuoti pavasarį, kovos balandžio mėn, tad užlėksiu ne tik paskaitinėti bet ir pabendrauti su Jumis  4u.gif

Tai sveika atvykus mirksiukas.gif

na gali primynti savo bedeles ?
Linkiu ilgai neuzsibuti cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 01 24, 21:56)
Tai sveika atvykus  mirksiukas.gif

na gali primynti savo bedeles ?
Linkiu ilgai neuzsibuti cia  4u.gif

4u.gif

Pas mane bėdų nėra (bent nerado), hormonai tvarkoje, GN gera, Ovuliacija vyksta, nors vistiek įsiprašiau LAP, kuri turi būtį vasario pradžioje, kad 100proc. žinoti savo padėti.

Bedelės su vyrų, bet labai nedidelės, judrumas šlubuoja truputi, todėl siūlo mums IUI natur. cikle, nors aš prašysių, kad stimuliuotu mane...
Papildyta:
Ir dar vasario mėn. bus lygiai du metai, kaip planuojam...
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 01 24, 23:04)
4u.gif

Pas mane bėdų nėra (bent nerado), hormonai tvarkoje, GN gera, Ovuliacija vyksta, nors vistiek įsiprašiau LAP, kuri turi būtį vasario pradžioje, kad 100proc. žinoti savo padėti.

Bedelės su vyrų, bet labai nedidelės, judrumas šlubuoja truputi, todėl siūlo mums IUI natur. cikle, nors aš prašysių, kad stimuliuotu mane...
Papildyta:

o kiek vyras milijonu turi?, na taip LP ir daug aka pasakys, arba nieko neras arba kokia Endo doh.gif , bet linkiu kad nikeo nerastu ir viska sgerai butu wub.gif
Atsakyti
*chiquita*, sveika atvykus smile.gif LP gerai, manau, viskas paaiškės, kas ten kaip. Man prieš keletą metų gydytoja sakė, kad nieko ten blogo nėr, bet išsikovojau siuntimą į ligoninę ir rado endo 3 laipsnio, tai aš visad už tai, kad ištirtų skersai išilgai smile.gif Bet tikiuos, kad tau nieko blogo neras smile.gif

QUOTE(diana_j @ 2012 01 24, 22:06)
o kiek vyras milijonu turi?

Blem, kaip skaniai nusijuokiau biggrin.gif Tik mes, su IUI susidūrusios, galim suprast tokias šifruotas dviprasmiškas frazes biggrin.gif

Valgau šokoladą ir galvoju, kaip aš jo norėsiu ryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 01 24, 22:06)
o kiek vyras milijonu turi?, na taip LP ir daug aka pasakys, arba nieko neras arba kokia Endo  doh.gif , bet linkiu kad nikeo nerastu ir viska sgerai butu  wub.gif

Buvo darytos 3 spermatogramos, daugiausiai buvo 97mln/ml. mažiausiai 53mln/ml.

Judrumas a+b 40/42proc. Pagal koncentracija tų judrių užtenka ir natūraliai apvaisinti, bet...
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 01 24, 22:12)
*chiquita*, sveika atvykus smile.gif LP gerai, manau, viskas paaiškės, kas ten kaip. Man prieš keletą metų gydytoja sakė, kad nieko ten blogo nėr, bet išsikovojau siuntimą į ligoninę ir rado endo 3 laipsnio, tai aš visad už tai, kad ištirtų skersai išilgai smile.gif Bet tikiuos, kad tau nieko blogo neras smile.gif

Ačiū už priėmimą 4u.gif

Aš irgi galvoju, kad reikia tos LAP būtinai, na maža kas.
O kokių nors Endo požymių buvo? Pas mane lyg jokių piupiupiu, tikėkimės neras tos bjaurybės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 01 24, 22:16)
O kokių nors Endo požymių buvo? Pas mane lyg jokių piupiupiu, tikėkimės neras tos bjaurybės  unsure.gif

Man tepliojimai buvo dažni. Ir prieš mmm, ir po. Bet tai, aišku, dar ne rodiklis turbūt... Tik kaip nujausdama prašiau gydytojos siuntimo, o ji vis ne ir ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 01 24, 23:04)
4u.gif

Papildyta:

Tai pas tave labai panasiai, kaip pas mane.
Tai man kaip tik per IUI natur cikle ir buvo uzkibe. Bet galvoju irgi kad gal kita karta prasysiu pastimuliuoti - ziuresim aisku, man dabar reikia 3 ciklus islaukti.
Beje, o jus nedaret testo po sueities?
Atsakyti