Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 5

gal galetu mane kas pakonsultuoti, matau yotube medziagos daug daug apie tai, ale angliskai nesuprantu sad.gif ...... nuspirkau metalini asoteli, specialiai pienui plakti..... tai kiek zinau plakant metalinis gerai nes jauti karsti, tai va idmu iki kokio karscio reikia plakti, siandien bandziau tai plakiau tol kol ranka galejau laikyti pridejus ant asotelio, rezultatas maniskis prastesnis nei yotube, piena Marge plakiau....
Atsakyti
QUOTE(KavosDraugas @ 2012 05 15, 11:21)
Nera ko dziugauti, kad aparatas nepriziurimas ir veikia kuo puikiausiai biggrin.gif

Sprendžiant iš kitų forumo dalyvių pasisakymų - yra g.gif
Dabar į savo Siemens "traktoriuką" pradėsiu "geriau žiūrėti" lotuliukas.gif
Bet valymo lauks kaip laukęs - mėnesiuką blink.gif
Atsakyti
QUOTE(KavosDraugas @ 2012 05 12, 10:39)
Iš patogumo ir patikimumo pusės vienareikšmiškai "Jura" wink.gif Manau, kad ir tie forumo nariai, kurie naudojasi "Jura" man tikrai pritars.

Ir aparatas laikys mažiausiai kokius 7metus.

Mes Jura labai patenkinti.

QUOTE(*Persikute* @ 2012 05 12, 12:43)
o del kavos malimo labai garsiai mala kava? ir ar galima naudoti malta kava?

Garsokai. Galima naudoti bet kokia.

QUOTE(keistuole @ 2012 05 13, 17:39)
ką reiškia laikys?

maniškis užsikemša kas 1,5 metų, nepaisant to, kad aš jį tikrai plaunu, kai jis to prašo, naudoju filtrą, pupeles geras ir be jokių aromatų.
Daugiau jokių priekaištų kaip ir neturiu, bet tas pastovus užsikimšimas nervina  doh.gif

O kas ten užsikemša? O ką daro ? taiso ar kaip ? juk dar garantinis turėtų būti.
Atsakyti
Sveiki,

planuoju pirkti Jura ENA7, gal kas gali pasidalinti patirtimi, ar patenkinti šiuo aparatu, gal reikia iškart kokių papildomų filtrų įsigyti, ar sudėtingas naudojimasis ir t.t ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 05 17, 15:56)

O kas ten užsikemša? O ką daro ? taiso ar kaip ? juk dar garantinis turėtų būti.

nustoja bėgt kava per ten kur reikia.
Pradžioj per vieną piltuvėlį, po kiek laiko ir per kitą, jei
iškart nenuveži.
Meistras išvalo ir vėl viskas gerai.
Pas mane jau garantija seniai baigėsi.

QUOTE(Sina @ 2012 05 17, 16:03)
Sveiki,
planuoju pirkti Jura ENA7, gal kas gali pasidalinti patirtimi, ar patenkinti šiuo aparatu, gal reikia iškart kokių papildomų filtrų įsigyti, ar sudėtingas naudojimasis ir t.t  ax.gif

Apart to kimšimosi aš neturiu jokių nusiskundimų. Tik mano aišku senesnis, tuomet 7 dar nebuvo, bet vis tiek ena.
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2012 05 17, 09:27)
gal galetu mane kas pakonsultuoti, matau yotube medziagos daug daug apie tai, ale angliskai nesuprantu sad.gif ...... nuspirkau metalini asoteli, specialiai pienui plakti..... tai kiek zinau plakant metalinis gerai nes jauti karsti, tai va idmu iki kokio karscio reikia plakti, siandien bandziau tai plakiau tol kol ranka galejau laikyti pridejus ant asotelio, rezultatas maniskis prastesnis nei yotube, piena Marge plakiau....

Ismokti taisyklingai piena plakti tai trunka keleta menesiu... ir is youtube nelabai ismoksit, reikia kad parodytu kas tikrai moka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2012 05 17, 22:24)
Ismokti taisyklingai piena plakti tai trunka keleta menesiu... ir is youtube nelabai ismoksit, reikia kad parodytu kas tikrai moka  4u.gif

nu va...... verysad.gif ..... gal kada pavyks paprasyti konsultacijos tikrai mokancio zmogaus, bet abejotina, teks daryti taip kaip gaunas.....
Atsakyti
Šiandien ir mes iš serviso parsivežėm savo Saeco... Pagaliau po gerų 2 mėnesio kelionių ir remontų jis pasiekė namus... smile.gif
Mažieji bernai vėl skaniai išgėrė po puodelį kapučino, o aš gardžiavausi nuostabiu espreso skoniu ir aromatu... Ir pasirodo visai negaila buvo tų 600 lt išleistų remontui ir neplanuotų kelionių į Kauną... ax.gif smile.gif
Atsakyti
Gal gali kas parekomenduoti integruojamą automatinį kavos aparatą, kaip galima už mažesnę kainą, bet neprarandant kokybės.
Atsakyti
QUOTE(Ulijana @ 2012 05 18, 23:33)
Gal gali kas parekomenduoti integruojamą automatinį kavos aparatą, kaip galima už mažesnę kainą, bet neprarandant kokybės.

Nu ką čia taip, nesulaukiu atsakymo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulijana @ 2012 05 21, 21:53)

WMF, Jura.. siaip sakykim integruojamas jis bus beveik dvigubai brangesnis uz tokias pat galimybes turinti aparata.. Kodel butent integruojamo norisi? Nes is dizainos puses galima interjere pritaikyti ir neintegruojamus..
Atsakyti
QUOTE(Ulijana @ 2012 05 21, 21:53)

Siemens TK76K573
Bosch TCC78K751
AEG PE4512-M
Electrolux EBC54503OX
Atsakyti