Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 5

QUOTE(AGFA @ 2013 01 31, 20:11)
..tai ką ***** pirkt?..... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

paskaitykit sita ir senesnes temas ir susidarysit kazkokia nuomone,paskui beliks kazka pasitikslinti,suprasti savo poreikius kavos aparatui ir pan......o susizaveti brangiais bet pigiai atrodanciais blizguciais su visokiom super duper turbo bust eco bio silver cream nano nuclear ar dar kokiom nesamonem nepatariu..........mano akys kryptu i Jura,Philips Saeco, Delonghi firmas....nezinau ar verta ziureti Melita,Nivona,Bosh,Miele........dar yra visokiu egzotiku,buk tai "tikru" kavos aparatu,bet apie situos neturiu nuomones thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 31, 20:40)
paskaitykit sita ir senesnes temas ir susidarysit kazkokia nuomone,paskui beliks kazka pasitikslinti,suprasti savo poreikius kavos aparatui ir pan......o susizaveti brangiais bet pigiai atrodanciais blizguciais su visokiom super  duper turbo bust eco bio silver cream nano nuclear ar dar kokiom nesamonem nepatariu..........mano akys kryptu i Jura,Philips Saeco, Delonghi firmas....nezinau ar verta ziureti Melita,Nivona,Bosh,Miele........dar yra visokiu egzotiku,buk tai "tikru" kavos aparatu,bet apie situos neturiu nuomones thumbup.gif

...man labiau patiktų jei kažką konkrečiai (modeliais) patartum. mirksiukas.gif Nes kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių....ačiū.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2013 01 31, 21:58)
...man labiau patiktų jei kažką konkrečiai (modeliais) patartum. mirksiukas.gif  Nes kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių....ačiū.... smile.gif

konkreciai niekas nieko nepasiulys...nebent jus turit tam dalykui daug pinigu (pvz 4000lt) ir tada pirktumet aparata,kuriame bus visos reikiamos funkcijos,kurias gal naudosite,kuriu gal nenaudosite ir tt...(kapucinatorius,keraminis malunelis,du puodeliai kavos,stiprumo,temperaturu reguliavimas ir pan)....apsispreskite ko norit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 31, 20:40)
paskaitykit sita ir senesnes temas ir susidarysit kazkokia nuomone

.....susidariau.... lotuliukas.gif
....rašoma kad nieko nerašoma. Diskusijos apie pigius arba labai brangius aparatus....tik Ena Ena ir Ena. Plius dar daugėlis nuoruodų jau neatsidaro.
...žodžiu......atsakymo taip ir neradau....patarimo nesulaukiau....
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2013 02 01, 18:51)
....rašoma kad nieko nerašoma. Diskusijos apie pigius arba labai brangius aparatus....tik Ena Ena ir Ena. Plius dar daugėlis nuoruodų jau neatsidaro.

is visko sprendziant sis forumas jums tikrai nepades doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 01, 18:19)
is visko sprendziant sis forumas jums tikrai nepades doh.gif

...manau kad ne. Nes neradau nei vieno išsamaus mamos pasisakymo...turiu sakykim tokį aparatą...va ta funkcija man nenaudinga...va tokia galėtų būt...va gal šis aparatas ne vertas tokių pinigų ir pirkčiau va tokį. Žodžiu nieko konkretaus......
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2013 02 01, 18:51)

Kiek pamenu prieš perkant aparatą skaičiau temas, beveik išsirinkom, važiavom pirkti, ir ..... paveiksliuke ir parašyme labai viskas liuks, o realybėje pigios plastmaskės barškutis. Nueikit į parduotuvę, apžiūrėkit kelis realiai, ir tuomet paskaitykit naudotojų atsiliepimus mirksiukas.gif Naudojam penktus metus JURA impresa F 55, trūkumų dar nepastebėjom, naudojam viską ką jis turi.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2013 02 01, 20:49)
Kiek pamenu prieš perkant aparatą skaičiau temas, beveik išsirinkom, važiavom pirkti, ir ..... paveiksliuke ir parašyme labai viskas liuks, o realybėje pigios plastmaskės barškutis. Nueikit į parduotuvę, apžiūrėkit kelis realiai, ir tuomet paskaitykit naudotojų atsiliepimus  mirksiukas.gif Naudojam penktus metus JURA impresa F 55, trūkumų dar nepastebėjom, naudojam viską ką jis turi.

teisingai sakot....as kai dvejojau ka isigyti,tai nuejau i parduotuve ir tai man padejo apsispresti....taigi vietoi pigaus barskucio uz 3200 (jura ena 9) isigijau toki pati pigu barskuti uz 1450 (philips saeco intelia class)....kainos skirtumas apciuopiams,o kava tai ta pati g.gif
Papildyta:
QUOTE(AGFA @ 2013 02 01, 19:28)
...manau kad ne. Nes neradau nei vieno išsamaus  mamos pasisakymo...turiu sakykim tokį aparatą...va ta funkcija man nenaudinga...va tokia galėtų būt...va gal šis aparatas ne vertas tokių pinigų ir pirkčiau va tokį. Žodžiu nieko konkretaus......

tiesiog ne cia pataiket...sekmes jums thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 01, 22:23)
teisingai sakot....as kai dvejojau ka isigyti,tai nuejau i parduotuve ir tai man padejo apsispresti....taigi vietoi pigaus barskucio uz 3200 (jura ena 9) isigijau toki pati pigu barskuti uz 1450 (philips saeco intelia class)....kainos skirtumas apciuopiams,o kava tai ta pati g.gif
Papildyta:
tiesiog ne cia pataiket...sekmes jums thumbup.gif

....tai ir blogiausia...kad parduotuvėj tik ir bruka tuos Jura. O vat gal gali parašyt nuomonę apie savo philipsą. Ar dabar pirktum tokį patį....ar ko trūksta jam, nes man jis kažkaip irgi patinka. Ačiū..... 4u.gif
Atsakyti
O gal kas turite Jura Impressa J9 ar J9.3 TFT? Ar verti tokių sumų? Ir apskritai, ar verti Jura aparatai savo kainų ar vis delto čia vardas vien g.gif
Atsakyti
Nusipirkau Krups kavos aparatą EA 8250. Pirmi įspūdžiai neblogi: kompaktiškas, tyliai veikiantis, gražaus dizaino aparatas, pagamintas Prancuzijoje. wub.gif Kava gaunasi karšta, skani, o pieno putą plaką puikiai.
Atsakyti
http://www.kavosdrau...nghi-ecam23210B
išsirinkau šitą kavos aparatą, kokie būtų atsiliepimai? Gal kas turi ir galėtų plačiau pakomentuoti ax.gif Aktualu, kad galėčiau mėgautis capuccino ir latte kava. Dar kažkodėl širdis linksta prie Delonhgi ar už panašią kainą galėtumėte kokiį kitą rekomenduoti? Ačiū už atsakymus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti