QUOTE(Latte26 @ 2012 10 13, 11:22)
Mergaitės, noriu Jūsų patarimo
Namie kavą geriu tik aš ir tai dievinu tik Latte arba Macchiato, juodą ypač retais atvejais geriu, nebent labai labai skaudą galvą ir yra žemas spaudimas
Kadangi kolkas nenoriu daug pinigėlių skirti profesionaliam kavos aparatui, ar pakaktų man keliems metams kurio nors iš "Nescafe Dolce Gusto"? Ar tikrai gausiu skanią ir gražią Latte kavą? Ir dar toks klausimėlis, ar apsimoka pirkti naudotą? 

Namie kavą geriu tik aš ir tai dievinu tik Latte arba Macchiato, juodą ypač retais atvejais geriu, nebent labai labai skaudą galvą ir yra žemas spaudimas

kazin ar siame forume isvis kas turi profesionalu kavos aparata...nemaisykit savoku....beja,kava megsta ir berniukai.......del kavos aparatu siulau nueiti i specializuota kavos sopa kaip pvz kavosdraugas,ten jums pagamins kavos is keliu aparatu,iskaitant ir tuos gusto,ir paaiskins kuom skiriasi visokie kapsuliniai,paketiniai,tabletiniai aparatai nuo tiesiog kavos aparatu ir galesit nuspresti........naudoto nepatariu,nebent is kaimyno,kuriuo pasitikit ir ,kad ten nebus pasleptu defektu...cia beveik kaip klausimas ar pirkti naudota dantu sepetuka-nepatartina......