Užsisakiau delonghi Kol laukiu pirkinio, dar noriu sužinoti kokį pieną plakat, ar tikrai tik raudonas MŪ tinka, ar ir kitos koks gerai susiplaka.
QUOTE(rusniukas @ 2012 04 25, 09:22)
Užsisakiau delonghi Kol laukiu pirkinio, dar noriu sužinoti kokį pieną plakat, ar tikrai tik raudonas MŪ tinka, ar ir kitos koks gerai susiplaka.
Nebutinai, bet jis tikrai labai gerai susiplaka
Geriau riebesni piena pirkti, 3.5 procento
Kiek domėjausi pieno putai suplakti svarbu ne pieno riebumas, o baltymų kiekis. Ir kavinėje man rekomendavo Žalią MU. Tikrai gerai susiplakė. bet aš plakiau ne su kavos aparato plakikliu, bet su indu pieno putai plakti.
Man geriausiai susiplaka dvaro pienas 3,5 riebumo
Zinoves, ka manot apie sita?Aparato nuoroda
Man nereikia automatinio, bet norisi padoraus-kad gamintu gera kava ir gerai plaktu piena. Galiu ir pati po to pamixuoti. Kazkaip cia mazokai aprasymo, ir firma toka lala atrodo. bet baru lyg 18. I ka dar svarbiausia demesi atkreipti- turetu rasyti temperatura kazkur? Ar sudetinga sita butu valyti? Kaip suprantu, nemazas minusas, kad nemala kavos pats? Dekui, kas pakonsultuos
Man nereikia automatinio, bet norisi padoraus-kad gamintu gera kava ir gerai plaktu piena. Galiu ir pati po to pamixuoti. Kazkaip cia mazokai aprasymo, ir firma toka lala atrodo. bet baru lyg 18. I ka dar svarbiausia demesi atkreipti- turetu rasyti temperatura kazkur? Ar sudetinga sita butu valyti? Kaip suprantu, nemazas minusas, kad nemala kavos pats? Dekui, kas pakonsultuos
QUOTE(*Persikute* @ 2012 05 12, 07:14)
Iš patogumo ir patikimumo pusės vienareikšmiškai "Jura" Manau, kad ir tie forumo nariai, kurie naudojasi "Jura" man tikrai pritars.
Ir aparatas laikys mažiausiai kokius 7metus.
QUOTE(KavosDraugas @ 2012 05 12, 10:39)
Iš patogumo ir patikimumo pusės vienareikšmiškai "Jura" Manau, kad ir tie forumo nariai, kurie naudojasi "Jura" man tikrai pritars.
o del kavos malimo labai garsiai mala kava? ir ar galima naudoti malta kava?
QUOTE(KavosDraugas @ 2012 05 12, 11:39)
Mano supratimu Jura kultas kiek perdėtas. Prieš kokius du metelius teko dažnokai matyti jų į servisą važiuojančių.
Genda jie visi gana dažnai: man buvo "užlinkęs" Siemens, pažįstamas su AEG bėdų turėjo, kitas - su DeLonghi
Sveikos kavos megejos;)
Prasau parekomenduoti rimta servisa ar meistra kavos aparatui Delongi Kaune.
Aciu is anksto!
p.s. modelis ESAM 3500 be problemu atlaike daugiau 5 metus.
Prasau parekomenduoti rimta servisa ar meistra kavos aparatui Delongi Kaune.
Aciu is anksto!
p.s. modelis ESAM 3500 be problemu atlaike daugiau 5 metus.
QUOTE(KavosDraugas @ 2012 05 12, 10:39)
ką reiškia laikys?
maniškis užsikemša kas 1,5 metų, nepaisant to, kad aš jį tikrai plaunu, kai jis to prašo, naudoju filtrą, pupeles geras ir be jokių aromatų.
Daugiau jokių priekaištų kaip ir neturiu, bet tas pastovus užsikimšimas nervina