QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 05, 20:17)
ei ei...kokia vakariene...is kur tokia nuomone?...as susiduriau ir tik geri atsiliepimai-kai pirkau philips saeco tai skambinau specialiai i krinona ir mes su vadybininke labai maloniai pakalbejom ir padiskutavom apie mineta aparata,iskaitant smulkiai funkcijas ir man idomius klausimus+ji padare tam tikra nuolaida nuo kainos....(pirkau kitur,nes dar 100lt padare mazesne kaina)....antra: kai po 2 men. sugedo valdymo plokste tai paskambinau krinonai ir nors ne is ju pirkau man buvo atsiustas i namus kurjeris (unipack ar venipack),aparatas sutaisytas ir grazintas prie namu duru ir visos paslaugos,iskaitant kurjeri buvo nemokamai....aciu jiems......taip,tas jaunuolis,kuris atstovavo krinonos servisui buvo toks visada gana linksmas,gan nemazai pazadantis (tuoj sutaisysim,tuoj bus,bet reikejo palaukt truputi,tikrai nedaug),bet bendrai paemus labai korektiskas ir pakankamai mandagus....mes net pasijuokem,kad atsiliepimai apie krinonos servisa supermamu forume nekokie,nes tiems kavos megejams viena diena be megstamo aparato jau kancia
zinokit,nuosirdziai sakau,jei leistu finansai pirkciau Jura kavos aparata....bet yra kitu firmu modeliai,kurie tikrai kels nemazai dziaugsmo ir malonumo....ir uz lankscia kaina...juolab,kad pupeles perku bent po 90lt uz kg.
Mano nuomone apie krinonos servisa tai mano draugiu asmenine patirtis nusipirkus fena, kavos aparata ir kirpimo masinele

(cia daiktai kurie sugedo ir koks vargas buvo)....... ten kazkokia moteriske yra konfliktiska labai visus kaltinanti del gedimu........ plius atsiliepimai SM pries perkant aparata perskaityti

......... beje jeigu zmones sugalvoja pirkti kita daikta, o daugiau nevargti su garantiniu ir nesikolioti tai jau virsune. Idomiausia kad jie grazina daikta net netaise, paraso defektu nera, o aparatai vis vien savo funkciju neatlieka

o paskambinus rekti pradeda del blogo naudojimo ir nesugebejimo........ beje perkant tikrai jie labai malonus ir nuolaidas siulo neblogas, o mandagumas, nors prie sirdies dek
Del juros tai turiu ja du metus, niekur neveziau, kai komandos uzsidega visada valome nukalkiname ir pan. (na buna dar kelis puodelis pasidarome su uzsidegusia finkcija, nes pvz jeigu ryte uzsidega pasidarius tik viena puodeli kavos) naudojame vergnano kava is azon.lt (bet importuotojai ta pati krinona, na bet jai garantinio jau nereikes)
Savo kavos aparatu esu labai patenkinta, kava skani, karsta, naudojimas paprastas, tik susimastau kartais ar ne per brangiai mes cia suplojome, gal tas delonghi butu irgi mano poreikius visus atitikes ir visu tukstanciu pigesnis