Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 5

QUOTE(keistuole @ 2012 05 13, 18:39)
ką reiškia laikys?

maniškis užsikemša kas 1,5 metų, nepaisant to, kad aš jį tikrai plaunu, kai jis to prašo, naudoju filtrą, pupeles geras ir be jokių aromatų.
Daugiau jokių priekaištų kaip ir neturiu, bet tas pastovus užsikimšimas nervina  doh.gif

Mano "traktorius" Siemens nesikemša jau ketvirtus metus, nevalau kada reikia, vandens filtrų nepažįstu, bet buvo "pastipęs" vandens daviklis. Tai kas čia geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 05 14, 09:55)
Mano "traktorius" Siemens nesikemša jau ketvirtus metus, nevalau kada reikia, vandens filtrų nepažįstu, bet buvo "pastipęs" vandens daviklis. Tai kas čia geriau  g.gif

o maniškis ko tais kemšasi, nors valau visada kai to prašo, naudoju filtrus
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 05 14, 22:47)
o maniškis ko tais kemšasi, nors valau visada kai to prašo, naudoju filtrus

Nera ko dziugauti, kad aparatas nepriziurimas ir veikia kuo puikiausiai biggrin.gif Kodel jura aparatas uzsikemsa tikrai butent kas 1,5 metu tikrai negaliu pasakyti, reiketu klausti serviso. Bet kiek esame susidure su kazkokiais gedimais, jie budavo vien is kliento puses del nepakankamos prieziuros. Pabandoma naudoti valymo priemones ne "Jura" o kazkokias pigesnes ir pan.

Jeigu naudojiesi kaip instrukcijose parasyta, priziuri su priemonem aparatas tarnaus ilgai. Ateina klientai, pasakoja kad tarkim "Jura" F70 jiems tarnavo 5 metus be jokiu priekaistu.

Atsakyti
Kokia nuomone apie sita ? Ar jau atgyvena jis?
Atsakyti
Labas vakaras,
Norėtume ir mes įsigyti kavos aparatą. Kokia Jūsų nuomonė apie šiuos?
http://www.aliba.lt/...-ea-8050/p63332
arba
http://www.skytech.l...ss-p-85585.html
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(nerrra @ 2012 05 15, 21:36)
Labas vakaras,
Norėtume ir mes įsigyti kavos aparatą. Kokia Jūsų nuomonė apie šiuos?
http://www.aliba.lt/...-ea-8050/p63332
arba
http://www.skytech.l...ss-p-85585.html
Ačiū

patariu aliba.lt apeiti ratu ir netureti su jais jokiu reikalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KavosDraugas @ 2012 05 15, 10:21)
Nera ko dziugauti, kad aparatas nepriziurimas ir veikia kuo puikiausiai biggrin.gif Kodel jura aparatas uzsikemsa tikrai butent kas 1,5 metu tikrai negaliu pasakyti, reiketu klausti serviso. Bet kiek esame susidure su kazkokiais gedimais, jie budavo vien is kliento puses del nepakankamos prieziuros. Pabandoma naudoti valymo priemones ne "Jura" o kazkokias pigesnes ir pan.

naudoju tik jura tabletes ir tik jura filtrus, valau, kai to paprašo ir tikrai nedelsiu. Ir kai man servise aiškina, kad aš jo nevalau, aš bejėgė ką nors jiems įrodyt doh.gif
Atsakyti
Kiek skaitau, tai jūs diskutuojat apie pastatomus kavos aparatus, ar ne? O kaip su įmontuojamais, ar aš ne į tą temą pataikiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KavosDraugas @ 2012 05 15, 11:21)
Bet kiek esame susidure su kazkokiais gedimais, jie budavo vien is kliento puses del nepakankamos prieziuros. Pabandoma naudoti valymo priemones ne "Jura" o kazkokias pigesnes ir pan.

Va būtent toks aptarnaujančios įmonės arba parduodančio asmens sakinys turėtų pirkėją įspėti, kad pardavėjas pasilieka erdvės apkaltinti vartotoją "netinkamu prietaiso naudojimu". schmoll.gif Kam tai daryti, kai prietaisas kokybiškas tiek konstrukciniu tiek gamybos požiūriu g.gif Juk valymo priemones gamina ne viena chemijos įmonė pasaulyje, pagal standartizuotas specifikacijas. Beje ta pati Jura jų nesigamina, o perka iš chemijos gamintojų tik savo užsakytose pakuotėse biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2012 05 15, 23:37)
naudoju tik jura tabletes ir tik jura filtrus, valau, kai to paprašo ir tikrai nedelsiu. Ir kai man servise aiškina, kad aš jo nevalau, aš bejėgė ką nors jiems įrodyt  doh.gif

Nemanau, kad čia Jūsų kaltė. Greičiausiai kažkokios aplinkybės "nelaimingai susidėjo į visumą", todėl ir rezultatas toks - prietaisas lyg ir nesugedęs, bet turite galvos skausmą.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 05 15, 17:36)
Kokia nuomone apie sita ? Ar jau atgyvena jis?

Nera atgyvena, juodai kavytei puikiai tinka wink.gif Tik man asmeniškai tie mygtukai ir sukiojamos rankenėlės labai tokie plastmasiukai, jeigu yra mažų vaikučių gali atsitikti nelaimė biggrin.gif Vakar startavo akcija Jura ena 3 kavos aparatui, kaina 1999Lt (priimtinas variantas)
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2012 05 16, 10:27)
Va būtent toks aptarnaujančios įmonės arba parduodančio asmens sakinys turėtų pirkėją įspėti, kad pardavėjas pasilieka erdvės apkaltinti vartotoją "netinkamu prietaiso naudojimu". schmoll.gif Kam tai daryti, kai prietaisas kokybiškas tiek konstrukciniu tiek gamybos požiūriu  g.gif Juk valymo priemones gamina ne viena chemijos įmonė pasaulyje, pagal standartizuotas specifikacijas. Beje ta pati Jura jų nesigamina, o perka iš chemijos gamintojų tik savo užsakytose pakuotėse  biggrin.gif
Papildyta:

Nemanau, kad čia Jūsų kaltė. Greičiausiai kažkokios aplinkybės "nelaimingai susidėjo į visumą", todėl ir rezultatas toks - prietaisas lyg ir nesugedęs, bet turite galvos skausmą.

Speedy, jeigu jūs dirbtumėte šitoje srityje ir jum tektų pamatyti kokie atkeliauja kavos aparatai, kurie sugenda. Nori nenori ir jums susiformuotų požiūris, kad galbūt žmogus iki galo neišvalo. smile.gif Tikrai būna pasitaiko ir brokuotų aparatų, nuo to nepabėgsi. Va vienam klientui prieš 2-3 mėnesius pakeitėm Jura ENA 7 į visiškai naują , nes tikrai buvo brokuotas fabrike.
Atsakyti
QUOTE(KavosDraugas @ 2012 05 16, 10:39)

Speedy, jeigu jūs dirbtumėte šitoje srityje ir jum tektų pamatyti kokie atkeliauja kavos aparatai, kurie sugenda. Nori nenori ir jums susiformuotų požiūris, kad galbūt žmogus iki galo neišvalo. smile.gif Tikrai būna pasitaiko ir brokuotų aparatų, nuo to nepabėgsi. Va vienam klientui prieš 2-3 mėnesius pakeitėm Jura ENA 7 į visiškai naują , nes tikrai buvo brokuotas fabrike.

ką reiškia iki galo neišvalo, jis gi automatinis, paspaudei mygtuką, įmetei tabletę ir viskas, juk neturėčiau pati išrinkinėt ir kažkaip kitaip valyt, nes vėl gi būčiau apkaltinta, kad lindau, kur nereikia.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 05 16, 11:12)
ką reiškia iki galo neišvalo, jis gi automatinis, paspaudei mygtuką, įmetei tabletę ir viskas, juk neturėčiau pati išrinkinėt ir kažkaip kitaip valyt, nes vėl gi būčiau apkaltinta, kad lindau, kur nereikia.

Tai, va aš ir norėčiau žinoti, ką reiškia neišvalo...

Pasirodo mūsų Saeco ir sugedo todėl, kad mes naudojome kietą vandenį... nors bute ir filtras stovi... tiesa ne už 2000 Lt, bet vis tiek filtruotas vanduo... ir priemones visada sąžiningai naudojome ir pačio aparato vandens filtrą stabiliai keitėm...

O kai pamatėm kaip jis atrodo, kai paardė meistras, tai išsigandom... Dar sumokėjom 600 Lt už viso aparato valdymą ir krabo keitimą... doh.gif

Dar kai parsivešiu iš Kauno namo, tai bijosiu ir jungti... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~neira~: 16 gegužės 2012 - 12:28