Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 5

QUOTE(jearmaine @ 2012 06 22, 23:58)

Atėjau pasidžiaugti - aparatu nenusivyliau. Gamina skanią ir labai karštą kavą, galima pasirinkti stiprumą, sumaltų pupelių rupumą. Garų antgaliu irgi labai patenkinta, puta pavyko iš pirmo karto. Netobula, bet tokia, kokią gauni dažnoje kavinėje. Dabar mokysiuos tobulesnę smile.gif Ir kavą nelabai skanią išsirinkau - Lavazza espresso juodoj pakuotėj, bandysiu kažką iš šitoj temoj rekomenduotų.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 07 03, 12:29)
Atėjau pasidžiaugti - aparatu nenusivyliau. Gamina skanią ir labai karštą kavą, galima pasirinkti stiprumą, sumaltų pupelių rupumą. Garų antgaliu irgi labai patenkinta, puta pavyko iš pirmo karto. Netobula, bet tokia, kokią gauni dažnoje kavinėje. Dabar mokysiuos tobulesnę smile.gif Ir kavą nelabai skanią išsirinkau - Lavazza espresso juodoj pakuotėj, bandysiu kažką iš šitoj temoj rekomenduotų.

man lb puikiai tinka lavazza auksine, snd paskutine diena prome 27lt uz 500gr.
Atsakyti

As irgi turiu Esam 4000, rekomenduoju savo kavyte: radau ypac svelnia, nors ilgai ieskojau:
http://www.mikokava....;category_id=11
Jau net vaikai galetu gerti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RavenBlack: 11 liepos 2012 - 12:54
QUOTE(tali3 @ 2012 06 08, 16:08)
Reikia patarimo,renkuosi tarp Saeco Odea Giro Plus II ir DeLonghi ESAM 4000.Man Saesco grazesnis,bet gi nepirksi vien del grozio g.gif

turiu saeco odea giro jau kokie 4-5 metai.. Kasmet vezu i taisykla.. tai kazkokia tarpine pareina pieno plakikliui, tai dar kazkas atsitinka ir ismetineja kava i tirsciu talpa... Kaip laikrodukas nedirba tikrai schmoll.gif
Atsakyti
Aš turiu aparatą JURA ena3. Jis turi f-ją malta kava. Ar galima naudoti paprastą maltą kavą , kaip LAVAZZA iš dežutės ar JACOBS? Ar šiems aparatams yra specialios kavos?
Papildyta:
QUOTE(jearmaine @ 2012 06 20, 16:11)
O kokia kaina kapučinatoriaus ir ar galima pirkti internetu, ar yra ofisas? smile.gif

Keistuole, berods jūs šitą turit (vakar perverčiau n temų apie kavos aparatus). Ar naudojat garų antgalį? Arbatai? Karštam vynui? Ar bandėt su juo plakti putą, be kapučinatoriaus?

Jei ne per vėlu atsakysiu.
Kapučinatorius plaka gal ir neblogai, bet man kartais nušauna. Karštą vyną irgi pašildau, bet labai jau įsitempus jaučiuos, kad nenušautų antgalis. Nežinau gal kas netvarkoj. doh.gif Nusipirksiu kada su laiku kapučinatorių atskirai. Gal kalėdų senelis atneš ax.gif
Arbatai, tai nenaudoju. Kaičiu virdulį.
Bet dar nepamirškit, kad aparatams reiks visokiausių tablečių praplovimams, nukalkinimams, taip pat reikalingi filtrai. Aparatas dar ne pabaiga.
Kavos pupelės irgi nelabai skalsiai naudojas.
Nugąsdinau, bet vistiek kavos aparatas thumbup.gif .
Tik nusigandau, kad JUROS pagamina tik 60000 puodelių ir viskas verysad.gif . Kaina, tai nemaža unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 18 liepos 2012 - 11:04
žmonės, gal kas esat matę kur parduoda gumelių bialleti virduliukam? Mano susidėvėjo, o nerandu. Ankščiau presto būdavo, bet bialetti nebeprekiauja jie sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 07 18, 12:03)
Aš turiu aparatą JURA ena3. Jis turi f-ją malta kava. Ar galima naudoti paprastą maltą kavą , kaip LAVAZZA iš dežutės ar JACOBS? Ar šiems aparatams yra specialios kavos?

galima, bet tokiu atveju ko gero geriau paprastai užpilt puodely, ar nuspaust kavinuku elementariu.
Atsakyti
Labai mėgstu cappučino kavą. Vien dėl jos noriu kavos aparato, automatinio, kaina iki 2500. Patarkit kokius modelius žiūrėti ? Iš anksto dėkoju smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galite paaiškinti, kodėl mano vyrui neveikia paprasta puodelyje užplikoma kava, bet veikia pirkta iš kavos aparato? Ar jos kuo nors iš esmės skiriasi? Ar šių kavos aparatų, kuriuos jūs aptarinėjat, gaminama kava yra panaši į tų, kurie parduoda kavą?
Atsakyti
QUOTE(F @ 2012 07 21, 12:06)
Sveiki, gal galite paaiškinti, kodėl mano vyrui neveikia paprasta puodelyje užplikoma kava, bet veikia pirkta iš kavos aparato? Ar jos kuo nors iš esmės skiriasi? Ar šių kavos aparatų, kuriuos jūs aptarinėjat, gaminama kava yra panaši į tų, kurie parduoda kavą?

Idomus klausimas smile.gif aptarinejamu aparatu kava principu tokia pati/panasi i jusu vyro perkama kava. O kad neveikia uzplikyta puodelyje, galbut joje maziau kofeino, nera reikiamo slegio. Bet sunku pasakyt.
Ir jeigu vyras megsta juoda kava ir geria vien del poveikio, tai stipri ir "veiksminga" kava iseina su tokiais Espreso kavinukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 21 liepos 2012 - 11:38
Ačiū už patarimą dėl Espreso kavinukų smile.gif Klausiu tokio klausimo, nes svarstom su vyru, kad gal tokiu atveju labiau apsimokėtų pirkti kavos aparatą, negu kasdien pirkti kavą.
Atsakyti
sveikos, užsimaniau aparato,kuris gamina Latte kavą, kažin kokio ieškoti ??
ką manot apie šį aparatas
Atsakyti