Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 5

Užsisakiau delonghi smile.gif Kol laukiu pirkinio, dar noriu sužinoti kokį pieną plakat, ar tikrai tik raudonas MŪ tinka, ar ir kitos koks gerai susiplaka.
Atsakyti
QUOTE(rusniukas @ 2012 04 25, 09:22)
Užsisakiau delonghi  smile.gif Kol laukiu pirkinio, dar noriu sužinoti kokį pieną plakat, ar tikrai tik raudonas MŪ tinka, ar ir kitos koks gerai susiplaka.

Nebutinai, bet jis tikrai labai gerai susiplaka 4u.gif
Atsakyti
Geriau riebesni piena pirkti, 3.5 procento
Atsakyti
Kiek domėjausi pieno putai suplakti svarbu ne pieno riebumas, o baltymų kiekis. Ir kavinėje man rekomendavo Žalią MU. Tikrai thumbup.gif gerai susiplakė. bet aš plakiau ne su kavos aparato plakikliu, bet su indu pieno putai plakti.
Atsakyti
Man geriausiai susiplaka dvaro pienas 3,5 riebumo ax.gif
Atsakyti
Zinoves, ka manot apie sita?Aparato nuoroda
Man nereikia automatinio, bet norisi padoraus-kad gamintu gera kava ir gerai plaktu piena. Galiu ir pati po to pamixuoti. Kazkaip cia mazokai aprasymo, ir firma toka lala atrodo. bet baru lyg 18. I ka dar svarbiausia demesi atkreipti- turetu rasyti temperatura kazkur? Ar sudetinga sita butu valyti? Kaip suprantu, nemazas minusas, kad nemala kavos pats? Dekui, kas pakonsultuos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 11 gegužės 2012 - 17:42
sveiki noriu patarimo kuris vistik geriau aparatas,su kuriuo lengvesnis valdymas?
saeco
jura
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2012 05 12, 07:14)
sveiki noriu patarimo kuris vistik geriau aparatas,su kuriuo lengvesnis valdymas?
saeco
jura

Iš patogumo ir patikimumo pusės vienareikšmiškai "Jura" wink.gif Manau, kad ir tie forumo nariai, kurie naudojasi "Jura" man tikrai pritars.

Ir aparatas laikys mažiausiai kokius 7metus.
Atsakyti
QUOTE(KavosDraugas @ 2012 05 12, 10:39)
Iš patogumo ir patikimumo pusės vienareikšmiškai "Jura" wink.gif Manau, kad ir tie forumo nariai, kurie naudojasi "Jura" man tikrai pritars.

o del kavos malimo labai garsiai mala kava? ir ar galima naudoti malta kava?
Atsakyti
QUOTE(KavosDraugas @ 2012 05 12, 11:39)

Mano supratimu Jura kultas kiek perdėtas. Prieš kokius du metelius teko dažnokai matyti jų į servisą važiuojančių.
Genda jie visi gana dažnai: man buvo "užlinkęs" Siemens, pažįstamas su AEG bėdų turėjo, kitas - su DeLonghi doh.gif
Atsakyti
Sveikos kavos megejos;)
Prasau parekomenduoti rimta servisa ar meistra kavos aparatui Delongi Kaune.
Aciu is anksto!

p.s. modelis ESAM 3500 be problemu atlaike daugiau 5 metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo double_cat: 13 gegužės 2012 - 16:05
QUOTE(KavosDraugas @ 2012 05 12, 10:39)

ką reiškia laikys?

maniškis užsikemša kas 1,5 metų, nepaisant to, kad aš jį tikrai plaunu, kai jis to prašo, naudoju filtrą, pupeles geras ir be jokių aromatų.
Daugiau jokių priekaištų kaip ir neturiu, bet tas pastovus užsikimšimas nervina doh.gif
Atsakyti