QUOTE(rrasulyte @ 2012 05 23, 08:46)
QUOTE(speedy @ 2012 05 25, 13:27)
AEG ir Electrolux įmontuojami kavos aparatai buvo laikomi nepatikimais. Net ir patys prekiautojai, jei tik turėjo asortimente kitokių, siūlydavo pirkti kitus.
Bet žinau atvejį, kai ir Siemens garantinio aptarnavimo laiko pabaigoje "pametė protą". Kadangi tai nėra masinio pirkimo prekės, tai vienas atvejis nesako nieko gero apie produktą.
Jei jau klausimas "kaip galima už mažesnę kainą, bet neprarandant kokybės", tai atsakymo neturiu: jie visi brangūs ir pati jų kokybė - klausimas.
Bet žinau atvejį, kai ir Siemens garantinio aptarnavimo laiko pabaigoje "pametė protą". Kadangi tai nėra masinio pirkimo prekės, tai vienas atvejis nesako nieko gero apie produktą.
Jei jau klausimas "kaip galima už mažesnę kainą, bet neprarandant kokybės", tai atsakymo neturiu: jie visi brangūs ir pati jų kokybė - klausimas.
Na dar kartą aš prašau pagalbos dėl tų įmontuojamų, bet dabar apie funkcijas:
1. Siemens TK76K573 ir Bosch TCC78K751. Kuris geresnis? Kaina abiejų panaši ir funkcijos tos pačios, ar aš ne viską pastebėjau?
2. O kaip dėl Whirlpool ACE 102 IX ? Jis visu 1000 Lt pigesnis, funkcijos lyg ir tokios pačios ?
3. Man dar priėjimas prie talpų nelabai aiškus, vienų matau atsidaro priekis visas, kaip durelės, kiti kaip stalčius išsitraukia? Kaip geriau?
Tie aprašymai tokie skirtingi . Ir gyvai visus apžiūrėti nerandu kur