Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 5

QUOTE(rrasulyte @ 2012 05 23, 08:46)
Siemens TK76K573
Bosch TCC78K751
AEG PE4512-M
Electrolux EBC54503OX

QUOTE(speedy @ 2012 05 25, 13:27)
AEG ir Electrolux įmontuojami kavos aparatai buvo laikomi nepatikimais. Net ir patys prekiautojai, jei tik turėjo asortimente kitokių, siūlydavo pirkti kitus.
Bet žinau atvejį, kai ir Siemens garantinio aptarnavimo laiko pabaigoje "pametė protą". Kadangi tai nėra masinio pirkimo prekės, tai vienas atvejis nesako nieko gero apie produktą.
Jei jau klausimas "kaip galima už mažesnę kainą, bet neprarandant kokybės", tai atsakymo neturiu: jie visi brangūs ir pati jų kokybė - klausimas.

Na dar kartą aš prašau pagalbos dėl tų įmontuojamų, bet dabar apie funkcijas:
1. Siemens TK76K573 ir Bosch TCC78K751. Kuris geresnis? Kaina abiejų panaši ir funkcijos tos pačios, ar aš ne viską pastebėjau?
2. O kaip dėl Whirlpool ACE 102 IX ? Jis visu 1000 Lt pigesnis, funkcijos lyg ir tokios pačios ?
3. Man dar priėjimas prie talpų nelabai aiškus, vienų matau atsidaro priekis visas, kaip durelės, kiti kaip stalčius išsitraukia? Kaip geriau?

Tie aprašymai tokie skirtingi doh.gif . Ir gyvai visus apžiūrėti nerandu kur verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulijana: 27 gegužės 2012 - 21:16
QUOTE(dzemute @ 2012 05 26, 13:48)
o kur pirkot ir kaina kokia?

Čia kava ne parduotuvinė, perku Kaune dėžutėmis (po 8 kg.). nežinau ar jie po vieną pakelį prekiauja. Bent jau seniau turėjo "Office1", kaip dabar nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 28 gegužės 2012 - 07:19
QUOTE(keistuole @ 2012 05 17, 16:20)
nustoja bėgt kava per ten kur reikia.
Pradžioj per vieną piltuvėlį, po kiek laiko ir per kitą, jei
iškart nenuveži.
Meistras išvalo ir vėl viskas gerai.
Pas mane jau garantija seniai baigėsi.
Apart to kimšimosi aš neturiu jokių nusiskundimų. Tik mano aišku senesnis, tuomet 7 dar nebuvo, bet vis tiek ena.

O gal malimo rūpumą pareguliuoti reikėtų? gal bandėte?
QUOTE(kute77 @ 2012 05 25, 22:39)
Kokias kavos pupeles ir kur perkate? Aš perku iš "kavos draugas" kavos pupeles „Bella Roma“, jos tikrai neblogos... bet būtų įdomu išbandyti ką nors kita.

Perkam ekologiškas pupeles http://www.assorti.l...s-pupeles-1000g
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 05 28, 08:18)
Čia kava ne parduotuvinė, perku Kaune dėžutėmis (po 8 kg.). nežinau ar jie po vieną pakelį prekiauja. Bent jau seniau turėjo "Office1", kaip dabar nežinau.

"Office1" asortimente tokios neradau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2012 06 02, 20:59)
Perkam ekologiškas pupeles http://www.assorti.l...s-pupeles-1000g

Ekologiskas bandziau is Kavos draugas... neblogos...
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 06 02, 20:59)

bandžiau, kuo smulkiau mala tuo mažiau kemšasi, bet man labiau patinka vidutinis rūpumas.
O iš kitos pusės, jei jau yra rūpumo pasirinkimai, tai kodėl turi būti priverstas naudoti vieną vienintelį g.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 06 02, 21:54)
bandžiau, kuo smulkiau mala tuo mažiau kemšasi, bet man labiau patinka vidutinis rūpumas.
O iš kitos pusės, jei jau yra rūpumo pasirinkimai, tai kodėl turi būti priverstas naudoti vieną vienintelį  g.gif

Na taip, jūs teisi. Įdomu būtų priežastį rasti.
Atsakyti
Sveiki, kavos aparatų žinovai.

Noriu sulaukti patarimo, kokį automatinį kavos aparatą patartumėte pirkti iki 2000 litų?
Dažniausiai geriam balintą kavą. Domintų su capucino ar latte kavos gaminimo galimybėmis.
Dėkui
Atsakyti
QUOTE(kriste_zara @ 2012 06 04, 16:52)
Sveiki, kavos aparatų žinovai.

Noriu sulaukti patarimo, kokį automatinį kavos aparatą patartumėte pirkti iki 2000 litų?
Dažniausiai geriam balintą kavą. Domintų su capucino ar latte kavos gaminimo galimybėmis.
Dėkui

Mūsų toks džiaugiamės jau 5 metai ...buvo sugedęs dėl žaibo ir kartą dėl to,kad nedaskaičiau instrukcijos kaip valyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 06 05, 17:59)
Mūsų toks džiaugiamės jau 5 metai ...buvo sugedęs dėl žaibo ir  kartą dėl to,kad nedaskaičiau instrukcijos kaip valyti  blush2.gif

Mano taip pat toks, tik Siemens vadinasi. Traktorius kaip reta lotuliukas.gif buvo išlėkęs vandens daviklis. Bet jau prieš tris metus mokėjau mažiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 06 birželio 2012 - 18:04
Reikia patarimo,renkuosi tarp Saeco Odea Giro Plus II ir DeLonghi ESAM 4000.Man Saesco grazesnis,bet gi nepirksi vien del grozio g.gif
Atsakyti
patarkit kokios firmos aparata pirkti? galiu skirti apie 1000 siuo metu, ar imanoma uz tokia kaina ka nors normalesnio nusipirkti? Turiu Saeco pusiau automatini, bet skanios kavos taip ir nesu ragavusi su juo unsure.gif . totalus sh mano galva, visokiu problemu... cool.gif
Atsakyti
dar pamastymui galvoju o jeigu pirkti naudota Jura uz tokia kaina? g.gif
Kiek tokiam aparatui yra daug puodeliu? Kazkur teko skaityti kad Juros atlaiko 60000 biggrin.gif , kazkaip nelabai tuo tikiu schmoll.gif
Atsakyti