Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 5

QUOTE(gaudyk @ 2012 12 16, 21:02)
Cia gal labiau jusu pomegio klausimas, jei norit kava gert paspaude viena mygtuka - rinkites Saeco, jei norisi kitokio, labiau islavinto skonio kavos ir netingit pasiterliot - tada Gaggia butu vienas ir variantu. Turim mes ir Gaggia kavamale, tikrai nebloga, tik is tiesu garsiai veikia, dabar jau pripratom, o kai pirma karta ijunge net kruptelejau  biggrin.gif
Kava geriam Illy, Maria Sole, La Rocco ir siaip koki nauja italiska pupeliu misini rade nusiperkam, neturiu megstamiausios.
Papildyta:
Didesnes nesamones nesu girdejus  biggrin.gif Pasakykit tai geram baristai ir jums issijuoks i akis. Reiskia nezinot ka reiskia geras espresso!
Geros neautomatines kavos masinos padaryta kavai prilygsta tik tokiu visiskai automatiniu kavos masinu kaip Simonelli, Rancilio, La Pavoni, Elektra, La Speziale ir pan. kavai, taciau kiekvienam savo. Jei jums Saeco visiskai automatinio aparato kava yra pati fantastiskiausia - dziaugiuosi uz jus, taciau nereiskia kad tai yra. Skonis neturi draugu!

manau, kad ir uzsisakysiu as sita gaggia baby twin, nes kiek maciau rankiniu budu pienas suplakamas geriau nei is situ namuose automatiniu. o ir kavinese pienas plakamas rankiniu budu. man bus vienas malonumas sau su meile kavyte pasiruost ax.gif ir dar noriu pasiteirauti ar yra kokia speciali prieziura kavamalei nes ja irgi is Gaggios zadu nusipirkt g.gif Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alady: 16 gruodžio 2012 - 23:12
QUOTE(alady @ 2012 12 17, 00:07)
manau, kad ir uzsisakysiu as sita gaggia baby twin, nes kiek maciau rankiniu budu pienas suplakamas geriau nei is situ namuose automatiniu. o ir kavinese pienas plakamas rankiniu budu. man bus vienas malonumas sau su meile kavyte pasiruost ax.gif      ir dar noriu pasiteirauti ar yra kokia speciali prieziura kavamalei nes ja irgi is Gaggios zadu nusipirkt g.gif  Aciu mirksiukas.gif

Rankiniu budu suplakt piena labai paprasta, cia igudimo reikalas, ir tiesa, tokiu budu pienas susiplaka geriau nei kad daugumos visiskai automatiniu masinu.
Be to, galima reguliuot kavos stipruma, pieno ir/ar pieno putos kieki. Aisku, cia labiau skonio reikalas, bet as tik uz neautomatines. Kavos gamyba man irgi malonumas biggrin.gif
Kavamalei jokios ypatingos prieziuros nereikia, ji gana primityvi, bet savo darba atlieka gerai.
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2012 12 17, 00:38)
Rankiniu budu suplakt piena labai paprasta, cia igudimo reikalas, ir tiesa, tokiu budu pienas susiplaka geriau nei kad daugumos visiskai automatiniu masinu.
Be to, galima reguliuot kavos stipruma, pieno ir/ar pieno putos kieki. Aisku, cia labiau skonio reikalas, bet as tik uz neautomatines. Kavos gamyba man irgi malonumas  biggrin.gif
Kavamalei jokios ypatingos prieziuros nereikia, ji gana primityvi, bet savo darba atlieka gerai.

Na va katik padariau uzsakyma tokiam aparaciukui kaip jusu. Belieka sulaukt pristatymo i namus. Ilgai as cia blaskiausi-rinkausi kol jus apie saviske neparaset, matyt sito momento man reikejo islaukt. Tikuosi busiu patenkinta savo pasirinkimu, kok kas dusia rami biggrin.gif Ir dar karteli aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(alady @ 2012 12 17, 00:52)
Na va katik padariau uzsakyma tokiam aparaciukui kaip jusu. Belieka sulaukt pristatymo i namus. Ilgai as cia blaskiausi-rinkausi kol jus apie saviske neparaset, matyt sito momento man reikejo islaukt. Tikuosi busiu patenkinta savo pasirinkimu, kok kas dusia rami  biggrin.gif  Ir dar karteli aciu  drinks_cheers.gif

Tikiuosi kad nenusivilsit pasirinkimu, dabar jauciuosi atsakinga blush2.gif
O is kur pirkot? As saviske internetu, per amazon bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2012 12 17, 01:03)
Tikiuosi kad nenusivilsit pasirinkimu, dabar jauciuosi atsakinga  blush2.gif
O is kur pirkot? As saviske internetu, per amazon  bigsmile.gif

internetu uzsisakiau is coffeeitalia.co.uk i IRL Mylesim, priziuresim ir viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alady @ 2012 12 17, 01:42)
internetu uzsisakiau is coffeeitalia.co.uk i IRL  Mylesim, priziuresim ir viskas bus ok  thumbup.gif

Gal ta komplekta su Simonelli kavamale? bigsmile.gif Musu kavamale Gaggia, ne Simonelli, Simonelli daug geresne, ji faktiskai "ferrari" tarp kavamaliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2012 12 17, 01:53)
Gal ta komplekta su Simonelli kavamale?  bigsmile.gif  Musu kavamale Gaggia, ne Simonelli, Simonelli daug geresne, ji faktiskai "ferrari" tarp kavamaliu  blush2.gif

kol kas be kavamales uzsisakiau tik aparata. Kavamale atskirai pasidovanosiu ant gimtadinio pavasari blush2.gif dabar kaledine dovanele sau 4u.gif vel turesiu grazaus laiko kol kavamale issirinksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2012 12 17, 01:03)
Tikiuosi kad nenusivilsit pasirinkimu, dabar jauciuosi atsakinga  blush2.gif
O is kur pirkot? As saviske internetu, per amazon  bigsmile.gif

Iskilo klausimas o kaip su garantiniu perkant per amazon? g.gif ziuriu ten gerokai pigiau...
Atsakyti
QUOTE(alady @ 2012 12 17, 16:02)
Iskilo klausimas o kaip su garantiniu perkant per amazon? g.gif  ziuriu ten gerokai pigiau...

Duoda, kiek priklauso, t.y., kiek duoda gamintojas. As pirkau Delonghi, turiu 2 metu garantija.
Atsakyti
Sveiki visi kavos mylėtojai.. šventės jau ant kulnų, o aš vis dar paskendusi abejonėse... dovanu pirkimas tikrai ne mano stiprioji sritis g.gif gal galėtų kas nors patarti, kurį iš šių modelių vertėtų rinktis:
De'Longhi „Esam 4500“
http://www.kavosdrau...nghi-esam4500-b
ar
Philips-Saeco Syntia cappucino stainless steel
http://www.kavosdrau...ucino-ss-hd8838
Kaina labai panaši, galimybės panašios, gal žinote kokių atsiliepimų?
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 12 17, 18:49)
Duoda, kiek priklauso, t.y., kiek duoda gamintojas. As pirkau Delonghi, turiu 2 metu garantija.

Duoti jie tai duoda (juk negaila geram žmogui) biggrin.gif o kas priims (t.y. aptarnaus) tą garantiją g.gif
Čia Delonghi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 18 gruodžio 2012 - 08:25
QUOTE(gaudyk @ 2012 12 17, 00:53)
Gal ta komplekta su Simonelli kavamale?  bigsmile.gif  Musu kavamale Gaggia, ne Simonelli, Simonelli daug geresne, ji faktiskai "ferrari" tarp kavamaliu  blush2.gif

nu bet ir kaina kaip ferrari biggrin.gif ieskau as dabar kavamales, nes mano esspreso aparatas "neima" standartiskai sumaltu kavu, parduodamu parduotuvese.
gal kas ka turit pasakyt apie GRAEF kavamales?
Atsakyti