Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 5

QUOTE(keistuole @ 2012 08 05, 17:20)
kapučinatoriui pakiši pieną ir gauni putą, be jokių žmogiškųjų pastangu, išskyrus rankenėlės pasukimą. O garų antgalis jau reikalauja šiek tiek gebėjimų ar įgudžių, ne visiems taip iškart gaunasi gera puta.

hmmm mano ENA9 ir nereikia net rankeneles pasukti, paspaudi kavos mygtuka ir stebi kas vyksta
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2012 08 05, 18:31)
hmmm mano ENA9 ir nereikia net rankeneles pasukti, paspaudi kavos mygtuka ir stebi kas vyksta

bet pas jus to garų antgalio aplamai nėra unsure.gif
Atsakyti
Tai jei gerai suprantu, reikia pirkti aparatą,kuriame yra kapučinatorius,tada be problemų bus galima mėgautis puta bigsmile.gif bet tai tame modelyje,kur pirko F yra kapučinatorius g.gif
Atsakyti
user posted image

Nusipirkom šitą, darysimės tokią labai skanią kavą kaip CoffeeInne daro už 8 Lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F: 06 rugpjūčio 2012 - 16:34
Na tai ar patars man kas nors,kokį aparatą pirkti,kad galėčiau skanią latę gerti ? Automatinis kad būtų, su kavos malūnu ir kapučinatoriumi ir kainuotų iki 2000 Lt g.gif padėkit žmonės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguoliukas33: 07 rugpjūčio 2012 - 11:40
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 08 07, 13:39)
Na tai ar patars man kas nors,kokį aparatą pirkti,kad galėčiau skanią latę gerti ? Automatinis kad būtų, su kavos malūnu ir kapučinatoriumi ir kainuotų iki 2000 Lt  g.gif  padėkit žmonės  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kažin kaip toks BOSCH g.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 08 07, 12:39)
Na tai ar patars man kas nors,kokį aparatą pirkti,kad galėčiau skanią latę gerti ? Automatinis kad būtų, su kavos malūnu ir kapučinatoriumi ir kainuotų iki 2000 Lt  g.gif  padėkit žmonės  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Skania kavą Latte galima ir be aparato pasidaryti, esmė dar kokią kavą pirksit, ar išsirinksit tinkamą savo skoniui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 08 07, 12:11)

o jame yra kapučinatorius ?? ir kaina 2500 g.gif nors pažiūrėjau,lenkų puslapyje,tai kaina 1700 zlotų bigsmile.gif Lenkija man labai netoli, dėl tokio skirtumo galima ir pavažiuoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2012 08 07, 12:26)
Skania kavą Latte galima ir be aparato pasidaryti, esmė dar kokią kavą pirksit, ar išsirinksit tinkamą savo skoniui  4u.gif

na aš noriu tik paspausti mygtuką ir stebėti kaip puodelis prisipildo kavos su pieno puta lotuliukas.gif išmandrėjau,taip sakant blush2.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
o sakykit į ką labiausiai reikia atkreipti dėmesį renkantis aparatą ?
Atsakyti
Nežinau, ar labiausiai, bet mes kreipėm dėmesį, kad būtų galima pasirinkti kavos stiprumo lygį, nes pvz ryte norisi stiprios kavos, vakare - silpnesnės. Dar jei rinksitės iš kelių aparatų, pasirinkit tokią pirkimo vietą, kur duoda paragauti kavos iš skirtingų aparatų, kurie jus domina.
Atsakyti
QUOTE(F @ 2012 08 07, 13:29)
Nežinau, ar labiausiai, bet mes kreipėm dėmesį, kad būtų galima pasirinkti kavos stiprumo lygį, nes pvz ryte norisi stiprios kavos, vakare - silpnesnės. Dar jei rinksitės iš kelių aparatų, pasirinkit tokią pirkimo vietą, kur duoda paragauti kavos iš skirtingų aparatų, kurie jus domina.

o kaip dėl galingumo ? vieni 1900W kiti 1300 W g.gif ką duoda tas galingumas ?
Atsakyti
O gal yra tema apie kavos pupeles! Butu idomu kartu ieskot skaniausiu smile.gif
Atsakyti
sprendžiu dilemą,ką rinktis ar De'Longhi ECAM 23.210 W ar Philips Saeco „Intelia Class. reikia protingo patarimoooooo blush2.gif
Atsakyti