Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 5

QUOTE(Bachure @ 2012 10 11, 19:33)
Kiek žinau, tai kavos aparatų vandens temperatūra max būna 95 laipsniai, nes verdančiu vandeniu negalima ruošti kavos, taip ji sugadinama, o idealiai pienas turi būti pašildytas max 65laipniais, kad išsiplaktų gera pieno puta ir skonis būtų geriausias. Todėl iš aparato kava nebūna labai karšta, kaip pvz plikant kavą.

va cia kaip pirstu i aki jums paaiskino del temperaturu....nu nebukim tokie kaip nuo zagres nueje...kava tai subtilus gerimas...sovietiniais laikais nebuvo kavos kulturos is esmes,gerem belenka ,kad tik karsta butu:)......viskas gerai su tuo intelia,esu geres kava is jura aparato,tai pat nepasirode verdanti:)
Atsakyti
Merginos sveikos,
jau gali ir galva susisukti nuo skaitymų,gal iš karto prie reikalo biggrin.gif KAip jums štai toks aparatas,ar turi kas isigyjęs,man svarbu žinoti kokia jį ten gaunas,(karšta,skani)Žinoma daugiau lešų tam nenorečiau skyrti bet ir tokią sumelę nemanau kad maža biggrin.gif
Laukiu patarimų ir aptarinejimų mirksiukas.gif

http://www.kavosdrau...elonghi-ec-850m
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2012 10 12, 13:28)
Merginos sveikos,
jau gali ir galva susisukti nuo skaitymų,gal iš karto prie reikalo biggrin.gif KAip jums štai toks aparatas,ar turi kas isigyjęs,man svarbu žinoti kokia jį ten gaunas,(karšta,skani)Žinoma daugiau lešų tam nenorečiau skyrti bet ir tokią sumelę nemanau kad maža biggrin.gif

nepirkčiau vien todėl kad naudojama malta kava ir tabletės. jau jei gerti kavą-tai tik šviežiai sumaltą 4u.gif tokia mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2012 10 12, 14:28)
Merginos sveikos,

QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 10 12, 14:45)
nepirkčiau vien todėl kad naudojama malta kava ir tabletės. jau jei gerti kavą-tai tik šviežiai sumaltą  4u.gif tokia mano nuomonė.

Galima turėti atskirą kavamalę. Pvz. dabar pas mane yra jau kavamelė, kad kitais būdais ne aparatu, ruošiama kava būtų šviežiai malta, tai asmeniškai kavamalės būvimas aparate man nėra būtinas, beto pirkt ruošiuosi pusiau automatinį būtent, kurie retai su kavamalėm būna.
Man tai iš pusiau automatinių ir su kavamalę labai patinka šitas, tik kaina šiuo metu nepatinka smile.gif) user posted image
Atsakyti
QUOTE(DIva62 @ 2012 10 11, 18:53)
Na va, turiu jau savo aparatą Intelia class, pusę dienos mokiausi, patys kavą gėrėm (kol širdis klapsėti pradėjo), tada dar svečių pasikvietėm... Tikiu kad išmoksiu, tik toks pastebėjimas mano ir kitų, kad kava nėra karšta, pasididinom ant Max, bet vistiek gali imti ir gerti. O gal aš pieno perdaug pripilu, einu ieškoti dabar info apie temperatūras.

pasildykit puodelius pries ruosiant kava, siluma ilgiau issilaikys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2012 10 12, 15:28)
Merginos sveikos,

Nebent maltis atskirai g.gif
Ne ką brangesni ir Saeco automatiniai.
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2012 10 12, 14:56)
pasildykit puodelius pries ruosiant kava, siluma ilgiau issilaikys wink.gif

kai padarys kava tai ipilkit i metalini indeli ir ant dujines uzvirkit...juokauju aisku....ieskot slieku ne ten....ryt is ryto specialiai patestuosiu savo intelia,nes niekad nebuvo problemu del karscio trukumo....
Papildyta:
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 10 12, 14:45)
nepirkčiau vien todėl kad naudojama malta kava ir tabletės. jau jei gerti kavą-tai tik šviežiai sumaltą  4u.gif tokia mano nuomonė.

nepirkit sito daikto,cia net nera apie kalbet ar aptarinet....na nebent jis kainuotu kokius 3 simtus.....
Atsakyti
QUOTE(rusniukas @ 2012 04 25, 08:22)
Užsisakiau delonghi  smile.gif Kol laukiu pirkinio, dar noriu sužinoti kokį pieną plakat, ar tikrai tik raudonas MŪ tinka, ar ir kitos koks gerai susiplaka.

Tiesa o karves naturalus pienas nesusiplaks i grietinele ar grietine?
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2012 10 12, 23:44)
Tiesa o karves naturalus pienas nesusiplaks i grietinele ar grietine?

nebandžiau natūralaus schmoll.gif bet kiek jau pienų išmėginau tai man iš visų plakasi labai gera puta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 10 13, 10:02)
nebandžiau natūralaus  schmoll.gif  bet kiek jau pienų išmėginau tai man iš visų plakasi labai gera puta  thumbup.gif

bandziau naturalu ir susiplake labai gerai...skonis gan idomus,gana skanus,bet nepadare ispudzio tiek,kad mieste gyvenant ieskot to naturalaus,nors ir atveza ukininkai i kiema...paprastai naudoju tik MU 2.5 arba 3.5.......

dabar del to karscio Intelia ,ka tik idemiai testavau ta karsti ir jei daryti espresso tai gaunasi gana karsta,ismaisau cukru ir galiu gerti parktiskai is karto....nu,negaliu sakyti,kad labai karsta,bet del to nekilo niekad problemu.......dabar einu plakti piena....ziuresiu kas cia bus,gal nenusalsiu liezuvio:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 13 spalio 2012 - 09:32
Mergaitės, noriu Jūsų patarimo 4u.gif
Namie kavą geriu tik aš ir tai dievinu tik Latte arba Macchiato, juodą ypač retais atvejais geriu, nebent labai labai skaudą galvą ir yra žemas spaudimas blush2.gif Kadangi kolkas nenoriu daug pinigėlių skirti profesionaliam kavos aparatui, ar pakaktų man keliems metams kurio nors iš "Nescafe Dolce Gusto"? Ar tikrai gausiu skanią ir gražią Latte kavą? Ir dar toks klausimėlis, ar apsimoka pirkti naudotą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte26 @ 2012 10 13, 12:22)
.....Ir dar toks klausimėlis, ar apsimoka pirkti naudotą?  ax.gif

Kaip suprantu kavos aparatas ribotą resursą turintis prietaisas ("užmušėme" savo nesenai), todėl pirkti naudotą kažin schmoll.gif
Atsakyti