QUOTE(Mergelė @ 2012 07 18, 11:03)
Aš turiu aparatą JURA ena3. Jis turi f-ją malta kava. Ar galima naudoti paprastą maltą kavą , kaip LAVAZZA iš dežutės ar JACOBS? Ar šiems aparatams yra specialios kavos?
Papildyta:
Jei ne per vėlu atsakysiu.
Kapučinatorius plaka gal ir neblogai, bet man kartais nušauna. Karštą vyną irgi pašildau, bet labai jau įsitempus jaučiuos, kad nenušautų antgalis. Nežinau gal kas netvarkoj. Nusipirksiu kada su laiku kapučinatorių atskirai. Gal kalėdų senelis atneš
Arbatai, tai nenaudoju. Kaičiu virdulį.
Bet dar nepamirškit, kad aparatams reiks visokiausių tablečių praplovimams, nukalkinimams, taip pat reikalingi filtrai. Aparatas dar ne pabaiga.
Kavos pupelės irgi nelabai skalsiai naudojas.
Nugąsdinau, bet vistiek kavos aparatas .
Tik nusigandau, kad JUROS pagamina tik 60000 puodelių ir viskas . Kaina, tai nemaža
Papildyta:
Jei ne per vėlu atsakysiu.
Kapučinatorius plaka gal ir neblogai, bet man kartais nušauna. Karštą vyną irgi pašildau, bet labai jau įsitempus jaučiuos, kad nenušautų antgalis. Nežinau gal kas netvarkoj. Nusipirksiu kada su laiku kapučinatorių atskirai. Gal kalėdų senelis atneš
Arbatai, tai nenaudoju. Kaičiu virdulį.
Bet dar nepamirškit, kad aparatams reiks visokiausių tablečių praplovimams, nukalkinimams, taip pat reikalingi filtrai. Aparatas dar ne pabaiga.
Kavos pupelės irgi nelabai skalsiai naudojas.
Nugąsdinau, bet vistiek kavos aparatas .
Tik nusigandau, kad JUROS pagamina tik 60000 puodelių ir viskas . Kaina, tai nemaža
Sveiki,
Pas Mergelę prie ENA3 aparato yra garų antgalis (ne kapučinatorius) - pieno putos plakimui daug paprasčiau yra naudoti kapučinatorių.
Tablečių reikės - JURA aparatų atveju 1500 padarytų puodelių išleisite 70 lt priežiūros priemonėms. Prie progos vieną svarbų momentą paminėsiu - JURA aparatams naudojamas arba filtras arba daromos nukalkinimo procedūros. Pasitaiko, kad naudojama ir filtras ir nukalkinimai daromi - tai yra klaida.
Dar naudojamos valymo tabletės.
Dėl 60 000 puodelių - taip ir gimsta gandai
Esu minėjęs kad mačiau JURA padariusią 60 000 bet nesu sakęs kad tai buvo to aparato pabaiga!
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2012 07 18, 12:29)
žmonės, gal kas esat matę kur parduoda gumelių bialleti virduliukam? Mano susidėvėjo, o nerandu. Ankščiau presto būdavo, bet bialetti nebeprekiauja jie
Paklausinėkite didesnėse "Metalo amžiaus" parduotuvėse