Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 5

QUOTE(rrasulyte @ 2012 05 23, 09:46)
Siemens TK76K573
Bosch TCC78K751
AEG PE4512-M
Electrolux EBC54503OX

g.gif O kuris jų kokybiškas ir kuris nebrangus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 05 23, 08:50)
g.gif O kuris jų kokybiškas ir kuris nebrangus  biggrin.gif

kiekvienam savo - nezinau kam yra kas brangu, o kam yra pigu
Atsakyti
Laba,
čia visi giria tik Jura aparatus. Gal kas naudojatės Krups automatiniu?
Ar tikrai šitas - http://www.kavosdrau...ratas-jura-ena3 yra geresnis už šį - http://www.kavosdrau...ps-bordo-EA8250 ?
Kiek suprantu, tai antrasis su kapučinatorium, o pirmasis be?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 05 23, 08:50)
g.gif O kuris jų kokybiškas ir kuris nebrangus  biggrin.gif

Dėkui Rrasulytei, bandau juos nagrinėtis. Man tai čia "kosmosas" . Kiek skaitau, tai pas kiekvieną pardavėją kitas aprašymas. Nerandu, kad viskas būtų išrašyta, kad būtų įmanoma palyginti. Bandysiu gamyklų puslapiuose aiškintis.
Speedy, o ką Jūs galėtumėte patarti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulijana: 23 gegužės 2012 - 21:40
gal kuri naudojate jakobs latte machato kapsules?
idomu kur jas perkate, nes Lt uz pakeli 28lt daugoka juk ten tik keliem puodeliam biggrin.gif

skaiciau kad vokietijoje pigiau,juk is ten importuoja, bet nerandu is kur konkreciai, jei kuri naudojat tas kapsules isduokite paslapti kur perkate papildymukus?
Atsakyti
QUOTE(Ulijana @ 2012 05 23, 23:40)
Dėkui Rrasulytei, bandau juos nagrinėtis. Man tai čia "kosmosas" . Kiek skaitau, tai pas kiekvieną pardavėją kitas aprašymas. Nerandu, kad viskas būtų išrašyta, kad būtų įmanoma palyginti. Bandysiu gamyklų puslapiuose aiškintis.
Speedy, o ką Jūs galėtumėte patarti.

AEG ir Electrolux įmontuojami kavos aparatai buvo laikomi nepatikimais. Net ir patys prekiautojai, jei tik turėjo asortimente kitokių, siūlydavo pirkti kitus.
Bet žinau atvejį, kai ir Siemens garantinio aptarnavimo laiko pabaigoje "pametė protą". Kadangi tai nėra masinio pirkimo prekės, tai vienas atvejis nesako nieko gero apie produktą.
Jei jau klausimas "kaip galima už mažesnę kainą, bet neprarandant kokybės", tai atsakymo neturiu: jie visi brangūs ir pati jų kokybė - klausimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 25 gegužės 2012 - 12:27

Kokias kavos pupeles ir kur perkate? Aš perku iš "kavos draugas" kavos pupeles „Bella Roma“, jos tikrai neblogos... bet būtų įdomu išbandyti ką nors kita.
Atsakyti
Dėkui Speedy ir už tiek.
Atsakyti
QUOTE(kute77 @ 2012 05 25, 21:39)
Kokias kavos pupeles ir kur perkate? Aš perku iš "kavos draugas" kavos pupeles „Bella Roma“, jos tikrai neblogos... bet būtų įdomu išbandyti ką nors kita.

mes dabar SITA KAVA geriam, man tai thumbup.gif ir kaina gera... buna ju Krinonoj, Topo centre. Nerugsti, aromatinga
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2012 05 26, 11:44)
mes dabar SITA KAVA geriam, man tai  thumbup.gif  ir kaina gera... buna ju Krinonoj, Topo centre. Nerugsti, aromatinga

Kavos aparatams išsibandžiau gal kokį 15 kavos rūšių, kol atradau
user posted image
Superinė thumbup.gif
Naudoju jau gal trečius metus.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 05 26, 12:17)
Kavos aparatams išsibandžiau gal kokį 15 kavos rūšių, kol atradau
user posted image
Superinė  thumbup.gif
Naudoju jau gal trečius metus.

o kur pirkot ir kaina kokia?
Atsakyti
sveiki, turiu jura impresa c5 aparata norejau pasiklausti ka reiskia P raidele, ant jos paspaudus lyg aparatas miego stadijoje? ir ar pas kitus nugaros dalyje yra ijungimo-isjungimo mygtukas (neskaitant to kuris ir virsuj yra apvalus)
Atsakyti