Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 5

QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 08 07, 17:02)
o kaip dėl galingumo ? vieni 1900W kiti 1300 W  g.gif ką duoda tas galingumas ?

Tiksliai nežinau, bt spėju, kad galingesnis greičiau pasiruošia darbui,greičiau pagamina kavą.

Dėl kito jūsų klausimo, tai jeigu jūs iš vilniaus ar kito didelio miesto, nueikit į specializuota parduotuvę, ten duos atsigerti kavosiš kelių aparatų, ir jūs galėsite palyginti, ir daugiau paaiškins apie skirtumus. Mums su vyru taip buvo, rinkomės iš 3 aparatų, ir išbandę jau neabejojom , kurio norim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2012 08 09, 16:01)
Tiksliai nežinau, bt spėju, kad galingesnis greičiau pasiruošia  darbui,greičiau pagamina kavą.
Dėl kito jūsų klausimo, tai jeigu jūs iš vilniaus ar kito didelio miesto, nueikit į specializuota parduotuvę, ten duos atsigerti kavosiš kelių aparatų,  ir jūs galėsite palyginti, ir daugiau paaiškins apie skirtumus. Mums su vyru taip buvo, rinkomės iš 3 aparatų, ir išbandę jau neabejojom , kurio norim smile.gif

tai va,kad pas mus mieste nėra specializuotų parduotuvių, o kitose pardavėjai išmano tiek,kiek parašyta instrukcijoje doh.gif užtat ir klausių čia esančių patarimo,kurie jau žino,kas yra kas, nes į didelius miestus kol kas nevažiuoju.
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 08 07, 14:32)
na aš noriu tik paspausti mygtuką ir stebėti kaip puodelis prisipildo kavos su pieno puta  lotuliukas.gif  išmandrėjau,taip sakant  blush2.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif AR ŠITAIP? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 08 10, 08:04)

na kažkas panašaus lotuliukas.gif manau ir de longhis taip padarytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 08 10, 12:59)
na kažkas panašaus  lotuliukas.gif  manau ir de longhis taip padarytų  g.gif

O štai jums ir JURA variantas
Atsakyti
QUOTE(Jūrininkas @ 2012 08 13, 11:57)
O štai jums ir JURA variantas

Nu... ir kaina nuostabi doh.gif
Atsakyti
Turėjome DeLonghi, bet man nepatiko, daug krapštimosi tongue.gif Dabar įsigijome Nescafe Dolce Gusto wub.gif Greita, skanu thumbup.gif Gal žinote, kur pigiau kapsulių įsigyti galima?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 08 10, 14:59)
na kažkas panašaus  lotuliukas.gif  manau ir de longhis taip padarytų  g.gif

Padarytų, tik klausimas už kiek litų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 08 13, 15:20)

Čia "nuostabi kaina" kaip? ENA Mikro 9 ar ENA 9 (klipe - pastarasis) g.gif
Gerokai nuo 2000 lt. svajonės nuvedė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 08 13, 16:25)
Padarytų, tik klausimas už kiek litų  biggrin.gif
Papildyta:

Čia "nuostabi kaina" kaip? ENA Mikro 9 ar ENA 9 (klipe - pastarasis)  g.gif
Gerokai nuo 2000 lt. svajonės nuvedė  biggrin.gif

nuostabi kaina ta prasme, kad aš pasiruošus mokėti ne daugiau pora tūkstančių. Aišku, jei galėčiau daugiau,tai gal miela imčiau ENA 9 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 08 13, 14:20)

gera kaina, kaip toks geris bigsmile.gif
Atsakyti
norejau paklausti kas turi JURA: dabar man raso Clean Unit - tai cia reikia naudoti valymo tabletes ar ka?? smile.gif
Atsakyti
as noreciau patarimo apie aparatus, renkames tarp keliu modeliu:
http://www.kavosdrau...ia-class-hd8752
http://www.kavosdrau...nghi-esam4500-b
http://www.kavosdrau...nghi-ESAM-5500W
pagrinde esam megejai capucino ir kitu pieniniu kavu megejai, aisku noretusi, kad gamintu ir skania juoda kava sveciams:)nors kavos skoni lb lemia ir pupeles:) smile.gif
o koks tarp siu aparatu esminis skirtumas, dar man visai patinka tokia funkcija,kad gali pats reguliuoti kavos ir pieno santyki, bet speju philips sios funkcijos neturi.. ax.gif
Atsakyti