Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 5

QUOTE(Latte26 @ 2012 10 13, 11:22)
Mergaitės, noriu Jūsų patarimo  4u.gif
Namie kavą geriu tik aš ir tai dievinu tik Latte arba Macchiato, juodą ypač retais atvejais geriu, nebent labai labai skaudą galvą ir yra žemas spaudimas  blush2.gif  Kadangi kolkas nenoriu daug pinigėlių skirti profesionaliam kavos aparatui, ar pakaktų man keliems metams kurio nors iš "Nescafe Dolce Gusto"? Ar tikrai gausiu skanią ir gražią Latte kavą? Ir dar toks klausimėlis, ar apsimoka pirkti naudotą?  ax.gif

kazin ar siame forume isvis kas turi profesionalu kavos aparata...nemaisykit savoku....beja,kava megsta ir berniukai.......del kavos aparatu siulau nueiti i specializuota kavos sopa kaip pvz kavosdraugas,ten jums pagamins kavos is keliu aparatu,iskaitant ir tuos gusto,ir paaiskins kuom skiriasi visokie kapsuliniai,paketiniai,tabletiniai aparatai nuo tiesiog kavos aparatu ir galesit nuspresti........naudoto nepatariu,nebent is kaimyno,kuriuo pasitikit ir ,kad ten nebus pasleptu defektu...cia beveik kaip klausimas ar pirkti naudota dantu sepetuka-nepatartina...... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 13 spalio 2012 - 10:42
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 10 13, 10:41)
kazin ar siame forume isvis kas turi profesionalu kavos aparata...nemaisykit savoku....beja,kava megsta ir berniukai.......del kavos aparatu siulau nueiti i specializuota kavos sopa kaip pvz kavosdraugas,ten jums pagamins kavos is keliu aparatu,iskaitant ir tuos gusto,ir paaiskins kuom skiriasi visokie kapsuliniai,paketiniai,tabletiniai aparatai nuo tiesiog kavos aparatu ir galesit nuspresti........naudoto nepatariu,nebent is kaimyno,kuriuo pasitikit ir ,kad ten nebus pasleptu defektu...cia beveik kaip klausimas ar pirkti naudota dantu sepetuka-nepatartina...... 4u.gif

Ačiū Jums už išsamų atsakymą 4u.gif Kad kavą mėgsta ir berniukai, tai aš visiškai nesiginčyju, tik aš tokių namie neturiu mirksiukas.gif Reikės kada važiuoti į Klaipėdą arba Kauną ir pabandyti pasidairyti, nes mano mieste nieko nerasiu...
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 10 13, 09:02)
nebandžiau natūralaus  schmoll.gif  bet kiek jau pienų išmėginau tai man iš visų plakasi labai gera puta  thumbup.gif

Tai vat ,as butent tik toki savo kaimuke ir perkuos,is parduotuves skoni ir pamirse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2012 10 13, 16:54)
Tai vat ,as butent tik toki savo kaimuke ir perkuos,is parduotuves skoni ir pamirse biggrin.gif

skonis gana subtilus dalykas...as pripratau prie pieno MU is tu pakeliu ir man skanu....va,kad butu neskanu,tai kitas dalykas.....bet prisiminimui reiks gal vel pabandyt naturalu suplakt bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausti, gal kuri zinote ar Klaipedoje yra galimybe paragauti sio aparato verdamos kavos? Turbut jokioj parduotuvej jos neduoda paragauti g.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki.
Gal kas naudojate kavos aparata su nespresso kapsulemis? Domina tu kapsuliu laikikliai ax.gif Ziurinejuos dovanu kaledom, tai nusprendziau, kad butu labai praktiska dovana, bet pasirinkimas tooooks platus doh.gif: O originalu tai ir kainos labai kanda unsure.gif Taigi ar kas turite, koki modeliuka (plokscia, apvalu, kiek kapsuliu telpa) ir ar rekomenduojate?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 10 29, 04:18)
Sveiki.
Gal kas naudojate kavos aparata su nespresso kapsulemis? Domina tu kapsuliu laikikliai ax.gif  Ziurinejuos dovanu kaledom, tai nusprendziau, kad butu labai praktiska dovana, bet pasirinkimas tooooks platus doh.gif: O originalu tai ir kainos labai kanda unsure.gif Taigi ar kas turite, koki modeliuka (plokscia, apvalu, kiek kapsuliu telpa) ir ar rekomenduojate?
Aciu 4u.gif

As turiu nespresso kavos aparata, klausimas, o kur jus perkat Lietuvoj kapsules? biggrin.gif ar turbut tureciau klausti gal kitaip, is kur siunciates? g.gif As turiu stai tokia dezute, esu ja labai patenkita, nes vaikai taip nemato tu kapsuliu, +neapdulka, nes stovelyje apdulka.. ir graziai atrodo ir patogu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2012 10 29, 10:20)
As turiu nespresso kavos aparata, klausimas, o kur jus perkat Lietuvoj kapsules?  biggrin.gif  ar turbut tureciau klausti gal kitaip, is kur siunciates?  g.gif As turiu stai tokia dezute, esu ja labai patenkita, nes vaikai taip nemato tu kapsuliu, +neapdulka, nes stovelyje apdulka.. ir graziai atrodo ir patogu  rolleyes.gif
user posted image

Mes ne Lietuvoj ax.gif Bet jei aktualu, galiu pasitikrinti is kur siunciames mirksiukas.gif
Maciau sita deze, visai nieko atrodo. Tik vat pas mus problema, kad vietos jai nebutu. O jei isvis i stalciu kist, tai problemos niekaip neissprendzia, nes norim, kad prie aparato kapsules butu ax.gif Del apdulkejimo, tai super patarimas thumbup.gif Net nepagalvojau, o dulkes nervintu butent mane ir paciai tektu valyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 10 29, 13:47)
Mes ne Lietuvoj  ax.gif  Bet jei aktualu, galiu pasitikrinti is kur siunciames  mirksiukas.gif
Maciau sita deze, visai nieko atrodo. Tik vat pas mus problema, kad vietos jai nebutu. O jei isvis i stalciu kist, tai problemos niekaip neissprendzia, nes norim, kad prie aparato kapsules butu  ax.gif  Del apdulkejimo, tai super patarimas  thumbup.gif  Net nepagalvojau, o dulkes nervintu butent mane ir paciai tektu valyti  doh.gif

Nu va, as irgi ne LT gyvenu, tai man ne problema kapsules, bet va teta uzsimane nespresso aparato tai del to ir klausiu ar yra kur LT pirkt.. 4u.gif O del dulkiu tai as jau iskart pries perkant sakiau nene, o dezute stalciuj guli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2012 10 29, 12:41)
Nu va, as irgi ne LT gyvenu, tai man ne problema kapsules, bet va teta uzsimane nespresso aparato tai del to ir klausiu ar yra kur LT pirkt..  4u.gif  O del dulkiu tai as jau iskart pries perkant sakiau nene, o dezute stalciuj guli  rolleyes.gif

Vat kaip smile.gif
Pas mus deja dabar maza virtuve, bet kaip ir sakiau, net jei butu vietos stalciuj norisi kapsuliu prie aparato. Dabar ant to pratesimo kur kapucinatorius maza plastmasine dezute su keletu kapsuliu, bet norisi kazko grazesnio ir patogesnio (dabar kapsules keliu rusiu vienoj dezutej ir kartais reikia pasiknist, kad issizvejot norima doh.gif ) Vat ir ziurineju tuos laikiklius kur boksteliai-karuseles (tik vietos uzima g.gif ) ir plokscius laikiklius kabinamus ant sienos (bent is sono atrodo praktiskiau). Aj, dar sitas patinka, bet kaina doh.gif Neoriginalu tokiu neuzmaciau niekur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 10 29, 14:58)
Vat kaip  smile.gif
Pas mus deja dabar maza virtuve, bet kaip ir sakiau, net jei butu vietos stalciuj norisi kapsuliu prie aparato. Dabar ant to pratesimo kur kapucinatorius maza plastmasine dezute su keletu kapsuliu, bet norisi kazko grazesnio ir patogesnio (dabar kapsules keliu rusiu vienoj dezutej ir kartais reikia pasiknist, kad issizvejot norima  doh.gif ) Vat ir ziurineju tuos laikiklius kur boksteliai-karuseles (tik vietos uzima  g.gif  ) ir plokscius laikiklius kabinamus ant sienos (bent is sono atrodo praktiskiau). Aj, dar sitas patinka, bet kaina  doh.gif  Neoriginalu tokiu neuzmaciau niekur  unsure.gif

Kaip suprantu jus Anglijoj blush2.gif Kiek pas jus kainuoja kapsules? As Italijoj, cia kapsules kaina priklausomai nuo rusies kainuoja 0.37-0.41 euro cnt7vnt, idomu kiek pas jus g.gif Beje sitas jusu uzrodytas laikiklis labai fainas bigsmile.gif dulkiu nerinktu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2012 10 29, 13:49)
Kaip suprantu jus Anglijoj  blush2.gif  Kiek pas jus kainuoja kapsules? As Italijoj, cia kapsules kaina priklausomai nuo rusies kainuoja 0.37-0.41 euro cnt7vnt, idomu kiek pas jus  g.gif  Beje sitas jusu uzrodytas laikiklis labai fainas  bigsmile.gif  dulkiu nerinktu  thumbup.gif

Aha, mes JK ax.gif Panasiai kainos, priklausomai nuo rusies apllink 30 pencu uz viena. Galima uzsisakyt internetu tiesiogiai arba per aplinkui, galima nueit i parde ir issirinkt. As tai minimaliai naudoju aparata ir kapsules, cia MB gyvenimo dziaugsmas biggrin.gif Gal jau teko ziuret kokie siemet kalediniai skoniai? Noretusi i dekla ir kapsuliu kokiu idomesniu idet rolleyes.gif Tik dabar reik toki laikikli uz zmoniska kaina rast, nes neleidzia sirdis tokiu pinigu moket uz dezute su firminiu zenklu doh.gif
Atsakyti